Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Podneo zahtev za prenos u yettel, zvali posle pola sata i ponudili 50% na paket po izboru.

Naravno, sve po uputstvima odavde sa foruma. Doduše, ja sam prihvatio ponudu u A1 zato što mi odgovaraju ponuđeni uslovi, ali za stare korisnike je očito najava prelaska u drugu mrežu jedino rešenje da se dobije popust na pretplatu.

Recimo, trenutno imam NEONEO, ekvivalent tom paketu je sad ovaj NEO Ultra koji bi me i sa popustom izašao ravno 2000.
U Yettelu paket Yettel Mobile M izlazi 1800 dinara i plus uz to daju 3 servisa po izboru (hbo, skyshowtime, deezer itd).
kako yettel mobile m ispada 1800? imam od starije komsike broj na yettel app jer joj lakse da uplati kredit online i da joj ja aktiviram one dodatke pa vidim ponudu za 50% na postpaid ali pise mi yettel mobile m da je 2250-100

Puna cena paketa bez ugovora je 4500 mesečno, a uz ugovor 24 meseca je 3600 dinara. I meni izbacuje isto tu ponudu na telefonu kod burazera, razlika u ceni je zbog toga da li potpisuješ ugovor ili ne.

Пребацио сам недабнк број у А1 на припејд и сада покушавам да активирам Google Wallet путем СМС и само добијам поруку о неуспешном коришћењу. Јел проблем до А1 или је нешто друго?

Puna cena paketa bez ugovora je 4500 mesečno, a uz ugovor 24 meseca je 3600 dinara. I meni izbacuje isto tu ponudu na telefonu kod burazera, razlika u ceni je zbog toga da li potpisuješ ugovor ili ne.
To tako ne radi ide 50% na punu cenu paketa sto znaci da je tacno u aplikaciji

Recimo, trenutno imam NEONEO, ekvivalent tom paketu je sad ovaj NEO Ultra koji bi me i sa popustom izašao ravno 2000.
U Yettelu paket Yettel Mobile M izlazi 1800 dinara i plus uz to daju 3 servisa po izboru (hbo, skyshowtime, deezer itd).

Nemoj pisati ako ne znaš i davati pogrešan info, Mobile M sa 50% izlazi 2250 din.

• Like
Reagovanja: fiy
Ko hoće prenos iz mts-a, bilo da dolazi kao prepaid ili postpaid korisnik, u poslovnici nude 50% popusta. Ne odnosi se na Globaltel i Yettel.

Pričao sam sa agentom u vezi otkupa UO, ali mi ne deluje da i on sam zna proces. pa čisto da pitam i ovde. Kaže da mora da se ide u poslovnicu 2 puta, prvi put prilikom podnošenja zahteva, pa kad prođe do 48h i zahtev se obradi, ponovo da se ide da bi se platilo. Jel plaćao neko to online možda? Najbliža poslovnica je 20+ km od mene, pa ne bih išao po snegu ako može da se plati online. Takođe koji iznos se računa, pošto to nije znao? Trenutna tarifa je neo surf koji plaćam 810din, a otkupljujem 12 dana ranije.

Pričao sam sa agentom u vezi otkupa UO, ali mi ne deluje da i on sam zna proces. pa čisto da pitam i ovde. Kaže da mora da se ide u poslovnicu 2 puta, prvi put prilikom podnošenja zahteva, pa kad prođe do 48h i zahtev se obradi, ponovo da se ide da bi se platilo. Jel plaćao neko to online možda? Najbliža poslovnica je 20+ km od mene, pa ne bih išao po snegu ako može da se plati online. Takođe koji iznos se računa, pošto to nije znao? Trenutna tarifa je neo surf koji plaćam 810din, a otkupljujem 12 dana ranije.
Pises im na mail , oni posalju cifru koju treba da platis. Ali 12 dana racunaju na punu cenu bez UO.
Ako danas pises, tesko sutra ali u sredu treba da stigne mail. A samo 12 dana sto ne sacekas ?

Pises im na mail , oni posalju cifru koju treba da platis. Ali 12 dana racunaju na punu cenu bez UO.
Meni je na neo 5 bio penal oko 200 300 din isto 6 do 7 dana gasen ugovor pred istek uo tj vracen broj na prepaid tada

Ako danas pises, tesko sutra ali u sredu treba da stigne mail. A samo 12 dana sto ne sacekas ?

Pravo da ti kažem htedoh da izbegnem praznike i da opet vozim po 20km do poslovnice i nazad, plus u tom periodu menjam i supernovu, pa dodatno zezanje. Takođe, nisam siguran da li će me zvati kad vide prenos broja i dokle uopšte traje promocija za ovih 50%, pa bih možda ostao kod njih, samo sada na neo 5, kad već ima 10GB neta.

Meni je na neo 5 bio penal oko 200 300 din isto 6 do 7 dana gasen ugovor pred istek uo tj vracen broj na prepaid tada
Znači figurativno kod mene bi trebalo da bude 400-600din penal, plus standardan račun?

Pravo da ti kažem htedoh da izbegnem praznike i da opet vozim po 20km do poslovnice i nazad, plus u tom periodu menjam i supernovu, pa dodatno zezanje. Takođe, nisam siguran da li će me zvati kad vide prenos broja i dokle uopšte traje promocija za ovih 50%, pa bih možda ostao kod njih, samo sada na neo 5, kad već ima 10GB neta.

Znači figurativno kod mene bi trebalo da bude 400-600din penal, plus standardan račun?
Tako bi trebalo najverovatnije proverio sam ti oko 290din je bio penal tacno za ovih par dana kao sto rekoh
Pozdrav

Ima li možda neko od postojećih korisnika da je dobio ponudu za 50% bez podnošenja zahteva za prenos broja?

Ukoliko nekom treba, imam broj radnika iz A1, koji daje 50% kada se predje sa drugog postpejda na A1. Ja sam pitao u poslovnici i nisu mi dali, ne znaju o cemy se radi i kako to mogu da urade. Nasli su promociju u sistemu, ali ne znaju kako sw aktivira i nudi korisnicima

Sistem im je komplikovan do zla boga, a da se ne lazemo, ne rade tamo intelektualci koji su zainteresovani za svoj posao.

Suvišni postovi su pobrisani, a dodeljeni su i kazneni poeni. Uvrede, beskrajne rasprave i ostale gluposti neće biti tolerisane. Povucite malo ručnu da nebi usledilo udaljavanje iz teme.

Izvinjavam se, ako je već bilo, nemoguče je iščitati celu temu pažljivo.

Juče sam u A1 podneo zahtev za prenos broja iz MTS. Zahtev je uslovljen i potpisivanjem ugovora sa A1 i to za punu cenu tarife. Na ugovoru je, kao pretplatnički broj, naveden broj iz MTS koji se prenosi. Moja želja je bila da uzmem i neki telefon. Rečeno mi je da je to samo predugovor i da ću, nakon što broj bude prenesen, potpisati pravi ugovor sa nižom cenom i telefonom. Danas me je zvao MTS i ponudio još bolje uslove. Na moju opasku da sam u A1 već potpisao nekakav (pred)ugovor, rečeno mi je da je to nevažeće, odnosno, nepostojeće, ako odlučim da ostanem u MTS, a oni odbiju prenos broja. Da li neko zna da li je to zaista tako u praksi? Logika nalaže da jeste, ali, opet. Ne vidim kako bi A1 mogao da traži da plaćam za ugovor koji nije realizovan!? Hvala.

Izvinjavam se, ako je već bilo, nemoguče je iščitati celu temu pažljivo.

Juče sam u A1 podneo zahtev za prenos broja iz MTS. Zahtev je uslovljen i potpisivanjem ugovora sa A1 i to za punu cenu tarife. Na ugovoru je, kao pretplatnički broj, naveden broj iz MTS koji se prenosi. Moja želja je bila da uzmem i neki telefon. Rečeno mi je da je to samo predugovor i da ću, nakon što broj bude prenesen, potpisati pravi ugovor sa nižom cenom i telefonom. Danas me je zvao MTS i ponudio još bolje uslove. Na moju opasku da sam u A1 već potpisao nekakav (pred)ugovor, rečeno mi je da je to nevažeće, odnosno, nepostojeće, ako odlučim da ostanem u MTS, a oni odbiju prenos broja. Da li neko zna da li je to zaista tako u praksi? Logika nalaže da jeste, ali, opet. Ne vidim kako bi A1 mogao da traži da plaćam za ugovor koji nije realizovan!? Hvala.
Nemaš nikakvu obavezu prema A1 dok se ne prenese broj.

U utorak podneo zahtev za prelaz sa pripejda u Jetelu na pripejd u A1, jutros je broj prenet i aktiviran mega plan. Juče su zvali iz Jetela, čim su čuli da idem u A1, sami su pomenuli da je zbog mega plana i nisu ništa ponudili za ostanak.
Inače, radnica u poslovnici reče da do kraja godine svi koji prenesu broj kod njih mogu uzeti postpejd tarife sa 50% popusta.

Jeste ova promocija sa mega planom fantastična. Ja sam preneo 2 broja iz Globaltela koja retko koristim. Samo su mi stajala, uglavnom bez kredita. I sad stoje, ali kad zatrebaju, upotrebljivi su...

Nazad
Vrh Dno