Koliko vidim na fore daju, samo ako je neko vec u A1 pa hoce u MTS a ne i obrnuto meni su ponudili stanadardnih 50% bez meseci gratis iz MTS u A1, zvao sam ih i pisao mejl ništa...jedino preko zadržavanja korisnika nude bolje.Zapravo funkcionise. Ja sam pre 10ak dana dobio 12 meseci gratis i 12 meseci 50% (1500 dinara) za neo super tarifu. Sve sto sam uradio je to da sam podneo zahtev za prenos broja u mts.
Meni je pre par meseci istekao ugovor u yettel-u, podneo zahtev za prenos u A1 na pripejd. Nakon sat vremena me zvali iz yettel-a i ponudili 24x50%, ja pitao jel može i 6 meseci po dinar, kažu može. Tako da sam dobio 6mx1din i ostalih 18m po 50%. Paket je yettel 100Istekao mi je ugovor sa Yettel i sada gledam da ostanem sa njima (nude neki M paket za 3,200 din koji ukljucuje 400 GB interneta, ~15 GB Zapadni Balkan, 1 GB Evropa) ili da se prebacim u A1. Bio danas u poslovnici A1 i u principu mi kazu da nema nikakav promotion - take it or leave it.
Nije mi jasno to sa zahtevom za prenos broja recimo u drugu mrezu - sta se desi sa postojecim brojem ako me ne pozovu u tom periodu i ponude nesto. Da li prelazim na neku tarifu bez ugovora u toj novoj mrezi ili ...
U principu, trazim da dobijem ti 50% popusta pa me zanima kako da se 'bijem' sa A1 kao novi korisnik ili da cupam od Yettel. Gde su mi vece sanse ?
gde je bre ovo u aplikaciji? sledece nedelje mi istice ugovor u mts i hteo sam da predjem na neo super! ali sada kako?kaze slika 6 meseci za dz a u tekstu 50% na 24 meseca a i nema u app morao sam da kucam da bi nasao ne znam sta se desava kad je validan do kraja meseca kupon kaoPrenesi broj u A1 i odaberi NEO Super ili Ultra
www.lidl.rs
U poslovnici 40 i 30%. Sad sam bio. A za produzenje ugovora mi nude Neo super za 2700 din. 😂Za prelaz u A1 iz druge mreze ne treba kupon za 50% popusta na racun, dovoljno je da se pozove bilo koji A1 prodavac (to im je trenutno standardna ponuda) ili mozda da se proba u poslovnicu da li daju istu ponudu. Sest meseci po dinar plus 18 meseci na 50% mislim da ne moze da se dobije, ali svakako treba probati.
Pusti na pm, istice mi pocetkom novembra ali bi mogao vec sad da dogovaram.Mogu da ti dam kontakt od ovog sto sam ja zavrsio pa ti od njega trazi kontakt kolege za NS.
Nude ti 300 din. popusta za Neo super i 500 din. za Neo ultra (i poslovnica i kontakt centar). Jedino da pokrenes zahtev za prenos broja pa ako pozovu-pozovu.Za par meseci mi ističe ugovor sa dva broja, u aplikaciji već nude mogućnost produžavanja, ali bez ikakvog popusta, gde se "cenjka" u poslovnici ili sa agentom ako je agent molim pp poruku radi se o Beogradu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari