Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Jel ima a1 popust na tarifu bez telefona? Ne uspevam da nadjem.
Ostavi na ovom linku podatke da te pozovu i traži 50% popusta prvih 15 meseci na tarifu bez telefona
Neo Surf možeš da dobiješ za 925 dinara tokom 15 meseci

Jedno pitanje. Keva ima neki čudan problem. Često je nedostupna kada je zovemo a normalno ima signala i može da poziva. Gledao sam npr ja joj nisam blokiran a opet ne mogu da je dobijem. A i jos par brojeva ne moze da je dobije. Sta moze biti?

Jedno pitanje. Keva ima neki čudan problem. Često je nedostupna kada je zovemo a normalno ima signala i može da poziva. Gledao sam npr ja joj nisam blokiran a opet ne mogu da je dobijem. A i jos par brojeva ne moze da je dobije. Sta moze biti?
Da li koristi dve kartice u telefonu ?
Ako su prisutna dve SIM kartice sve dok jednu koristi aktivno - trenutno postoji mogućnost da je kod pozivanja ne dostupna .

Sto se tice nedostupnosti na pripaidu A1 problem je VOLTE. Ne pripeidu nije ukljucen i kad je telefon nakacen da 4g mrezu pokazuje da ima domet a nedostupan je. Kad ti zoves spusti se na 3g i pozove ali kad tebe zovu nece. Naravno glupani kod A1 nemaju pojma o ovome na reklamacije odgovore posle 3 nedelje kao sve je uredu.
Srecom ima forumasa sa znanjem i iskustvom pa sam po savetu resio problem forsiranjem 3g na telefonu. Polovicno resenje posto je onda internet jadan ali rade pozivi.
Nije na svim baznim stanicama tako ali kod mene jeste.

Ne,ako ti radi VoLTE ,nemas sta da menjas. Sto si tice situacije kad ga nemas, onda vidis kako radi taj tzv rollover sa 4g na 3g. Ako funkcionise,teras dalje,ako trkira,onda forsiras 3g,sem ako nemas Iphone,onda si ugasio. :D

Dobio sam na Neo Surf paket 50% popusta nakon zahteva za prenos broja u MTS, a može da se dobije i na Neo Super paket isto 50% popusta ali mi nije trebao jači paket od ovog.
Pre podnošenja zahteva su me takođe zvali nakon mog pisanja mejlom ali nisu ništa nudili.

Na koliko meseci? Meni istice ugovor za 2 dana, jos me niko nije zvao.

Na koliko meseci? Meni istice ugovor za 2 dana, jos me niko nije zvao.
Svih 24 meseca 50%.
Verovatno te neće ni zvati sami od sebe, kao što rekoh ja sam njima pisao mejlom da me zovu i ponovo nisu ponudili ništa van cena sa sajta. Tek kad sam podneo danas zahtev za prenos broja su zvali i ponudili ovih 50% popusta.

Vazi, hvala, onda cu i sacekati dan kad mi istekne ugovor pa otici da trazim prenos broja pa cemo videti :)

Meni juce istekao ugovor, danas potpisao ugovor sa mts-om. Niko nije zvao. Cak i ako budu zvali, ne zanima me. Dosadili su mi.

Na stranu sve ovo, ali sta im radi sluzba prodaje kada ne zove korisnike pre isteka ugovora?? Diletanti.

Samo da javim da su se javili nakon zahteva za prenos broja i ponudili popust 50%.

Ukratko iskustvo iz moje kuće, zovu ili ne zovu na kraju ugovorne obaveze i nude popust na nove pakete reda veličine 25%.

Ako to odbijete, ili vas ne pozovu, i uđete u proceduru prenosa broja dolazite do poziva za popust od 50%.

Da li nekome treba 30% popusta Neo Surf/Neo Ultra/Neo 30, prvi put vidim ovu poruku malopre sam je dobio:

Evo prilike da obradujete prijatelja, a mi cemo da nagradimo Vas.
Pozovite prijatelja da prenese broj na Neo 30, Neo Ultra ili Neo Surf tarifu do 31.10, jer ce uz vaucer ______ dobiti 30% popusta na mesecnu pretplatu 24 meseca. Kada iskoristi vaucer, mi poklanjamo Vama 30% popusta na mesecnu pretplatu do kraja Vase ugovorne obaveze.
Za vise informacija posetite A1 prodajno mesto.
Vas A1

Mozda nekome treba, ako ne uspe dobiti popust 😅

Da li nekome treba 30% popusta Neo Surf/Neo Ultra/Neo 30, prvi put vidim ovu poruku malopre sam je dobio:

Evo prilike da obradujete prijatelja, a mi cemo da nagradimo Vas.
Pozovite prijatelja da prenese broj na Neo 30, Neo Ultra ili Neo Surf tarifu do 31.10, jer ce uz vaucer ______ dobiti 30% popusta na mesecnu pretplatu 24 meseca. Kada iskoristi vaucer, mi poklanjamo Vama 30% popusta na mesecnu pretplatu do kraja Vase ugovorne obaveze.
Za vise informacija posetite A1 prodajno mesto.
Vas A1
Aj ako imas posalji meni molim te, ako vazi za produzenje ugovora.

Jel neko video ovo? Doduse za one od 18-26 godina. S23 256gb je 32.400 -15.000 popust uz Neo 30...sto konacno izadje 3100din ukupno sve, sto je zaista odlicna ponuda. Izadje 700din vise od tarife sto je 17.000din, a kosta preko 50.000din.

Prilozi

• Screenshot_20240930_234408_Facebook.jpg
    Screenshot_20240930_234408_Facebook.jpg
    206.4 KB · Pregleda: 104
Jel neko video ovo? Doduse za one od 18-26 godina. S23 256gb je 32.400 -15.000 popust uz Neo 30...sto konacno izadje 3100din ukupno sve, sto je zaista odlicna ponuda. Izadje 700din vise od tarife sto je 17.000din, a kosta preko 50.000din.
Pise da je ceo popust (ukljucujuci i -15000) 57000, dakle telefon je 32400, a cena paketa je 2399 din. Sve ukupno 3750 mesecno.

Uh S23 za tu cenu to je povoljno. Ćerka mi tamo ima ugovor, da vidim snjom pa da ga uzmem.
Mislio sam da će se vratiti 1+ zvanično kod naših operatera ali nema od toga ništa i moraću Samsung.

Istekao mi je ugovor u mtsu pre par dana, sta nude u a1 za prenos broja, da li ima neko broj nekog agenta?

Za mlade od 18-26 godina Samsung S24 Ultra 256GB uz Neo Ultra je 7600 mesečno što je definitivno najpovoljnije nego u kompjuterskim radnjama. Lepo se A1 setio za akciju za mlade, pohvala!

To je prelepo ali trebaju da se osvrnu i urade neku akciju za one koji nemaju dovoljno sredstava da priušte sebi ni dobru tarifu a ni nov mobilni .

Top ponuda ako nekog ima bez UO u tim godinama. Ja se premisljam za Samsung S23 FE 256gb dodje mu 3424. Da podelim sa mladjim kolegom popust od 57000 on da placa 1200 Neo30 a ja ostatak 2250 na 24 rate telefon.
A akcija nije sto misle na mlade nego magacinin puni i to se cisti, 4 oktobra izlazi u prodaju Samsung S24 FE.

Ja sam prebacio broj u MTS iz A1. Pozvali me danas. Totalno nemotivisan lik, kaže, da ne družimo, 50% popusta na bilo koji paket praktično. Što je bila redovna ponuda do pre mesec dana. Nakon 12 godina, telefona, satova, otišao.

Nazad
Vrh Dno