Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

A1 app

Prilozi

• Screenshot_20250303_083718_Moj A1.jpg
    Screenshot_20250303_083718_Moj A1.jpg
    24.4 KB · Pregleda: 120
Moja ugovorna obaveza istekla je sredinom februara, pa sam odlučio da pređem u MTS.
Pozvao sam MTS agenta, koji mi je ponudio 50% popusta na sve tarife. Ponuda mi se učinila povoljnom, pa sam se odlučio za paket Soko Max.
Sutradan mi je na kućnu adresu stigao ugovor, koji sam potpisao i vratio. Međutim, ubrzo nakon toga, pozvali su me iz A1 i ponudili sledeće:
  • 100% popusta na prvih 12 meseci
  • Nakon toga preostalih 12 meseci, 50% popusta na pretplatu
Ponuda koju je bilo teško odbiti – i, naravno, pristao sam i uzeo NEO Super. 😊

Треба ми мала помоћ.
Имам А1 пакет НЕО НЕО.
Сад видим на сајту да тај пакет нема у понуди...
У петак идем за Мађарску и занима ме да ли ја имам нешто нета за роминг у склопу мог пакета?

Imaš samo Zapadni Balkan 8Gb.

Imaš samo Zapadni Balkan 8Gb.
Сад сам нашао у апликацији.
Пише 13гб.

А како сад најефтиније да прођем за викенд да имам нет кад сам у Мађарској?
Кад сам у стану тамо има бежични.
Али идем на неко пецање,и добар део дана ћу бити на води.

Пише 13гб.

Pogledaju ovu temu:

Треба ми мала помоћ.
Имам А1 пакет НЕО НЕО.
Сад видим на сајту да тај пакет нема у понуди...
У петак идем за Мађарску и занима ме да ли ја имам нешто нета за роминг у склопу мог пакета?
Nema interneta za roaming moraš da aktiviraš roaming dodatke.

Пише 13гб.

Ma sta ce ti net.Ides na pecanje.Uzivaj

Ako se nekome javio neki agent za prenos iz MTS u A1 neka mi posalje PP sa brojem agenta.
Hvala

Ovo i mene zanima, krajem meseca mi ističu UO za dva broja u MTS-u pa bi ih prebacio u A1 ako i dalje daju 50% za prenos.

Kako se najlakše rešiti prodajnih poziva od A1 operatera? Postali su veoma agresivni u poslednje vreme, a svaki put zovu sa različitog broja pa blokiranje nije rešenje

… imaš aktivaran ‘Ne zovi’…?! Ako i pored toga zovu, pri sledećem pozivu pripreti im i reci da ćeš ih tužiti…

Kada su me zvali na svakih par dana, požalio sam se na A1 chatu agentu i prestali su. Mislim da zovu eksterne agencije po spisku dobijenom od A1 jer ništa ne znaju o tebi niti vide da npr već imaš ugovor.

Pa to su počeli da rade i u Yetelu, ranije su ponude stizale u aplikaciji, a mene je skoro zvala jedna žena i nudila veći paket sa istim popustom u procentima koji imam na paket koji koristim. Poziv me baš začudio.

Zdravo, da li možda neko ima kod uz reciklažu od 15.000 koji ne namerava da iskoristi?

Kako se najlakše rešiti prodajnih poziva od A1 operatera? Postali su veoma agresivni u poslednje vreme, a svaki put zovu sa različitog broja pa blokiranje nije rešenje
U A0 aplikaciju odaberes profil/pristanak za obradu podataka/ klizac u levo i prestanu da zovu.

Da li je neko od nedavno uspeo da izboksuje popust povodom isteka ugovora “prenoseci” broj kod nekog drugog operatera? Vidim da su proslog meseca nudili kolegi sa foruma NEO30 za 1200 kada je zahtevao prenos drugde i taj bi odgovarao bas, pa me interesuje da li se tako nesto moze ocekivati i dalje

Da li je neko od nedavno uspeo da izboksuje popust povodom isteka ugovora “prenoseci” broj kod nekog drugog operatera? Vidim da su proslog meseca nudili kolegi sa foruma NEO30 za 1200 kada je zahtevao prenos drugde i taj bi odgovarao bas, pa me interesuje da li se tako nesto moze ocekivati i dalje
Mislim da moze jos uvek i da ce moci i dalje. Nisu bezveze i iz A1 uveli da nema vise telefona za dinar kao sto je nekad bilo, sad su svi "tu negde" za prosecnog i ispod prosecnog korisnika.
Najsigurnije ti je da podneses zahtev za prelazak u Yettel jer oni, koliko sam shvatio, daju taj popust dosta "lakse" u odnosu na druge operatere i ako se desi da ne upali prica dobijes tamo dobar paket za manje para.

U A0 aplikaciju odaberes profil/pristanak za obradu podataka/ klizac u levo i prestanu da zovu.
Jesi siguran da ovo funkcioniše? Ćerki nije označeno pa su zvali 5x u zadnjih 3 meseca...

Vrh Dno