Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Koliko znam tzv.nacionalni roming je davno ukinut i ne postoji razlika između razgovora u mreži i van mreže.
Nema veze što postoji stavka na računu.

Brkaš dve stvari.

Nacionalni roming je bio Vipov zakup MTS-ovih predajnika mobilne telefonije tamo gde nema sopstvenu mrežu.

Ovo je usluga terminacije poziva u mrežu operatera i naplaćuje je svaki operater za pozive upućene ka njegovoj mreži.

Evo cene koju npr. MTS naplaćuje za to.

3cD0tfc.png

Ovde imaš slične dokumente i drugih operatera:

sta trenutno najbolje moze da se dobije za produzenje ugovora?

50% popusta 6 meseci ili nesto bolje od toga?

Pa 50% na 2g ili malo vise,ako uspes iskamciti.

Misliš da je moguće dobiti 50% na 2 god za neo 5 bez telefona za produženje?

To bi bilo super

Moguce samo kod njih nije bas jasno kao kod Yettela. Moras pokrenuti prenos ali oni mogu i da te puste ,bez cenkanja.Svakakva su iskustva s njima.

Zapravo funkcionise. Ja sam pre 10ak dana dobio 12 meseci gratis i 12 meseci 50% (1500 dinara) za neo super tarifu. Sve sto sam uradio je to da sam podneo zahtev za prenos broja u mts.
Koliko vidim na fore daju, samo ako je neko vec u A1 pa hoce u MTS a ne i obrnuto meni su ponudili stanadardnih 50% bez meseci gratis iz MTS u A1, zvao sam ih i pisao mejl ništa...jedino preko zadržavanja korisnika nude bolje.

Istekao mi je ugovor sa Yettel i sada gledam da ostanem sa njima (nude neki M paket za 3,200 din koji ukljucuje 400 GB interneta, ~15 GB Zapadni Balkan, 1 GB Evropa) ili da se prebacim u A1. Bio danas u poslovnici A1 i u principu mi kazu da nema nikakav promotion - take it or leave it.
Nije mi jasno to sa zahtevom za prenos broja recimo u drugu mrezu - sta se desi sa postojecim brojem ako me ne pozovu u tom periodu i ponude nesto. Da li prelazim na neku tarifu bez ugovora u toj novoj mrezi ili ...
U principu, trazim da dobijem ti 50% popusta pa me zanima kako da se 'bijem' sa A1 kao novi korisnik ili da cupam od Yettel. Gde su mi vece sanse ?

Imao si kupon u lidl app ako preneseš broj u A1 uz kupon Lidla dobijes 50% na pretplatu 24 meseci, to sam ja hteo i podneo zahtev za prenos u A1, Yettel je odobrio prelazak jos pre 5-6 dana ali poziva nema a nema ni prelaska, tog vaučera vise nema tako da mi prelaz u A1 otpada pa ću pokušati da predjem u Mts uz soko lite da se dobije nešto povoljnije slično Neo Super za taj neki prosek od 1500rsd mesečno.

Istekao mi je ugovor sa Yettel i sada gledam da ostanem sa njima (nude neki M paket za 3,200 din koji ukljucuje 400 GB interneta, ~15 GB Zapadni Balkan, 1 GB Evropa) ili da se prebacim u A1. Bio danas u poslovnici A1 i u principu mi kazu da nema nikakav promotion - take it or leave it.
Nije mi jasno to sa zahtevom za prenos broja recimo u drugu mrezu - sta se desi sa postojecim brojem ako me ne pozovu u tom periodu i ponude nesto. Da li prelazim na neku tarifu bez ugovora u toj novoj mrezi ili ...
U principu, trazim da dobijem ti 50% popusta pa me zanima kako da se 'bijem' sa A1 kao novi korisnik ili da cupam od Yettel. Gde su mi vece sanse ?
Meni je pre par meseci istekao ugovor u yettel-u, podneo zahtev za prenos u A1 na pripejd. Nakon sat vremena me zvali iz yettel-a i ponudili 24x50%, ja pitao jel može i 6 meseci po dinar, kažu može. Tako da sam dobio 6mx1din i ostalih 18m po 50%. Paket je yettel 100

nemam blage bilo mi je u app pa je nestalo, a idalje validano valjda?

Nema kupona, pisalo da akcija traje do 31.07 ali ih nema više. Verovatno A1 povukao pre isteka ili je dao vrlo malo kupona za 50% popusta na Neo Super i Neo Ultra.

@bgajic Ostavi kontakt u virtuelnoj prodavnici, trebali bi da ti ponude 50% bez problema, jedino sto u tom slucaju radis sve preko kurirske sluzbe. Ovo je malo neozbiljno sa Lidl kuponom jer nigde nije pisalo da je kolicinski ograniceno vec samo da akcija traje do kraja meseca. Zakacilo bi i mene da nisam ostao u yettelu, a inicirao sam u poslovnici prenos. Jedino sto sam sacuvao kupon ali pitanje da li bi mogao da ga iskoristim.

@tobacco road Jel su tebe zvali iz yettela sa kontra ponudom i kako znas da je yettel odoborio prenos? Nije mi jasno kako je moguce da ako je odobreno, prenos jos nije izvrsen, kad je rok 2 ili 3 radna dana.

Poslednja izmena:
Nisu me zvali, podneo sam zahtev za prenos 05.07(subota) otišao u ponedeljak da proverim da nisu možda odbili, međutim radnica kaže da su odobrili prenos i to je to. Očekivao sam poziv, možda čekaju da platim poslednji račun pa onda nazovu, ko zna. Imam i mts broj pa ću najverovatnije sa njim da uradim zahtev za prenos kako bi dobio soko lite povoljnije jer je Yettel baš preskup sa tarifama.

Dešava se da A1 podosta kasni sa prenosom, da im cela sedmica treba, pa to i nije čudno. Dodatno, Yettelova izjava da su ga odobrili značila bi u opštem slučaju da je priča iz njihovog ugla završena i da je preostalo samo da te A1 preuzme. Međutim, kod tebe mi je čudno što si ovde naveo da si pod ugovornom obavezom do 27. jula. Zar se pod tim okolnostima zahtev za prenos ne odbija instant? Znam da u Pravilniku piše da to nije osnov za odbijanje sam po sebi, ali nisam znao da je tako u praksi. Drugi problem je račun. Neizmirena dugovanja već jesu osnov za odbijanje (opcioni, mada sam isto dosad mislio da se uvek primenjuje), a 5. jula je Yettel već generisao sve junske račune. Neobična mi je baš situacija, mada se prvi put i susrećem sa ovakvim slučajem.

Za prelaz u A1 iz druge mreze ne treba kupon za 50% popusta na racun, dovoljno je da se pozove bilo koji A1 prodavac (to im je trenutno standardna ponuda) ili mozda da se proba u poslovnicu da li daju istu ponudu. Sest meseci po dinar plus 18 meseci na 50% mislim da ne moze da se dobije, ali svakako treba probati.

Za prelaz u A1 iz druge mreze ne treba kupon za 50% popusta na racun, dovoljno je da se pozove bilo koji A1 prodavac (to im je trenutno standardna ponuda) ili mozda da se proba u poslovnicu da li daju istu ponudu. Sest meseci po dinar plus 18 meseci na 50% mislim da ne moze da se dobije, ali svakako treba probati.
U poslovnici 40 i 30%. Sad sam bio. A za produzenje ugovora mi nude Neo super za 2700 din. 😂

Onda zovi agenta prodaje, kod njih sigurno ide 50%, proverena informacija :)

Agent proddaje= unicorn 🤣🤣🤣

Mogu da ti dam kontakt od ovog sto sam ja zavrsio pa ti od njega trazi kontakt kolege za NS.

Za par meseci mi ističe ugovor sa dva broja, u aplikaciji već nude mogućnost produžavanja, ali bez ikakvog popusta, gde se "cenjka" u poslovnici ili sa agentom ako je agent molim pp poruku radi se o Beogradu

Sta da dogovaras jos sad kad do novembra mogu da menjaju cenu i sadrzaj tarife 100 puta. 🤦
Za par meseci mi ističe ugovor sa dva broja, u aplikaciji već nude mogućnost produžavanja, ali bez ikakvog popusta, gde se "cenjka" u poslovnici ili sa agentom ako je agent molim pp poruku radi se o Beogradu
Nude ti 300 din. popusta za Neo super i 500 din. za Neo ultra (i poslovnica i kontakt centar). Jedino da pokrenes zahtev za prenos broja pa ako pozovu-pozovu.

malopre su me zvali iz vitruelne prodavnice, u vezi sa prebacivanjem broja. kazu da su prosle nedelje prekinuli saradnju sa lidlom i da su ukinuli onu akciju od 50% popusta za NEO Super i NEO Ultra. Trenutno najvise sto mogu da daju je 30% popusta... ***, meni se to ne ispalti. pre cu da predjem na prepaid pa da imam onaj Mega plan

Ja sam napisao, ali izgleda da ljudi ne citaju poruke. Svaki agent prodaje daje popust od 50% za prebacivanje broja, ne treba nikakav kupon iz Lidla.

Vrh Dno