Jaoj... da sam znao to uzeo bih još pre par dana. Dečko iz A1 mi je rekao da se odmah aktivira uređaj i prvih 7 dana besplatno.Dobro dosao u klub! Tek od sutra ujutru mozes ocekivati resavanje problema. Trazi da ti produze za dan aktivaciju!
Jaoj... da sam znao to uzeo bih još pre par dana. Dečko iz A1 mi je rekao da se odmah aktivira uređaj i prvih 7 dana besplatno.Dobro dosao u klub! Tek od sutra ujutru mozes ocekivati resavanje problema. Trazi da ti produze za dan aktivaciju!
zbog agregacija koje telefon podrzava ti je bolja konekcija jel mifi koji daju je cat4 nabaviti neki bolji ruter ili mifi i moze se dobiti dosta bolja konekcijaUpdate, proradio mi je internet pre jedno pola sata. Ubacio sam karticu u telefon i dobio sam duplo brži download u odnosu na ruter. Upload je malo slabiji, ali sve u svemu zadovoljan sam. Nadam se samo da neće biti prekida u konekciji.
Skapirao sam to čitajući prethodne postove, ali ne daju mi se pare na još jedan ruter, a ovo mi završava posao. Nije mi jasno ni zašto sam morao da kupim ovaj A1 ruter, samo će postati još jedan e-waste koji bleji u fioci.zbog agregacija koje telefon podrzava ti je bolja konekcija jel mifi koji daju je cat4 nabaviti neki bolji ruter ili mifi i moze se dobiti dosta bolja konekcija
To su uveli od prošle ili pretprošle godine, i ja sam morao da uzmem ruter koji nisam nijednom koristio 🤣 Dao ga burazeru pre par nedelja prvi put... Ranije je mogla samo kartica, ali avaj.Skapirao sam to čitajući prethodne postove, ali ne daju mi se pare na još jedan ruter, a ovo mi završava posao. Nije mi jasno ni zašto sam morao da kupim ovaj A1 ruter, samo će postati još jedan e-waste koji bleji u fioci.
S obzirom da je moj kum pre par godina uzeo karticu BEZ rutera, verovatno je u tom trenutku bila neka promocija ili slično... Ili je imao sreće sa radnicima koji nisu znali svoj posao 🤣Za Vikend Net nikad nije mogla samo kartica, oduvek je bila obaveza kupovine rutera. Ja sam vikend net kupio 4 dana nakon sto je postao deo ponude i morao sam da kupim ruter.
prodajes taj ruter ? ili ?Skapirao sam to čitajući prethodne postove, ali ne daju mi se pare na još jedan ruter, a ovo mi završava posao. Nije mi jasno ni zašto sam morao da kupim ovaj A1 ruter, samo će postati još jedan e-waste koji bleji u fioci.
Bio je bug kad je moglo online i u poslovnici da se dobije bez modema, ali nije dugo trajalo.Za Vikend Net nikad nije mogla samo kartica, oduvek je bila obaveza kupovine rutera. Ja sam vikend net kupio 4 dana nakon sto je postao deo ponude i morao sam da kupim ruter.
Sačuvaću ga još par nedelja da vidim da li će mi zatrebati, ako ne onda ću ga verovatno prodati ili pokloniti, bolje da služi nekom nego meni da bleji u fioci. Ja bih ga i koristio, ali me jako nervira kada kupim nešto a ne puni se na USB-C 😂prodajes taj ruter ? ili ?
Od danas geoblok na Sbb kanale na A1 mreži. Do sinoć je radilo normalno. Jel sam nešto propustio, jel bilo govora, najave?
Puno hvala na informaciji, znači sve radi samo treba VPN za port forward.Kao i bilo koji drugi net sa CGNAT-om.
Ne postoji javna IPv4 adresa.
Ja bi preporučio kombinaciju sa nekim VPN-om koji nudi bar UPNP port forward.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari