Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

I da Monako konačno bude uvršten u Evropu, a ne da naplaćuju 1 din/kbyte, ako se kojim (nesretnim) slučajem zakačiš za njihovu mrežu.
Evropa roming zona obuhvata sledeće zemlje: Albanija, Andora, Austrija, Belgija, Belorusija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Češka, Crna Gora, Danska, Estonija, Farska ostrva, Finska, Francuska, Gernzi, Gibraltar, Grčka, Grenland, Holandija, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Kipar, Letonija, Lihteštajn, Litvanija, Luksemburg, Mađarska, Malta, Moldavija, Monako, Nemačka, Norveška, Ostrvo Džerzi, Ostrvo Men, Poljska, Portugalija, Rumunija, Rusija, Severna Makedonija, Slovačka, Slovenija, Španija, Švajcarska, Švedska, Turska, Ukrajina, Velika Britanija

Da li će ukinuti od sledećeg preseka stanja dosadašnji internet koji se troši na 2 godine?

Ne znam odakle da počnem ali je ovaj dodatak ograničen samo na Evropu ne za svet. Jedan problem je zamenjen drugim.
Nikad zadovoljni. :) Biće i svijet, polako.
Sad vise nema preporucenih. Povezuje se na bilo kog operatera.
I cijena je za sve ista? Nema dodatne naplate?
Ma mozes gde hoces samo ces da platis.😁
Joj nemoj. Jedan trenutak nepažnje, nakon Crne Gore i BiH otišao u Golubac, a nisam isključio roming data i za 1.56 MB me "častili" sa 1560 dinara. Prebacio se signal na trenutak u Rumuniju. :D

Jel sam ja lud ili su roming dodaci pojeftinili?
Koliko se sećam bili su duplo skuplji.IMG_20250617_143256.jpg

Da li neko zna ili ima iskustva sa menjanjem paketa, da li A1 omogucava promenu paketa uz zadrzavanje promocije tj. da li bih mogao da predjem sa NEO Surf na NEO Super u toku UO uz zadrzavanje 50% popusta na pretplatu koja se dobija za nove korisnike?

Da li neko zna ili ima iskustva sa menjanjem paketa, da li A1 omogucava promenu paketa uz zadrzavanje promocije tj. da li bih mogao da predjem sa NEO Surf na NEO Super u toku UO uz zadrzavanje 50% popusta na pretplatu koja se dobija za nove korisnike?
moras da ih pitas, ne verujem da je neko eksperimentisao sa tim do sada

Obnovljen ugovor nakon podnetog zahteva za prelazak u drugu mrežu (Yettel). Dobijena je ponuda: paket Neo Super po ceni od 1 dinar tokom 12 meseci, 50% nakon godinu dana.
@ivanmladenovic
Jesi to dobio kroz neki poziv, u poslovnici ili kako? Jesi tražio tu ponudu ili su sami ponudili? Jesu ti dali neki vaučer kod ili je samo dogovor?

Što se tiče roming dodataka - napravili su nove, stari više ne važe, novi imaju drugo ime (Evropa nešto, Svet nešto) i da, jeftiniji su od starih.

Kada se potrosi sadrzaj iz tarife za roming u Evropi dalje tarifranje bez dodatka ide 1 rsd/mb

@ivanmladenovic
Jesi to dobio kroz neki poziv, u poslovnici ili kako? Jesi tražio tu ponudu ili su sami ponudili? Jesu ti dali neki vaučer kod ili je samo dogovor?

Što se tiče roming dodataka - napravili su nove, stari više ne važe, novi imaju drugo ime (Evropa nešto, Svet nešto) i da, jeftiniji su od starih.
Pozvali i rekli da su dobili zahtev za prelazak i da žele da ostanem kod njih i ponudili ovo, prihvatio sam i stopirali prelazak. Zahtev podneo oko 13h, zvali oko 14h. SMS mi je stigao da sam produžio ugovor , a kurir donisi ovih dana ugovor da potpisem, jedan primerak meni, jedan vraca njima. Inače sam njihov dugogodišnji korisnik od osnivanja.

Poslednja izmena:
Ja podneo 2 broja za prelazak, jedan dali popust, drugi pustili odmah u drugu mrezu,. nisu ni zvali :D

Ako je rok plaćanja računa 20-ti, koliko kašnjenja tolerišu pre gašenja usluga?
Kod MTS-a sam uvek mogao da platim 25-og bez problema (rok isto bio 20-ti).
Da li mogu da se možda dogovorim sa njima da mi rok bude 26-og?

Ako je rok plaćanja računa 20-ti, koliko kašnjenja tolerišu pre gašenja usluga?
Kod MTS-a sam uvek mogao da platim 25-og bez problema (rok isto bio 20-ti).
Da li mogu da se možda dogovorim sa njima da mi rok bude 26-og?
imas opciju kroz app da odlozis placanje.nemoj da te zbuni ako ti app kaze da nije prihvaceno,ali stize sms da jeste sa datumom do kada

Znam za to ali ne znam koliko odlaže.
Zna li se to?
par dana, u a1 app kad imas racun koji nije placen iams opciju odlozi placanje mislim da je 3 dana ali nisam siguran mozda 5 maks

Na A1 sajtu stoji da esim moze da se aktivira vise puta(QR code radi vise puta) ali meni izbacuje gresku kad skeniram,kaze no longer valid. Pretpostavljam da A1 laze ili je nesto drugo?

Ako obnovim ugovor za Neo super,nude mi popust od 300 din. a ako se odlucim za Neo ultra,onda je popust 500 din. 😂 Izgleda da mi se smesi Yettel.

Ne lažu, ja dok sam bio u A1, jedan esim qr kod sam koristio bar 10 puta. Bitno je samo da ga prvo izbrišeš iz starog uređaja.
E to nisam znao i uradio da ne ostanem bez aktivnog broja. Aktivan mi je u drugom telefonu a hteo dodati na novi. Sad cu ga obrisati pa probati.

Na A1 sajtu stoji da esim moze da se aktivira vise puta(QR code radi vise puta) ali meni izbacuje gresku kad skeniram,kaze no longer valid. Pretpostavljam da A1 laze ili je nesto drugo?

Takođe da potvrdim da može i radi, jedini uslov je da se obriše, ne samo deaktivira, sa prethodnog telefona. Ovako bi to bilo da jednu istu sim karticu, broj, možeš da istovremeno koristiš na više uređaja, u neku ruku da tako posmatramo, a to kod nas, još uvek ne može. Možda to nekad i uvedu 😃

Ako obnovim ugovor za Neo super,nude mi popust od 300 din. a ako se odlucim za Neo ultra,onda je popust 500 din. 😂 Izgleda da mi se smesi Yettel.
Podnesi zahtev za prenos i dobices veci popust

• Like
Reagovanja: fiy
  • Like
Reagovanja: iOS
Hahahahahha izgleda, njih ne pratim na taj način 😃 Prebačen je broj kod njih na prepaid i čeka neki povoljan trenutak i kad zatreba.

Ovo je već interesantno i bilo bi lepo da to bude simboličnija cena, ali dobro. Još kad bi se ovi naši usaglasili sa Apple-om za njihov sat 😃

Nazad
Vrh Dno