Kada radi, radi super.
ali ako naidjes na problem kao Nitro, dzaba ti... dok se aktivira paket, posizis![]()
Ljudi, da li se nesto promenilo po pitanju prekida sesije? Ko ima vikend net, da li se i dalje sesija prekida na 2 sata?
@n1tr0 da li i dalje imas one probleme sa aktivacijom o kojima si pisao?
da li se malo popravila usluga i da bi je preporucio?
igrice me ne zanimaju pa mi nije vazno to oko sesija.
signal za vip u telefonu mi je -87 do -89 dBm, pretpostavljam da je ok?
Izgleda da sam ja onda neki izuzetak. Iskreno, ja kada sam čitao tvoje postove (pre nego što sam uzeo Vikend net), meni je to bila glavna briga. Iz tog razloga sam jedno vreme držao paralelno i SBB i Vikend net u kući, pa sam tek onda otkazao SBB kada mi se ovo pokazalo kao pouzdano.
Eto, taman da ljudi imaju obe perspektive. A ja se nadam da neću nešto da ureknem sa ovim postovima![]()
Kada aktiviras i za koliko proradi. Meni bukvalno istekne 30 dana dodatak u 00 i aktiviram oko 00:01, 00:05, probao sam i reboot rutera zbog sesije pre aktivacije, probao i u 8 ujutro jednom da aktiviram i svaki put tek oko 13h najcesce (obavestenje da je uspesno aktiviran dodje posle par sek). Dakle, da li je i kod tebe slucaj da odmah aktiviras ili mozda kroz koji dan?Nisi izuzetak, ja od maja koristim Vikend i nikada nisam imao problem sa aktivacijom paketa.
U principu, slažem se sa svim što si napisao u prvom postu osim u brzini DL.
I ja sam na Novom Beogradu i nikada nisam imao preko 30.
Po mom iskustvu oko 20 sekundi, ali reconnect na steam traje npr minut i po (ne znam zasto - do steama je, skype radi odmah). Veci je problem sto ti se IP promeni svako 2 sata. Kada pristupas sql bazama remote koje imaju ip filtriranje moras svako dva sata menjati inbound rules... Katastrofa... Objasnio sam im gomilu problema sa tim vise puta, prosledili tehnickoj, ovi svaki put salju odgovor da se nece menjati, da ne vide potrebu za produzavanjem sesije...30 sekundi, ako jeste oko 30sek, a ne nesto tipa 3-5s, je vec i za prostije i manje bitne stvari uzas. To prekida Skype/Viber poziv, remote desktops, default FTP upload/download, Http bez resume-a naravno... sto je najsmesnije, torrente tu najmanje brine![]()
Kada aktiviras i za koliko proradi. Meni bukvalno istekne 30 dana dodatak u 00 i aktiviram oko 00:01, 00:05, probao sam i reboot rutera zbog sesije pre aktivacije, probao i u 8 ujutro jednom da aktiviram i svaki put tek oko 13h najcesce (obavestenje da je uspesno aktiviran dodje posle par sek). Dakle, da li je i kod tebe slucaj da odmah aktiviras ili mozda kroz koji dan?
Meni se isto uvek odma aktiviralo.
Mislim da je u tome problem - cdn kao da napravi sesiju od 12 sati kada istekne kao sesiju bez neta koja se ne osvezi prilikom aktivacije. Radilo je i meni normalno posle dan dva, ali odmah posle nikad (kao ni poznanicima).Po aktivaciji paket je momentalno aktivan, do sada nisam imao ni jedan problem a aktivirao sam i jednodnevni i dvodnevni i nedeljni i mesečni.
E sad, za razliku od tebe, po isteku paketa nikada nisam odmah aktivirao novi, već je uvek prolazilo barem nekoliko dana (imam Telenor home, vikend mi služi za dopunu po potrebi).
Isto pitanje kao gore - jesi ikad aktivirao odmah po isteku sesije ili rano ujutro?Meni se isto uvek odma aktiviralo.
na koj nacin si aktivirao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari