Да ли је баш тако? Он је званично потписао уговор са МТС-ом и тај уговор ће бити враћен МТС-у, није одбио и предомислио се, него потписао, да је одбио друга прича би била, зар не. Потписом уговора прихватио је понуђене услове, није их одбио.Odustao je prihvatanjem ponude od A1.
Да ли је баш тако? Он је званично потписао уговор са МТС-ом и тај уговор ће бити враћен МТС-у, није одбио и предомислио се, него потписао, да је одбио друга прича би била, зар не. Потписом уговора прихватио је понуђене услове, није их одбио.
Једно је одустајање од преноса броја, све док не стигне на потпис, а друго је потписан уговор.
Зар није тако или сам ја погрешно протумачио?
Мислио сам да неко у тој причи има предност са правне стране нпр. валидност потписаног уговора у односу на нову уговорну обавезу код А1 (после потписа са МТС-ом), код преноса броја то је другачије решено, искрено нисам упознат, а баш ми је привукло пажњу, специфична ситуација.Da, ali A1 neće osloboditi broj jer je potpisan novi ugovor za taj broj i to je to, mts može taj ugovor da baci s obzirom da neće dobiti oslobađanje broja od strane A1.
apsolutno jesi, kada prihvatis ponudu da te zadrze oni salju operateru primaocu da batale prenos, nema nikakve obaveze prema operateru primaocu cak iako potpise i sticice poruka od operatera primaoca da je zahtev odbijen, ako ne dodje broj 06xxxxxxx kod operatera primaoca po kom tacno broju bi ti oni trazili da placas to sto si potpisao ne mogu da izmisle neki cetvrti broj vec za broj koji prenosis tkd.Да ли је баш тако? Он је званично потписао уговор са МТС-ом и тај уговор ће бити враћен МТС-у, није одбио и предомислио се, него потписао, да је одбио друга прича би била, зар не. Потписом уговора прихватио је понуђене услове, није их одбио.
Једно је одустајање од преноса броја, све док не стигне на потпис, а друго је потписан уговор.
Зар није тако или сам ја погрешно протумачио?
Kada se prebacuje broj u drugu mrežu zlatno pravilo je da bude prvo na prepaid.apsolutno jesi, kada prihvatis ponudu da te zadrze oni salju operateru primaocu da batale prenos, nema nikakve obaveze prema operateru primaocu cak iako potpise i sticice poruka od operatera primaoca da je zahtev odbijen, ako ne dodje broj 06xxxxxxx kod operatera primaoca po kom tacno broju bi ti oni trazili da placas to sto si potpisao ne mogu da izmisle neki cetvrti broj vec za broj koji prenosis tkd.
Od novosti osim poskupljenja vidim i novu stranicu za proveru dostupnosti paketa:
kao i to da na optici/kućni net uz tv više ne daju 2 boxa za duo plus paket (mislim da je bilo 2 boxa, ispravite me ako grešim).![]()
Provera dostupnosti
a1.rs
Cale se odlucio za Neo Super 1.500din. Meni nudili 40 posto i novi broj (plus 500din kartica), a ako prebacim onda je 50%. Sa mtsom zavrsavam tek 26.3.. Fazon zbog njega, tacnije ako se obe ugovorne obaveze vode na njega, bice onda 50% i gratis novi broj. Odlucio sam se za najjaci paket, pa kako bude, nadam se da nisam pogresio 2.000din na 24 meseca-Neo Ultra.Teraj to dok je džabe.
Otkud znam, ali niko ti ne brani da ostavis lažne podatke. Samo sam video da kad odeš na proveri da ti da sta može na tvojoj adresi. Ovako nekako:Provera dostupnosti bi bila instant. Ovo je obrazac za slanje zahteva za proveru?
Ako nije obrazac, zašto se popunjava mail I broj telefona?

U ponedeljak podnosim zahtev za prenos, agent sad kaže da je akcija -40% na 24 meseca, mada mislim da laže, jer vidim ovde par postova iznad da je -50% nekome ponuđeno...
To tako kod njih, mene isto bunilo ali evo vec 23 meseca stizu racuni kao sto sto smo dogovorili.Cale danas potpisao dva ugovora za dva broja. Dobio je ugovore, ali nigde ne pise kao dodatak da je specijalna kampanja 50%. Zvao korisnicki centar, uveravaju da je sve okej. Terenski agent isto, da kao kod njih stoji 50% na obe tarife.
Npr
U mts kada se sklapa nestandardna ponuda, na pocetku ugovora pise zvanicna ponuda sa sajta, a na dodatnom papiru vasa dogovorena ponuda.
Kod mene je u ugovoru pisalo dodatnih 50% popusta u trajanju 24 meseca....Možda je sad drugačijeCale danas potpisao dva ugovora za dva broja. Dobio je ugovore, ali nigde ne pise kao dodatak da je specijalna kampanja 50%. Zvao korisnicki centar, uveravaju da je sve okej. Terenski agent isto, da kao kod njih stoji 50% na obe tarife.
Npr
U mts kada se sklapa nestandardna ponuda, na pocetku ugovora pise zvanicna ponuda sa sajta, a na dodatnom papiru vasa dogovorena ponuda.
To tako kod njih, mene isto bunilo ali evo vec 23 meseca stizu racuni kao sto sto smo dogovorili.
Hvala puno. 😀Kod mene je u ugovoru pisalo dodatnih 50% popusta u trajanju 24 meseca....Možda je sad drugačije
25% putem agentaPogledajte prilog 530932
Dali se na ove pakete mož iskukati neki popust ? Bilo do skoro 2500 din Kućni net duo.
Da li u yettelu moze da se deli internet bez ogranicenja ?Meni ne odgovara ni jedna A1 postpejd tarifa samo zbog ogranicenja deljenja interneta na 50GB.
Može.Da li u yettelu moze da se deli internet bez ogranicenja ?
Da li u yettelu moze da se deli internet bez ogranicenja ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari