Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Menjao prebivaliste,recimo.😛

Oni svakako ne proveravaju pokrivenost na adresi prebivališta, samo za kućninet vrše proveru pokrivenosti

Vidi prvo da nije do telefona, restartuj telefon. Onda karticu stavi u neke druge telefone da vodiš ima li na njima signala-mreze. Onda pises A1 da na tvojoj adresi provere signal. Onda pocnes pisati ratelu prigovore, usput se naoružaj strpljenjem. Neće to trajati par dana već više meseci.

Možda nešto propuštam, ali meni se čini da to nije razlog za raskid. Mobilna usluga nije vezana za adresu, čak je i zamišljena da se koristi van kuće (ovo je malo šala, ali dosta i zbilja), pa nije valjda važno radi li tu. Postoje mnoga mesta gde nažalost nijedna mreža nema signala. Ispalo bi da bi stanovnici takvih mesta bili sprečeni da potpisuju ikakve ugovore ili, drugi ekstrem, da bi mogli proizvoljno da ih raskidaju, kad požele.

Zakon o elektronskim komunikacijama to ne pominje, mada Zakon o obligacionim odnosima ima neke zanimljive delove, npr. onaj koji govori o bitnoj promeni okolnosti zbog kojih se ne može ostvariti svrha ugovora. U tom slučaju bi možda moglo nekako da se predstavi da pretplatnik nije znao prilikom potpisivanja ugovora da nema signala tamo gde mu treba, ali to bi moglo i da se zakomplikuje, tj. svede na njihovu dobru volju. Ne verujem da bi RATEL blagonaklono gledao na taj argument, ali sve je moguće.

moze malo pojasnjenje..dobijamo svaki mesec odredjene gb u romingu besplatno?
ja sam neosuper uz koji sam dobio 15gb u romingu i sada sam kroz aplikaciju aktivirao i ovo 6gb.medjutim u dodacima se ne vidi
jel bi trebalo odma ili tek od sledeceg obracunskog perioda?

moze malo pojasnjenje..dobijamo svaki mesec odredjene gb u romingu besplatno?
ja sam neosuper uz koji sam dobio 15gb u romingu i sada sam kroz aplikaciju aktivirao i ovo.medjutim u dodacima se ne vidi
jel bi trebalo odma ili tek od sledeceg obracunskog perioda?
Meni je vidljivo preko aplikacije. Jel ti stigla SMS potvrda nakon aktivacije?

I da, svakog meseca se resetuje, u tvom slučaju na 15 GB

dobio sam poruku da je aktivirano.
ali mi se ne vidi u dodacima...tih 15gb sam dobio uz neosuper kada sam obnavljao ugovor pre nekih mesec ipo i to mi stoji u aplikaciji,ali ovih 6gb sto su mi sada dali se ne vidi
kao sto rekoh sms poruka stigla

Hvala im puno, ja sam dobio 6gb neo neo tarifa

Prilozi

• Screenshot_20250616_131856.jpg
    Screenshot_20250616_131856.jpg
    59.6 KB · Pregleda: 43
Danas sam zvao A1 korisnicki servis jer imam problem sa VoLTE i sa pozivima u Novom Sadu i receno mi je da gase 2g i 3g uslugu i da se zbog toga trenutno desavaju problemi.

Da li ima jos nekog iz Novog Sada sa slicnim problemima?

Da li je moguće da su se otvorili? 😲
Isto 6GB na NeoNeo.

Jos da se otvore pa da bude krsteno,da se kacis na bilo koga a ne na njihove “partnere”.

I da Monako konačno bude uvršten u Evropu, a ne da naplaćuju 1 din/kbyte, ako se kojim (nesretnim) slučajem zakačiš za njihovu mrežu.

Naj naj naj bitnija stvar je što u zoni Evropa ne postoji više naplata 1000din/MB. Sada je cena bez ikakvog dodatka uvek 1din/MB.
Praktično ovo znači da je internet u roamingu pojeftinio 1000 puta bez dodatka, te nema više bojazni da greškom napravite račun od 15.000 dinara.

Naj naj naj bitnija stvar je što u zoni Evropa ne postoji više naplata 1000din/MB. Sada je cena bez ikakvog dodatka uvek 1din/MB.
Praktično ovo znači da je internet u roamingu pojeftinio 1000 puta bez dodatka, te nema više bojazni da greškom napravite račun od 15.000 dinara.
Od kada ovo važi? Da li važi za sve operatere?

Ovo je odlična stvar !!!

Vrh Dno