Trose se minuti iz paketa, naravno,, ko nema neogranicene.A1 je besplatna usluga.
Trose se minuti iz paketa, naravno,, ko nema neogranicene.A1 je besplatna usluga.
Pa troše se svakako, koristio volte ili ne, ali usluga kao usluga nema nikakvu cenu da se mora doplaćivati ili bilo šta.Trose se minuti iz paketa, naravno,, ko nema neogranicene.
To svakako, samo sam citao neki tekst i zbunio me nacisto. Znam da za VoLTE nije potreban ukljucen prepnos podataka, vec je pozeljan, ali me zbuni kako u tekstu se kaze da je "pod obavezan". Tako rekoh ajd' da pitam.Pa troše se svakako, koristio volte ili ne, ali usluga kao usluga nema nikakvu cenu da se mora doplaćivati ili bilo šta.
Zar oni ne mogu da utvrde sa kog telefona koristim njihovu karticu?Mislim da je neko ovde pisao da to može da se proveri.zasto bi te “zavlacili”, samo reci neko od podrzanih![]()
Dok je moja majka bila korisnik A1 imala je VoLTE koji su oni po svom nahođenju aktivirali automatski (na NEO 3 tarifi) na Redmi Note 9S (koji nije uzet u A1). Radile su i SMS poruke bez problema. Problema je bilo na MTS-u na tom telefonu ali već neko vreme nema problema na tom specifičnom modelu (ja sam testirao a može i @bakara da potvrdi).Ima li koga da mu radi VoLTE kod Vipa na Xiaomi telefonima ?
Planirala majka da uzme novi telefon uz NEO 10 tarifu , recimo Xiaomi Mi 11i , ali kada sam poslao poruku Vipu na Tviteru i pitao ih da li pomenuti telefon podržava volte, stigao je odgovor da isključivo "pojedini Huawei i Samsung modeli podržavaju", ostali ne.
Možda postoji neka caka ili način da se otključa? iako sam čuo da nekima uopšte ne radi SMS kada koriste VoLTE na Xiaomi-u...
Dok je moja majka bila korisnik A1 imala je VoLTE koji su oni po svom nahođenju aktivirali automatski (na NEO 3 tarifi) na Redmi Note 9S (koji nije uzet u A1). Radile su i SMS poruke bez problema. Problema je bilo na MTS-u na tom telefonu ali već neko vreme nema problema na tom specifičnom modelu (ja sam testirao a može i @bakara da potvrdi).
Evo da potvrdim da sve radi kako treba na MTS i note 9sDok je moja majka bila korisnik A1 imala je VoLTE koji su oni po svom nahođenju aktivirali automatski (na NEO 3 tarifi) na Redmi Note 9S (koji nije uzet u A1). Radile su i SMS poruke bez problema. Problema je bilo na MTS-u na tom telefonu ali već neko vreme nema problema na tom specifičnom modelu (ja sam testirao a može i @bakara da potvrdi).
Moze biti i BS. Vidim da u toj tabeli nije naveden S21 ultra a ja koristim Volte na njemu bez problema. Doduse aktivirali su mi dok sam imao A50 tako da predlazem da ubacis karticu privremeno u neki podrzani model i onda zatrazis da ti ukljuce.Ja poslao mail da mi uljuče Volte na redmi note 9 pro. Ovo sam dobio kao odgovor.
Pogledajte prilog 314029
Pogledajte prilog 314030
Bullshits or true?
Aha okej, onda ne bi trebalo da bude problema..
Javiću ovde da li radi na 11i kada ga budem dobio.
Ja poslao mail da mi uljuče Volte na redmi note 9 pro. Ovo sam dobio kao odgovor.
[slika1]
[slika2]
Bullshits or true?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari