Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Cekaj kaze potpisao ugovor sa MTSom?
Sto bi znacilo mora da odustane od ugovora u nekom roku.

Odustao je prihvatanjem ponude od A1.
Да ли је баш тако? Он је званично потписао уговор са МТС-ом и тај уговор ће бити враћен МТС-у, није одбио и предомислио се, него потписао, да је одбио друга прича би била, зар не. Потписом уговора прихватио је понуђене услове, није их одбио.

Једно је одустајање од преноса броја, све док не стигне на потпис, а друго је потписан уговор.

Зар није тако или сам ја погрешно протумачио?

Да ли је баш тако? Он је званично потписао уговор са МТС-ом и тај уговор ће бити враћен МТС-у, није одбио и предомислио се, него потписао, да је одбио друга прича би била, зар не. Потписом уговора прихватио је понуђене услове, није их одбио.

Једно је одустајање од преноса броја, све док не стигне на потпис, а друго је потписан уговор.

Da, ali A1 neće osloboditi broj jer je potpisan novi ugovor za taj broj i to je to, mts može taj ugovor da baci s obzirom da neće dobiti oslobađanje broja od strane A1.

Da, ali A1 neće osloboditi broj jer je potpisan novi ugovor za taj broj i to je to, mts može taj ugovor da baci s obzirom da neće dobiti oslobađanje broja od strane A1.
Мислио сам да неко у тој причи има предност са правне стране нпр. валидност потписаног уговора у односу на нову уговорну обавезу код А1 (после потписа са МТС-ом), код преноса броја то је другачије решено, искрено нисам упознат, а баш ми је привукло пажњу, специфична ситуација.

Сад сам нешто ново научио 🙂 Хвала на појашњењу.

Evo da podelim i ja svoje iskustvo umanjili su mi račun za 1000 dinara jer sam prijavio probleme u interkonekciji na One Albania mreži. Bio je problem kada se neko zove na običan poziv sa One Albania mreže zvoni mu Viber. Oni su ispravili interkonekciju.

apsolutno jesi, kada prihvatis ponudu da te zadrze oni salju operateru primaocu da batale prenos, nema nikakve obaveze prema operateru primaocu cak iako potpise i sticice poruka od operatera primaoca da je zahtev odbijen, ako ne dodje broj 06xxxxxxx kod operatera primaoca po kom tacno broju bi ti oni trazili da placas to sto si potpisao ne mogu da izmisle neki cetvrti broj vec za broj koji prenosis tkd.

apsolutno jesi, kada prihvatis ponudu da te zadrze oni salju operateru primaocu da batale prenos, nema nikakve obaveze prema operateru primaocu cak iako potpise i sticice poruka od operatera primaoca da je zahtev odbijen, ako ne dodje broj 06xxxxxxx kod operatera primaoca po kom tacno broju bi ti oni trazili da placas to sto si potpisao ne mogu da izmisle neki cetvrti broj vec za broj koji prenosis tkd.
Kada se prebacuje broj u drugu mrežu zlatno pravilo je da bude prvo na prepaid.

• Like
Reagovanja: fiy
Drugi mesec kako je cale na besplatnom Mega planu 2/6. Pozvao ga agent i nudi mu 50% popusta na bilo koju pretplatu. Ugovori na 24 meseca, naravno bez uredjaja. Da li je neko imao ovakve ponude i po vama kako vam se cini?

Od novosti osim poskupljenja vidim i novu stranicu za proveru dostupnosti paketa:
kao i to da na optici/kućni net uz tv više ne daju 2 boxa za duo plus paket (mislim da je bilo 2 boxa, ispravite me ako grešim).

Provera dostupnosti bi bila instant. Ovo je obrazac za slanje zahteva za proveru?

Ako nije obrazac, zašto se popunjava mail I broj telefona?

Teraj to dok je džabe.
Cale se odlucio za Neo Super 1.500din. Meni nudili 40 posto i novi broj (plus 500din kartica), a ako prebacim onda je 50%. Sa mtsom zavrsavam tek 26.3.. Fazon zbog njega, tacnije ako se obe ugovorne obaveze vode na njega, bice onda 50% i gratis novi broj. Odlucio sam se za najjaci paket, pa kako bude, nadam se da nisam pogresio 2.000din na 24 meseca-Neo Ultra.

Provera dostupnosti bi bila instant. Ovo je obrazac za slanje zahteva za proveru?

Ako nije obrazac, zašto se popunjava mail I broj telefona?
Otkud znam, ali niko ti ne brani da ostavis lažne podatke. Samo sam video da kad odeš na proveri da ti da sta može na tvojoj adresi. Ovako nekako:
1772736409352.png
Sledeci korak je
1772736471743.png
I tek odabirom paketa i pošalji će da pošalje zahtev sa tim podacima iz prvog koraka.
Meni je logičnije da su stavili da prvo ide provera po adresi, pa onda popunjavanje email, telefon i ostalo ako hoćeš da pošalješ zahtev, ali eto - nisu.

Nešto opet menjaju, ili im se nešto pokvarilo, videćemo sutra 😆

Prilozi

• Screenshot_2026-03-06_003326.jpg
    Screenshot_2026-03-06_003326.jpg
    23.9 KB · Pregleda: 76
  • Screenshot_2026-03-06_003340.jpg
    Screenshot_2026-03-06_003340.jpg
    35 KB · Pregleda: 76
Produžio sam ugovor, Neo Super 24 x 2499 + Xiaomi 15T Pro 24 x 2316, što mu dođe ukupno 4815 i nisam siguran da li na ovo ide još i - 50 din za e-račun. To su mi ponudili preko virrualne prodavnice kada sam zvao da pitam za telefon da li ga imaju na stanju, pošto ga nemaju u maloprodaji. Mislim da nije loša ponuda, ako računamo da telefon košta nekih 78.000 legalno sa fiskalnim računom, ispada da je Neo Super nešto malo iznad 1500 din.

U ponedeljak podnosim zahtev za prenos, agent sad kaže da je akcija -40% na 24 meseca, mada mislim da laže, jer vidim ovde par postova iznad da je -50% nekome ponuđeno...

U ponedeljak podnosim zahtev za prenos, agent sad kaže da je akcija -40% na 24 meseca, mada mislim da laže, jer vidim ovde par postova iznad da je -50% nekome ponuđeno...

Danas sam išao da se raspitiam za prenos broja iz mts u a1. Gospođa mi je rekla da dođem sutra jer mi ugovor ističe danas, ali ako podnesem zahtev na dan isteka svakako će me odbiti jer mora da prođe 1 dan.

Uglavnom, nije mi ponudila ništa u filijali. Rekla je da nove promocije dobijaju od ponedeljka i da u međuvremenu mogu da prihvatim samo ono što imaju u ponudi. Tarifa koja mi je odgovarala košta 3000 dinara. Nisam prihvatio. Čekam ponedeljak.

Cale danas potpisao dva ugovora za dva broja. Dobio je ugovore, ali nigde ne pise kao dodatak da je specijalna kampanja 50%. Zvao korisnicki centar, uveravaju da je sve okej. Terenski agent isto, da kao kod njih stoji 50% na obe tarife.
Npr
U mts kada se sklapa nestandardna ponuda, na pocetku ugovora pise zvanicna ponuda sa sajta, a na dodatnom papiru vasa dogovorena ponuda.

Cale danas potpisao dva ugovora za dva broja. Dobio je ugovore, ali nigde ne pise kao dodatak da je specijalna kampanja 50%. Zvao korisnicki centar, uveravaju da je sve okej. Terenski agent isto, da kao kod njih stoji 50% na obe tarife.
Npr
U mts kada se sklapa nestandardna ponuda, na pocetku ugovora pise zvanicna ponuda sa sajta, a na dodatnom papiru vasa dogovorena ponuda.
To tako kod njih, mene isto bunilo ali evo vec 23 meseca stizu racuni kao sto sto smo dogovorili.

Npr
Kod mene je u ugovoru pisalo dodatnih 50% popusta u trajanju 24 meseca....Možda je sad drugačije

Neo Super za 1800 din i Honor Magic 8 pro za 4490

Na 24 rate

To deluje ok?

Meni ne odgovara ni jedna A1 postpejd tarifa samo zbog ogranicenja deljenja interneta na 50GB.

Nazad
Vrh Dno