Šta je novo?

[A1] Vikend Net

I mene zanima to drugo, ali mislim da i on misli na Vikend net.

Ne mogu da prezalim sto nisam uzeo stari 100GB paket sa 5/5 protokom nakon potrosenih 100GB, bukvalno mi toliko treba

Poslednja izmena:
Ruter uzet pre 7 dana.

Stoji svo vreme na punjaču, ali neće da puni bateriju do 100%

Neispravno ili neki feature?

cb5a6369a7adf4b3436f2e11f036060f.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ne može bez njihovog rutera, ja naručio online samo karticu al zvali da kažu da mora ruter ( može na 24 rate ) i ugovorna obaveza na tri meseca.

Kakva UO kad dopunjavaš samo kad ti treba?

Meni su samo rekli da deaktivirsju karticu ako se ne uplati duže od godinu dana.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kako je glup vip sajt pa to je neverovatno.
Želeo bih da kupim vikend net i kako to da uradim? Ono ko je smišljao zeznuo je i genijalca sa mts-a.
Nema šanse da je to testirano i da vide da li će obično ljudsko biće da shvati kako ti njihovi sajtovi rade.

10 minuta kasnije...

VIP Vikend net - skriveno dugmev- 2020-11-29 015444.png

Phuuu, toliko su me iznervirali da sam malo proleteo kroz kod. Kad ono tamo je neki njihov stručnjak "iskometarisao dugme kupi". Pa ovo nema ni na crtanom filmu.

Sve mi se čini da spremaju neko sakaćenje ovog paketa ali još nisu sigurni šta im je činiti a web developera mrzi da sve to radi "hoću-neću" pa je samo sakrio dugme.

Cirkus...

Zvao sam kol centar zbog vikend neta, kaze mi da nema kupi dugme zato sto nemaju na stanju modeme i onda ne moze da se uzme vikend net. Predozila je da vidi nesto u koju poslovnicu bih ostisao pa da se tamo juri modem... Tu sam vec prestao da slusam...

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Sprema se xmass neogranicena kampanja za net. Sacekaj jos nekoliko dana ako ti se ne zuri, da se ne zaletis a posle da ne bude kuku lele.

PS ne znam sta ce da obuhvati i sta se podrazumeva pod time.

@Team1

Pa vrlo moguće da si u pravu. Nije mi hitnoća i sačekaću da vidim šta če da se dešava.

Ja sam inače na MTS-u ali ova opcija bez ugovora, bez limita u brzini i bez limita u količini je primamnjiva za imati kada je kabel u prekidu a hitno ti treba ili kada ideš negde a moraš da imaš brz internet.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

@joes021
Pretpostavljam cime se bavis, kad si pronasao dugme na f12 😉

Slazem se da im je sajt katastrofa, da neko na taj nacin zakomentarise dugme je jako interesantno.

Ispravno razmisljas sto se alternative tice, iz istog razloga sam ga i ja uzeo kao i vecina u ovoj temi.

Trenutna brzina vikend neta kod TC Stadion 0.18Mbps. Naglašavam 0.18Mbps a ne MBps.
Brži je dial up.
Paket plaćen 3600 za mesec dana. I ovako već danima.
Ima li neke fore da promenim baznu stanicu nekako ili bilo šta?

Poslednja izmena:
Da sacekas da implementiraju 3CA ili 4CA na mrezi na toj lokaciji.

Koliko ja znam modemi koji idu uz Vikend net uopste ne podrzavaju LTE-A, vec samo idu do teorijskih 150Mbps sa jednim kanalom. A to je u praksi cesto ispod 10Mbps.

Koji to modemi? Ja imam ovaj zte što je pokušao da kupi, sa postpaid sim ili 4g sim ne sakati brzine.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Zte mf283+ koji svi dobijaju uz kućni net ne podržava LTE-A, koliko ja vidim.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Koji to modemi? Ja imam ovaj zte što je pokušao da kupi, sa postpaid sim ili 4g sim ne sakati brzine.
Onaj raniji Huawei sigurno a mislim i da ovaj što sada nude uz Vikend - svi su obični LTE modemi a ne LTE-A (4G+). Ne kažem da su obavezno spori već da ne mogu u potpunosti da iskoriste potencijal mreže sa dva, a sada i sa tri kanala.
Tamo gde je zagušenje mreže, ne pomaže što Vip uvodi 3CA (bar ne direktno).

Poslednja izmena:
Zte mf283+ koji svi dobijaju uz kućni net ne podržava LTE-A, koliko ja vidim.

Ja sam dobio zte mf927u lte. Koliko vidim podržava do 150 Mbps.

Ja sam dobio zte mf927u lte. Koliko vidim podržava do 150 Mbps.

Da, to je običan LTE sa jednim kanalom. U slučaju da mreža nije zagušena on će raditi dobro (ali opet manjom brzinom od LTE-A modema) dok u slučajevima gde je opterećena mreža, tu još više znači podrška za 2CA, 3CA.

Poslednja izmena:
A koji modem podrzava 2 kanala? Ne mora da bude iz Vipa.

Mislim da je Huawei B525 sasvim ok u koliko uspes da ga nabavis. Od kako sam ga kupio na kp, znacajna je razlika u brzini u odnosu na E5573C.

B525 sam napravio da mi bude wifi ruter umesto ubee-a i tu je pobedio na polju stabilnosti neta.

Idealno neki koji podržava 5CA, da bude future-proof. 😀

Zvao sam kol centar zbog vikend neta, kaze mi da nema kupi dugme zato sto nemaju na stanju modeme i onda ne moze da se uzme vikend net. Predozila je da vidi nesto u koju poslovnicu bih ostisao pa da se tamo juri modem... Tu sam vec prestao da slusam...

Upravo sam ih pitao i kazu da imaju oba modela i moze da se potpise ugovor u svim poslovnicama na N.B.

Ja odustah od vikend neta, svakako mi treba za vikendicu flat, tako da je ovaj neo max dosao kao porucen...

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno