Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ukoliko nekom treba, imam broj radnika iz A1, koji daje 50% kada se predje sa drugog postpejda na A1. Ja sam pitao u poslovnici i nisu mi dali, ne znaju o cemy se radi i kako to mogu da urade. Nasli su promociju u sistemu, ali ne znaju kako sw aktivira i nudi korisnicima
Meni u Vranju dečko u poslovnici sam ponudio da pređem na postpejd umesto na pripejd mega plan i ponudio 50% popusta na neo surf, znači 950 dinara za dve godine. Inače, prelazim iz Jetela s postpejda.

Zavisi šta želiš da uradiš sa svojim ugovorom i svojim brojem. Empirijski je potvrđeno da, ako želiš da ostaneš u svojoj mreži, pokreneš zahtev za prenos broja u drugu. U 99% slučajeva služba za zadržavanje korisnika tvoje matične mreže te, nakon podnetog zahteva za prenos, zove da ti nudi do 50% popusta na aktuelne tarife.

Zavisi šta želiš da uradiš sa svojim ugovorom i svojim brojem. Empirijski je potvrđeno da, ako želiš da ostaneš u svojoj mreži, pokreneš zahtev za prenos broja u drugu. U 99% slučajeva služba za zadržavanje korisnika tvoje matične mreže te, nakon podnetog zahteva za prenos, zove da ti nudi do 50% popusta na aktuelne tarife.
Ali uvek treba imati na umu i Ajnštajnovu teroju relativiteta. Dakle, sve je relativno... 🤔

Ili prosto budeš baksuz.
Kada sam selio broj iz A1 proletos, baš im je nešto pucao ********* da me zovu da nude bilo šta, samo mi je stigao SMS da je prenos odobren.

Desi se da pozovu samo jednom, pa ako se ne javiš ili ti je veza zauzeta nema dogovora, sledi ono što si tražio.

Mogu i da promenim mrezu, nije prolem. Treba mi nekih 150-200 minuta i 1-2gb, ne nesto posebno, samo gledam da bude sto jeftinije

Gde pise da je produzeno do 31.1.? Juce sam pitao u poslovnici da li se produzava i pojma nemaju...

Gde pise da je produzeno do 31.1.? Juce sam pitao u poslovnici da li se produzava i pojma nemaju...
pise na sajtu....

Za korisnike koji prenose broj iz mreža drugih operatora u A1 mrežu na prepaid, promocija važi od 15.10.2024. do 31.01.2025. i uključuje korišćenje Mega plana tokom 12 meseci od prenosa broja bez naplate. Nakon isteka 12 meseci, Mega plan je korisniku dostupan po redovnoj ceni.

Da li neko ima problem sa VoLTE, od sinoć mi se izgubio, a radio je super prvih godinu dana.

Zna li neko može i da se pređe sa recimo neo 5 na neo surf tokom trajanja UO i ima li neke doplate, s obzirom da su im iste cene?

Ne mogu da se odlučim za koji paket od ta dva da potpišem UO. U poslednjih godinu dana, najveća mesečna potrošnja 160min i 3GB, tako da je daleko od oba limita.

Uvek mozes da zoves preko vibera,wp... A ako zelis obican poziv,cimni pa ce te pozvati. 🤣 Mada i sam si rekao da trosis malo minuta.

Gde i kako ima neo 5 za manje od 1000 din.
Kod mene su ponudili ko potpise ugovor u a1 neo 5 za 925 dinara (ne svima), a majka treba da potpise novi ugovor u a1, sad ima neo neo, oko 1400dinara placa, zbog povecanja cena, ponudili istu tarifu (drugacije se zove, ne mogu da se setim tacno kako) za 1500dinara.

Kod mene su ponudili ko potpise ugovor u a1 neo 5 za 925 dinara (ne svima), a majka treba da potpise novi ugovor u a1, sad ima neo neo, oko 1400dinara placa, zbog povecanja cena, ponudili istu tarifu (drugacije se zove, ne mogu da se setim tacno kako) za 1500dinara.
Pitam za brata, njemu danas isteko ugovor i hoće neo 5 bez telefona i oni mu ne daju ni dinar popusta. Išo danas da odnese stari telefon i uzme kod za popust 15000 da bi naručio neku motorolu pa da je proda. Telefon ga nema u prodavnici i mora se online naručiti i zato mu treba kod. Tamo neki radnik totalno izgubljen mu reko da to tako ne može. I ja ga naučih naredni put kad ode da mu na telefonu pokaže tu mogućnost i kako i šta treba da se uradi. Pa njima radnici nepismeni, moram tako da kažem, ili se prave glupi, ili im je tako naredjeno.

Imam dva broja u mts isticu 22.2 hteo bi da prenesem u A1 kad najranije mogu da podnesem zahtev

Sledeći dan, 23.02 da te ne bi odbili što si još pod ugovorom.

Или да платиш рачуне за јануар и фебруар унапред и ослободиш број за пренос. Овако ће ти проћи ове акције што имају, ако будеш чекао.

@Mihailo11

Sta si cekao ceo decembar ?
Da li si citao teme o mobilnoj telefoniji ?
Zbog promena paketa i cena u MTS-u , mogao si ( uz neke peripetije ) da dobijes
ili raskid ugovorne obaveze ili 50% popusta na sledecu UO za Omorika ili Soko tarife.

Mozes kao sto @Филозоф kaze da isplatis racune za januar i februar i da odmah ides u A1

Mozda nije kreiran racun zbog praznika, ako placas decembarski?

Vrh Dno