Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

novi ugovori nemaju tih 15gb, vec samo 6gb*24 a starijim ne mogu da oduzmu

Je li neko stručniji skontao zašto se A1 aplikacija ne može otvoriti kad je uključen Adguard DNS, ali ne može samo preko A1 interneta, dok preko drugih provajdera može?

Je li neko stručniji skontao zašto se A1 aplikacija ne može otvoriti kad je uključen Adguard DNS, ali ne može samo preko A1 interneta, dok preko drugih provajdera može?
Ne može preko A1 interneta. Preko WiFi-ja može. Ja koristim ovu aplikaciju za Private DNS quick u brzim prečicama i kad koristim A1 aplikaciju, samo isključim.

ili koristis nesto drugo pa ne mora.

Звали да пређем са бесплатног Мега плана на постпејд. Вели љубазна и слаткоречива тета да сам добио 50% попуста, 600 динара месечно уговор 24 месеца.
Кад приупитах о којој тарифи се ради,рече Сениор или Јуниор.
Захвалио се љубазно, нека мене на Мега плану још до јануара.

Izgleda bajato - zadnje ažuriranje 2021 god. i pritom se plaća :)

A i šta će kome posebna aplikacija za to - Adguard ( dns.adguard.com ili dns.adguard-dns.com ili dns.nextdns.io ) i gotovo.

Kada nisam na WiFi, isključim/uključim za 2 sekunde private DNS, ako je baš potrebno koristiti MojA1 aplikaciju na podacima :)

^ ako nisi koristio nemoj da pricas... Koristim je od kad se pojavila, najboljih ulozenih 200 dinara.

Pa kad nemaš mogućnost naitivno da uključiš kao na Androidu 🧌

Da li se kod prenosa broja u A1 mrežu može izvući i nešto više (neki meseci za din) ili je max 24x50%?

Ja planiram da predjem iz Yettel-a u A1 i nude mi Neo Super i Ultru sa 50% manje pretplate sto je za Super 1500 a za Ultru 2000 mesečno. Samo me zanima kakva je mreža A1 na postpaid-u, nikada nisam bio u A1 pa sam malo skeptičan? Yettel mi je postao preskup, jake cene a malo nude a tu je i mts sa dosta neta I rominga.

Zavisi od lokacije, ja sam u A1 postpaid vec 10-ak godina i nemam zamerke sto se tice mreze i signala, a i generalno su ok, jedino sto kad treba novi ugovor, ne nude nista, nego jure nove korisnike

Znaci kod njih ne pali fora da podneses zahtev za prebacivanje broja u yettel ili mts, pa da te zovu sa nekom ponudom?

Je l' i dalje aktuelan besplatan mega plan 6 meseci za prelazak iz druge mreze na A1 pripejd?

Sem sto moraš da uplatiš dopunu od minimum 200 dinara kako bi produzio važenje mega plana svakih 3 meseca.

Nisam uspeo da nadjem na sajtu nista za pripejd, samo za postpejd, al svakako hvala obojici :)

Imam jedan A1 postpaid i ugovor ističe početkom avgusta, dok oni ništa ne nude za postojeće korisnike.
Sad šta je trenutno najbolja kombinacija da se napravi. Planirao sam prelazak na globaltel par meseci pa da mogu ponovo da se vratim u A1 i iskoristim 50% na 24m ili nešto drugo!?

Imam jedan A1 postpaid i ugovor ističe početkom avgusta, dok oni ništa ne nude za postojeće korisnike.
Sad šta je trenutno najbolja kombinacija da se napravi. Planirao sam prelazak na globaltel par meseci pa da mogu ponovo da se vratim u A1 i iskoristim 50% na 24m ili nešto drugo!?
Podnesi zahtev za prenos broja i dobices bolje ponude od A1

Pa gore kažu da to ne funkcioniše u A1 za stare korisnike. Ja ću preći u MTS na Soko Lite.

Zapravo funkcionise. Ja sam pre 10ak dana dobio 12 meseci gratis i 12 meseci 50% (1500 dinara) za neo super tarifu. Sve sto sam uradio je to da sam podneo zahtev za prenos broja u mts.

Očigledno je da i oni imaju neku službu za zadržavanje korisnika jer je dosta ljudi ovde na temi reklo da su ih kontaktirali nakon zahteva za prenos. E sad, verovatno imaju tehničkih problema jer ima i slučajeva da niko ne pozove

Očigledno je da i oni imaju neku službu za zadržavanje korisnika jer je dosta ljudi ovde na temi reklo da su ih kontaktirali nakon zahteva za prenos. E sad, verovatno imaju tehničkih problema jer ima i slučajeva da niko ne pozove
ne tacno, postoje i neki koje puste ako procene da im nije profitabilan, u smislu da cesto komunicira preterano sa mts i yettel mrezom posto a1 mora da plati njima itd, dok u okviru mreze im je naravno besplatno i takav korisnik se vise ceni kod svih operatera.

??? imas na racunu da li je bio u okviru mreze ili u tudjoj, pre je bilo cak i u kojoj, te podatke izvlace?

Nazad
Vrh Dno