A ta varokanta jel se placa mesecno ili po upotrebi? Pusti na PM o cemu se radiDobijes karticu samo i wifi ruter- modem.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Imam vip vikend on prica o necemu drugom.Ne, radi preko vip mobilne mreze i nije vezan za lokaciju.
@poglavicas javi se, otkrij nam tajnu 😀

Onaj raniji Huawei sigurno a mislim i da ovaj što sada nude uz Vikend - svi su obični LTE modemi a ne LTE-A (4G+). Ne kažem da su obavezno spori već da ne mogu u potpunosti da iskoriste potencijal mreže sa dva, a sada i sa tri kanala.Koji to modemi? Ja imam ovaj zte što je pokušao da kupi, sa postpaid sim ili 4g sim ne sakati brzine.
Ja sam dobio zte mf927u lte. Koliko vidim podržava do 150 Mbps.Zte mf283+ koji svi dobijaju uz kućni net ne podržava LTE-A, koliko ja vidim.
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Da sacekas da implementiraju 3CA ili 4CA na mrezi na toj lokaciji.
Ja sam dobio zte mf927u lte. Koliko vidim podržava do 150 Mbps.
Zvao sam kol centar zbog vikend neta, kaze mi da nema kupi dugme zato sto nemaju na stanju modeme i onda ne moze da se uzme vikend net. Predozila je da vidi nesto u koju poslovnicu bih ostisao pa da se tamo juri modem... Tu sam vec prestao da slusam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari