Ja na Android aplikaciji vidim sve Vikend net dodatke. Nisam probao da ih aktiviram jer mi ne trebaju sada, ali su dostupni.
^^
Isto i kod mene. Svi dodaci za Vikend net paket se vide u aplikaciji.
Hvala svima na odgovorima. Meni nije radilo ceo avgust, nisu ni oni znali do čega je i od 01.09. je samo proradilo, tako da je sad sve kako treba opet.
Da li si uzeo ruter uz vikend net?Evo brzina sa b535
Jesam jer je to uslov da se uzme paket, prodao sam ga pre dva dana ispod cene za 3000.Da li si uzeo ruter uz vikend net?
Nemam nijednu drugu mogucnost sem neki mobilni net. Trenutno imam neki bezicni neograniceni 10/2 koji je cesto gori od toga, upload bukvalno ne upotrebljiv bude. A treba mi neogranicena varijanta jer trosimo vise od onih max 500gb kucni netova sto nude.Mislim da ti nije najisplatljivija varijanta za stalni net.
Jasno da, svi imaju taj glupi limit.Nemam nijednu drugu mogucnost sem neki mobilni net. Trenutno imam neki bezicni neograniceni 10/2 koji je cesto gori od toga, upload bukvalno ne upotrebljiv bude. A treba mi neogranicena varijanta jer trosimo vise od onih max 500gb kucni netova sto nude.
1. NeZdravo, razmisljam da uzmem vikend net(bio bi mi glavni net). Procitao sam celu temu i imam par pitanja za korisnike:
1.Da li ste primetili da ima ikakvih ogranicenja povodom potrosenih podataka/brzine. Tipa da se menja priority u odnosu na druge "pakete" u a1 nakon skidanja vecih stvari ili nakon odredjenog praga, pa da vam spusti brzinu ili tako nesto. (razumem za faktor opterecenosti BS, nego pitam van toga dal ste primetili).
2.Da li jos uvek postoji onaj prekid sesije svakih 4 sata? I kakav je u realnosti prekid preko kabla, a kakav preko wifi?
3.Jel jos uvek izmeni IP adresu nakon svakog prekida sesije?
4.Da li jos uvek imate problema oko aktivacija dodataka nakon isteka? Iskustva sa tim.
Hvala
Pozdrav ljudi,
Pročitao sam poslednjih par strana ove teme u vezi stvari koje me interesuju u vezi modema/rutera koji bi bilo najbolje nabaviti i hteo bih pitati ima li smisla kupiti neki od sledećih modela koje sam pronašao na oglasima:
1. https://www.kupujemprodajem.com/kom...-cat6-mts/oglas/149278306?filterId=4132379642 - nisam siguran može li druga mreža osim mts-a
2. https://www.kupujemprodajem.com/kom...5ghz-cat6/oglas/158367854?filterId=4132379642 - pročitao sam da modeme koji su t-mobile treba izbegavati valjda zbog nemogućnosti otključavanja pa pretpostavljam da je to možda slučaj i ovde
3. https://www.kupujemprodajem.com/kom...z-kao-nov/oglas/150197913?filterId=4232744066 - pominjan je kao solucija koja se pokazala da dobro radi
4. https://www.kupujemprodajem.com/kom...i-hotspot/oglas/158301500?filterId=4232744066 - deluje zgodno i deluje da može postići brzine veće nego sa default modemom koji se dobija iz A1
Takođe bih potvrdio napisane stvari za brzine pošto trenutno koristim TP Link 3254 koji ima promenljive rezultate što se tiče brzina, i maksimum je nekih 50/50 dok preko telefona dobacujem do 150/47 recimo.
Predlozi su dobrodošli naravno i hvala![]()
Hvala na odgovoru 🙏.Kupi modem pod brojem 1 ako ti je bitno da šetaš modem svuda po Srbiji i vani. Svi modemi kod svih naših operatera su sim-free
To je to. Telefon verovatno ima 3CA ili 5CA.Ok, kupio sam preko oglasa B535-333 ali Soyealink (što bi i dalje trebalo da bude Huawei) i dobijam dosta čudne rezultate što se tiče brzina. Maksimalni download koji sam uspeo da postignem nije prešao 73Mb/s i ne mogu da pređem 100Mb/s šta god radio, dok je upload išao i do 83Mb/s. Da stvar bude čudnija, kada vratim karticu u telefon ponovo dobijam očekivane brzine 130~15Mb/s dok upload bude oko (očekivanih)50Mb/s. Takođe da napomenem da je signal na modemu svo vreme bio na maksimumu (svi barovi popunjeni) i da se nalazim u Beogradu blizu Sajma(što se tiče položaja).
Isto da napomenem oko jedne čudne pojave koju sam primetio, a to je da protok drastično opada u gluvo doba(oko 3~4 ujutru) kada bi očekivao da je moguće postići maksimalni protok.
Malo sam neprijatno iznenađen rezultatima da budem iskren pa ću probati da stavim neke antene i vidim hoće li to poboljšati situaciju možda.
Dakle trenutno sam bukvalno u zgradi u kojoj je bazna stanica u Belgijskoj i po ovome gledam na još dve direktno na Sajmu na hali 2 koju vidim sa prozoraovde vidi tačnu lokaciju
Trenutno rabim S23 Ultra, rekao bih da je ok.CA s7 i p20 pro 160 -200, 300-350 Mbps na istom mestu. Da je novije nešto verovatno bi bilo i jače...
šta kaže modem, koji je cell ID ?Dakle trenutno sam bukvalno u zgradi u kojoj je bazna stanica u Belgijskoj i po ovome gledam na još dve direktno na Sajmu na hali 2 koju vidim sa prozora
Trenutno rabim S23 Ultra, rekao bih da je ok.
Ako koga zanima evo pdf fajla sa testovima
Glupo pitanje, da li si možda na 2.4GHz wifi-ju između rutera i telefona?Ok, kupio sam preko oglasa B535-333 ali Soyealink (što bi i dalje trebalo da bude Huawei) i dobijam dosta čudne rezultate što se tiče brzina. Maksimalni download koji sam uspeo da postignem nije prešao 73Mb/s i ne mogu da pređem 100Mb/s šta god radio, dok je upload išao i do 83Mb/s. Da stvar bude čudnija, kada vratim karticu u telefon ponovo dobijam očekivane brzine 130~15Mb/s dok upload bude oko (očekivanih)50Mb/s. Takođe da napomenem da je signal na modemu svo vreme bio na maksimumu (svi barovi popunjeni) i da se nalazim u Beogradu blizu Sajma(što se tiče položaja).
Isto da napomenem oko jedne čudne pojave koju sam primetio, a to je da protok drastično opada u gluvo doba(oko 3~4 ujutru) kada bi očekivao da je moguće postići maksimalni protok.
Malo sam neprijatno iznenađen rezultatima da budem iskren pa ću probati da stavim neke antene i vidim hoće li to poboljšati situaciju možda.
Pretpostavljam da su ovo podaci koji bi mogli biti interesantništa kaže modem, koji je cell ID ?
Wi-Fi je sa testova je sa kompa i on jeste na 2.4GHz. Međutim i telefon koji je na 5GHz nije davao drugačije rezultate.Glupo pitanje, da li si možda na 2.4GHz wifi-ju između rutera i telefona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari