Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Mogu oni da kažu šta god žele kao i svi, ali je pitanje šta kaže zakon? Oni hoće da dobiju protivpravnu dobit, jer ja idem ranije iz mreže. Ja hoću da im platim sve preostale pretplate do kraja uo koje su mi ostale, ali se oni prave blesavi, kao u tom slučaju ne važi popust nego se obračunava puna cena paketa.

Pa tko je kod svih uvek bilo. Cak i retroaktivno se naplacauje puna cena ,umesto povlastene. To je pitanje za pravnike,ja imam samo nekoliko godina pravnog faksa ali sam naucio da se retroaktivnost ne koristi olako.

Mogu oni da kažu šta god žele kao i svi, ali je pitanje šta kaže zakon? Oni hoće da dobiju protivpravnu dobit, jer ja idem ranije iz mreže. Ja hoću da im platim sve preostale pretplate do kraja uo koje su mi ostale, ali se oni prave blesavi, kao u tom slučaju ne važi popust nego se obračunava puna cena paketa.
Vidi Neco to je velika firma koja ima dobre prvnike i ne bi se oni igrali da ima sanse da 0,01% izgube. To su proucili i namerno napravili veliku razliku , ja sad po dinar placam paket koji kosta 5500 bez UO , nikakve logike, sem izigravanje zakona.
Tebe nista ne kosta ama bas nista ako si siguran u zakon i verujes sta ko ovde pise da ih tuzis i dobijes.
Ali nisam ovde video da je neko pokazo i dokumentovao da je tako, samo neke proce.
Meni advokat rekao, ako hoces da bacas pare da ih tuzimo. 😀

Juce mi istekao ugovor u A1, jutros podneo zahtev za prenos broja u MTS.
MTS mi ponudio dve opcije (za bilo koji 5ica paket):
1. 15m x 1din + 9m puna cena
2. 6m x 500din + 18m 50%

A1 me nije kontaktirao (za sada), mozda su odustali od mene posle 12 godina 😆

Vidi Neco to je velika firma koja ima dobre prvnike i ne bi se oni igrali da ima sanse da 0,01% izgube. To su proucili i namerno napravili veliku razliku , ja sad po dinar placam paket koji kosta 5500 bez UO , nikakve logike, sem izigravanje zakona.
Tebe nista ne kosta ama bas nista ako si siguran u zakon i verujes sta ko ovde pise da ih tuzis i dobijes.
Ali nisam ovde video da je neko pokazo i dokumentovao da je tako, samo neke proce.
Meni advokat rekao, ako hoces da bacas pare da ih tuzimo. 😀
Ako im se isplati da ostanem još 3 meseca i trošim mesečno po 5K minuta ka drugim mrežama i 12TB neta za 1350 din mesečno onda ok. Samo mi nema logike da traže 15K, ali platiću im nebitno, samo da ih se rešim, a onda ide ratel lagano i vansudsko pa možda i sudsko poravnanje. Javljam ishod svakako čim se nešto bude rešilo. Jedini nemaju 4G signal na lokaciji gde provodim najviše vremena.

Nisu ih dugo menjali ni dizali cene.Lukavo pustili Yettel.i Telekom da izadju sa novim paketima kad je startovao.5G..imali vreme da snime njihove greske i vreme za nove pakete ocekivano. Vreme da memjaju pakete od 50gn,100gb i NeoGb u nesto jace. 😀
I opet druge nateraju na razmisljanje. Kad bi ubacili neke aplikacije u pakete bilo bi top.

Sad kad budu zamenili/podigli cene, a bila reklama kao jedna cena tokom celog ugovora 😀 salim se...istice meni ugovor i bas se razmisljam da l da ostajem il predjem u mts zbog te aplikacije, mogi bi i a1 stavi svoj onaj xplore u neki paket, kao sto mts ima move...itd
Mada opet sa druge strane jesu im cene najnize

… da li je u ranijim izmenama bilo promene i za postojeće korisnike…?! Tj. ako bi povećali GB ili minute, da li su i korisnici pod UO dobijali iste…?!

Bilo je reči da će kućni net da poskupi za 1000 dinara, verovatno je to u toku.
… da li je u ranijim izmenama bilo promene i za postojeće korisnike…?! Tj. ako bi povećali GB ili minute, da li su i korisnici pod UO dobijali iste…?!
Kad su dodavali roming gb, dodali su svima koliko se sećam, i starim paketima.

… mene više interesuje sadržaj paketa… jedino ako ne uvode neke potpuno nove… čudno mi beše da su u petak zvali za jedan prepaid broj, sa ponudom za postpaid… kao da je bila neka žurba ili su imali ideju da prebace što više korisnika na postpaid, a sad vidim, pre uvodjenja novih paketa…

… radi, ne primećujem neke promene…

Ja primećujem da je optički internet poskupeo. 600/300 bio 2500, sada je 3500.

Steta. Taman ubedim ljude u zgradi da predju na 5g kn .. kad ono medjutim 🙁

Od novosti osim poskupljenja vidim i novu stranicu za proveru dostupnosti paketa:
kao i to da na optici/kućni net uz tv više ne daju 2 boxa za duo plus paket (mislim da je bilo 2 boxa, ispravite me ako grešim).

Mislim i da su smanjili cene telefona.

Meni se cini da su smanjili cene uredjaja, bas gledam Honor 8 lite mislim da je rata telefona bila vise od 1240(uz popust za stari telefon) kada sam gledao pre mesec dana oko 3500 je bila rata + paket neo %

Nije, to je već neko vreme - 15k za ne 5g telefone, 20040 za 5g telefone.
Pogledajte prilog 530283
Tako je. Ja sam uzeo 15T, pre par dana, dao stari tel i dobio tih 20040 dinara. Devojka isto to pre dva meseca uradila, uzela redmi note 14 i dobila 20040. Odavno je to tako.

Meni se cini da su smanjili cene uredjaja, bas gledam Honor 8 lite mislim da je rata telefona bila vise od 1240(uz popust za stari telefon) kada sam gledao pre mesec dana oko 3500 je bila rata + paket neo %
Nisu smanjili, sad gledam. Moj telefon je u dinar ista cena i za kes i rate. Ono sto su dodali, sada moze da se placa na 36 rata kao Yettel. Eto, to je novina.

Kako telefon na 36 rata? Da li to znači da je tarifa na 24 rate a telefon na 36 rate ili kako funkcioniše?

Znam da se pisalo o tome ali zaboravio sam pa da sada ne listam temu. Ako se potpise ugovor za post paid paket sa popustom a korisnik zeli da predje na skuplji da li se zadrzava taj popust. Mama uzela senior ali tu ima bas malo neta pa bi presla na start.

Mislim da ne, ali može opet da se pregovara.

Juce mi istekao ugovor u A1, jutros podneo zahtev za prenos broja u MTS.
MTS mi ponudio dve opcije (za bilo koji 5ica paket):
1. 15m x 1din + 9m puna cena
2. 6m x 500din + 18m 50%

A1 me nije kontaktirao (za sada), mozda su odustali od mene posle 12 godina 😆
Nastavak price.
Juce potpisao preko kurira ugovor sa mts-om, posto sam podneo zahtev za prenos broja online.
Danas me zvali iz A1 i ponudili 6m x 1 din + 18m 50% za NEO Super paket. Prihvatio sam ponudu od A1.
Interesuje me sta se desava sa ovim sto sam potpisao sa mts-om i njihovom karticom koju su poslali?

Nazad
Vrh Dno