STUPAR
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2008
- Poena
- 320
Da li se nekome desilo da ima "tehničkih problema" takvih da se kartica uopšte ne povezuje na mrežu, koje VIP nije rešio za celih osam dana? Ne znam šta da radim, zovem skoro svaki dan, ali me svaki put otkače da je "prebačeno u tehničku službu" i da će mi se oni javiti sms-om.
Imao sam ja sličan problem, baš kad sam kupovao online. Nedelju dana smo se vukli, i na kraju je zaključak bio da je neko negde u sistemu pogrešno upisao ID sim kartice ili broj telefona, tako da je u sistemu delovalo da je sve u redu kada sam se žalio, a u praksi ništa nije radilo. Mislim da se razlikovao broj telefona na kartici koju sam preuzeo od onoga broja telefona koji se prikazivao na portalu prilikom kupovine (ako prikazuje uopšte, ne sećam se više tačno). Na kraju je neko tamo provalio šta je problem posle svakodnevnog zivkanja i rešio to. Tražio sam im da mi produže tih besplatnih nedelju dana jer ih nisam mogao iskoristiti zbog njihovog problema i produžili su mi. Sve je bilo u redu posle toga.
Nije u pitanju nikakva prevara, samo se negde zavukla neka greška i treba je naći. Previše je dobra usluga da bi se zbog ovakvih stvari odustajalo od nje. Da sam svaki put odustajao od usluga kada je bilo tehničkih problema ili kada su me zezali danima u MTSu, Telenoru, VIPu, SBBu, Kopernikusu, itd, danas ne bih imao ni mobilni ni internet ni TV ni ništa, to je nažalost deo života (borba sa njima). Samo strpljivo i verujem da će se rešiti.