Kolega2357
Poznat
- Učlanjen(a)
- 09.02.2025
- Poena
- 30
Nije nešto puno veća brzina ali kažem opet imaju delove Srbije gde uopšte nemaju signal.Posle gašenja 3G kod mene, kućni net je sa 100-120Mbps otišao na 140-150Mbps
Nije nešto puno veća brzina ali kažem opet imaju delove Srbije gde uopšte nemaju signal.Posle gašenja 3G kod mene, kućni net je sa 100-120Mbps otišao na 140-150Mbps
Šta delovi Srbije, centar Beograda 2 crte jedva... Pa već godinama ne sređuju.Nije nešto puno veća brzina ali kažem opet imaju delove Srbije gde uopšte nemaju signal.
Koristiš li neki svoj Dns (adguard ili sl) ?A1 app
Сад сам нашао у апликацији.Imaš samo Zapadni Balkan 8Gb.
Pogledaju ovu temu:Сад сам нашао у апликацији.
Пише 13гб.
А како сад најефтиније да прођем за викенд да имам нет кад сам у Мађарској?
Кад сам у стану тамо има бежични.
Али идем на неко пецање,и добар део дана ћу бити на води.
Nema interneta za roaming moraš da aktiviraš roaming dodatke.Треба ми мала помоћ.
Имам А1 пакет НЕО НЕО.
Сад видим на сајту да тај пакет нема у понуди...
У петак идем за Мађарску и занима ме да ли ја имам нешто нета за роминг у склопу мог пакета?
Ja sam dobio nekoliko tih poklon dodataka. Ako je veći paket više njih se dobija.Pogledaj u aplikaciji u delu "Moj A1 kutak"/"Pokolon dodaci uz obnovu ugovora", mozda imas neki poklon dodatak koji je uz taj paket obicno Roaming dodatak.
Ma sta ce ti net.Ides na pecanje.UzivajСад сам нашао у апликацији.
Пише 13гб.
А како сад најефтиније да прођем за викенд да имам нет кад сам у Мађарској?
Кад сам у стану тамо има бежични.
Али идем на неко пецање,и добар део дана ћу бити на води.
Da li jos u a1 traje 50% na pakete ako preneses broj
Ne zvanično ali praktično da.Ovo i mene zanima, krajem meseca mi ističu UO za dva broja u MTS-u pa bi ih prebacio u A1 ako i dalje daju 50% za prenos.
Tako su i meni rekli danas.Meni u ponedeljak ističe ugovor u mts,rekla mi da dodjem u utorak i pišemo 50% na bilo koju tarifu.Danas sam podneo zahtev iz mts u A1 ima i dalje 50% ali kaze prodavac jos nekoliko dana
U A0 aplikaciju odaberes profil/pristanak za obradu podataka/ klizac u levo i prestanu da zovu.Kako se najlakše rešiti prodajnih poziva od A1 operatera? Postali su veoma agresivni u poslednje vreme, a svaki put zovu sa različitog broja pa blokiranje nije rešenje
Mislim da moze jos uvek i da ce moci i dalje. Nisu bezveze i iz A1 uveli da nema vise telefona za dinar kao sto je nekad bilo, sad su svi "tu negde" za prosecnog i ispod prosecnog korisnika.Da li je neko od nedavno uspeo da izboksuje popust povodom isteka ugovora “prenoseci” broj kod nekog drugog operatera? Vidim da su proslog meseca nudili kolegi sa foruma NEO30 za 1200 kada je zahtevao prenos drugde i taj bi odgovarao bas, pa me interesuje da li se tako nesto moze ocekivati i dalje
Jesi siguran da ovo funkcioniše? Ćerki nije označeno pa su zvali 5x u zadnjih 3 meseca...U A0 aplikaciju odaberes profil/pristanak za obradu podataka/ klizac u levo i prestanu da zovu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari