nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Da li običan postpaid ima prekidanje sesije kao kućni net ili vikend net?
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Sad zvao VIP, rekli mi da ne moram da uzmem ruter za vikend net. Jel imate neku preporuku za neki drugi ili da uzmem njihov?
Meni je to nepoznato. Baš sam uzeo prošle nedelje i morao sam da uzmem ruter.Ovo vazi,ne mora se kupiti ruter ?
Kako ide upload,samo me to zanima ?
Ne prekida sesiju ako se salje 10gb fajl ?
Edit:Malopre proradilo izgleda mora da se saceka da istekne ona sesija od 2h ako nije uhvatio sistem aktivaciju.Inace opet imaju bagove aktivirao pre par minuta i nece da pusti saobracaj paket od 2 dana na jednoj kartici posto mi treba jaci upload na 2 dana zbog posla nekog i nece jednostavno izgleda je i dalje 64/32

Uspeo sam sa Telsra firmware da promenim na UE generic mogu to preko USB-a sa -force -r ali dzabe nema mogucnost 800+1800 da ubacim band jer nije EU verzija.I ovo je konfiguracija 1800+1800 posto australijski M1 nema 800 mhz da nije imao bi 800+1800+1800 toliko da zna clan ako to nije do sada znao.
Jedino da namestis neku kolko tolko usmerenu antenu, pa da je okrenes ka toj BS.Ok, a da li postoji mogucnost da se forsra odredjena bs?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari