Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Zvao 0601238 da vidim da li postoji neka ponuda, pogodnost za produzetak ugovorne obaveze za Neo Surf i ponudjen mi je popust od 200 din na 2 godine.
Jel moze kontakt broj nekog agenta?
U pitanju je Nis, ako ima neke veze.
U poslovnici jos nisam bio da se raspitam sta se moze ocekivati za nastavak.
Ne pomaze ti tu agent samo pravac mts ako si zadovoljan sa A1 i podnesi zahtev na prepaid mts prenos broja. I kad te budu zvali iz A1 pregovaraj. Jedino tako mozes dobiti popuste.

Svakih par dana ista prica - nema potrebe da cimate agente prodaje za obnovu ugovora.

Agenti vam mogu srediti bolje uslove za prenos broja iz druge mreze.

Pogresno skapirao pisanje iz prethodnih strana.
Ukapirao da zovem agente za bolje uslove, ali sad kapiram da je to za prelazak u drugu mrezu, ne za ostanak u istoj.

0601238

Da li je ovo podvala mtsa?

Ugovor (ispod) kaze 50% promocija,
i operater kaze da se to NAKNADNO primenjuje na upisane cene 1099 i 4299,
pa ispada 549 i 2150
[sto mi odgovara, i na sta pristajem].

Ali to je cudno, jer pise vec da je U TOKU promocije 1099, kao da je na njoj PRETHODNO vec skinuto 50%.
Onda sve placam duplo vise.

Da li da potpisujem?

1771956803147.png

Pogresna tema.

Da li nude iste te ponude i popuste ako preneses pripaid broj kod njih na postpaid?

Da li je ovo podvala mtsa?

Ugovor (ispod) kaze 50% promocija,
i operater kaze da se to NAKNADNO primenjuje na upisane cene 1099 i 4299,
pa ispada 549 i 2150
[sto mi odgovara, i na sta pristajem].

Ali to je cudno, jer pise vec da je U TOKU promocije 1099, kao da je na njoj PRETHODNO vec skinuto 50%.
Onda sve placam duplo vise.

Da li da potpisujem?

Pogledajte prilog 529583
To je to potpisuj, imas na te cene 549 i 2150 jos 100 manje za eracun.

Sta si uzeo u Globaltelu za prenos boroja iz A1, vidim neki Freepaid nude?
nista nisu ponudili, samo prebacujem u globaltel pa za 2 meseca prenos u a1 pa dal ce globaltel da da 6 meseci 30gb i neo min/sms ili ce a1 6 meseci mega plan

Takođe za koji dan ističe Megaplan, na 1238 nude besmislenih 30 posto baš preko uličnih agenata. Lično bih ostao u A1 ako ponude ono što znamo da nude i u tom smislu me može kontaktirati njihov agent za Bg. A neće biti problem preneti broj u Yettel ukoliko A1 neće da ponudi ništa pametno, za to mi ne treba nikakav agent, imaju ovu Extra + ponudu koja je slična Neo Surfu.

Mando legendo, nisam te prepoznao ♥️

Pratim ovu, kao i još neke teme, duže vreme i razne informacije se mogu pročitati. Naravno, sledeći koraci se podrazumevaju, nemoj da se ljutiš 🤪

Takođe za koji dan ističe Megaplan, na 1238 nude besmislenih 30 posto baš preko uličnih agenata. Lično bih ostao u A1 ako ponude ono što znamo da nude i u tom smislu me može kontaktirati njihov agent za Bg. A neće biti problem preneti broj u Yettel ukoliko A1 neće da ponudi ništa pametno, za to mi ne treba nikakav agent, imaju ovu Extra + ponudu koja je slična Neo Surfu.
Tu ponudu u Yettelu dobijas tek nakon mesec-2 na pripejdu.

… za prenos broja u Yettel, mislim da i dalje nude taj Extra+… jedino što je bzvz jeste to ograničenje brzine, kome je bitno…

Poslednja izmena:
Да ли неко има проблем са верификацијом броја на Google налогу? Изађе обавештење "Дошло је до грешке. Пробајте опет касније или употребите други број." Покушано са више бројева.

Да ли неко има проблем са верификацијом броја на Google налогу? Изађе обавештење "Дошло је до грешке. Пробајте опет касније или употребите други број." Покушано са више бројева.
Imao sam ja takav problem,posle par dana sam probao opet i uspelo je.

Mislim da je već pisano ali ajde... Ukoliko je broj tek prenesen u A1, verifikacija i 2FA ne radi prvih nekoliko dana dok ne dodje sve na svoje.

Desilo mi se, ali se i rešilo samo od sebe, iako sam kontaktirao podršku. Njihov odgovor je bio da je sa strane A1 sve u redu.

Jel radi preusmeravanje poziva sa jednog na drugi broj, oba u A1 i u istom telefonu.
U kom formatu se piše
+3816
3816
06...
Da li mora korisnički da se zove
?

Istice mi 6m free Mega plan krajem Marta, jel ima sanse da se dobije recimo Neo Surf 50% 24m ako se trazi prenos u MTS?
Ili koji je najbolja ponuda koju ste dobili?
Istekao mi je prekjuče Mega plan i podneo sam zahtev u MTS-u za prenos.
U roku od 1h stigla mi je sms ponuda za ostanak:
postpaid 6meseci 100% popust i 18meseci 50% na Start, Neo5, NeoSurf i Neo30.
Kasnije su me pozvali sa 1238 i rekli da osim toga možemo još neku tarifu da dogovorimo.

Imam jedno pitanje u vezi otkupa uo, pa samo da proverim da li me ovi iz A1 prave blesavim.
"Prilikom otkupa ugovorne obaveze korisnik bira povoljniju opciju. Prva opcija su svi iskorisceni popusti od pocetka ugovorne obaveze, a druga opcija su preostale mesecne pretplate bez popusta i bez poreza."
Kada sam otkupljivao od mts-a, bila je cena sa popustom jer mi je ostalo mesec dana do kraja. Ovi hoće da mi naplate punu cenu do kraja uo, a ako ostanem kod njih neće dobiti taj iznos, već ću platiti sa 50% još dva meseca. Kakvi prevaranti, nikada više kod njih pa makar mi dali 24m po dinar. Dakle umesto da platim još 2600 din, oni mi traže 9000 din😆

Imam jedno pitanje u vezi otkupa uo, pa samo da proverim da li me ovi iz A1 prave blesavim.
"Prilikom otkupa ugovorne obaveze korisnik bira povoljniju opciju. Prva opcija su svi iskorisceni popusti od pocetka ugovorne obaveze, a druga opcija su preostale mesecne pretplate bez popusta i bez poreza."
Kada sam otkupljivao od mts-a, bila je cena sa popustom jer mi je ostalo mesec dana do kraja. Ovi hoće da mi naplate punu cenu do kraja uo, a ako ostanem kod njih neće dobiti taj iznos, već ću platiti sa 50% još dva meseca. Kakvi prevaranti, nikada više kod njih pa makar mi dali 24m po dinar. Dakle umesto da platim još 2600 din, oni mi traže 9000 din😆
Meni su isto zaracunali nesto nebulozno za 3,4 meseca,kad sm hteo da otkupim. Nikakva matematika mi nije pomogla da shvatim kako su dosli do te cifre. Onda sm odlucio da bes iskalim na nekom drvetu,ubio sam boga u njemu i ohladio se,sacekao i posle su oni legli na rudu.😁. Strpljenje je kljuc ,ko ga ima a ima i drvo.😉

I ja sam pretio ratelom, pa su mi rekli da se slobodno obratim kome treba, oni su rekli svoje. A inace imam problem sa uslugom ne radi ni net ni pozivi vec 6 meseci i tako se vrtimo u krug. Pisacu Ratelu pa cemo da vidimo ishod.

Tako sam i ja muku mucio sa njima , po meni 2000 oni 5700, pisao , zalio se , na kraj pustio da istekne UO.
Ali vidi svima kojima posao , sve koje zvao rekli sledece racuna se puna cena bez UO.

Nazad
Vrh Dno