Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ja sam prebacio broj u MTS iz A1. Pozvali me danas. Totalno nemotivisan lik, kaže, da ne družimo, 50% popusta na bilo koji paket praktično. Što je bila redovna ponuda do pre mesec dana. Nakon 12 godina, telefona, satova, otišao.
Ovo treba staviti u svim temama o operaterim, ocigledno ih boli uvo koliko si godina kod njih, samo im je bitno novi user

Upravo to.
Ja sa ovim njihovim ultra mega giga tarifama ne vidim sebe nigde.
Spremam se uskoro da po isteku ugovorne obaveze prenesem moj i suprugin broj u Yettel jer nam odgovara tarifa, zbog čestih putovanja, gde svaki mesec dobijamo roming internet i minute(vazda ima neko da nas pozove u vezi posla i ako smo odsutni 3 dana).
Ovaj što je u A1 osmislio ove tarife može komotno da uzme i pocepa diplomu marketinškog stručnjaka.

Proširili ponudu za mlade i na novije S modele. Ja ih pitao može li to dobiti i novi korisnik sa većim brojem godina kažu NE!

Prilozi

• Screenshot_2024-10-04-08-10-06-47_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-10-04-08-10-06-47_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    116.8 KB · Pregleda: 439
Je l' nema popusta na pretplatu ukoliko se uzima uređaj?

Je l' nema popusta na pretplatu ukoliko se uzima uređaj?
Ne znam da li imaš pravo kombinovati popust, ja imam vaucer 30% pod uslovom da prenosis broj za tarife Neo Surf/Neo 30 ili Neo Ultra ako nekome treba

Broj za klinca, intarifa, ostao bez popusta. Šta dalje? :) Nema 18 godina, tako da ništa od ovih promocija.

Broj za klinca, intarifa, ostao bez popusta. Šta dalje? :) Nema 18 godina, tako da ništa od ovih promocija.
Meil i traži popust. Ja dobio za ćerku od in tarife na neo surf. Bez telefona valjda beše 1100din.
Sada gledam da preko njenog ugovora uzmem S23 ali NEO30 ima manje gb. od neo surf i to me koči.

S24 je super ponuda sa ovim popustima. Mali problem - godine. :(

Meni je ovo odlicna promocija. Jes da nemam godine, ali jos jedan dobar marketinski popust da ih ne gledam vise od sledeceg meseca.

Pa iskreno u pravu si, ne razumem bas ovakvu kampanju.
Po ovoj ponudi otisao bih u poslovnicu odmah da produzim ugovor i uzmem telefon za kes. (Imam isteklu ugovorni obavezu, ne treba mi telefon)

Podnet zahtev za prelaz na prepaid po isteku obracunskog i posle ne odgovaranja na ponudu posto mi odgovara da broj ostane prepaid po isteku uo poslali sledecu ponudu
photo_2024-10-04_14-40-57.jpg

Od juce akcija uz Samsung telefone kod svih operatera.

Prilozi

• Screenshot_20241005_045726_Pure Browser.jpg
    Screenshot_20241005_045726_Pure Browser.jpg
    180.5 KB · Pregleda: 250
Pa koliko ispada S24 Ultra sa ovom promocijom za mlade...

Zavisi na koju tatifu se uzme , na Neo Ultra imas ovde, samo oduzmes od cene telefona 57000 i to je to.

Prilozi

• Screenshot_20241005_210326_Opera.jpg
    Screenshot_20241005_210326_Opera.jpg
    67.5 KB · Pregleda: 292
@ciro
Pored popusta od 57000 za Samsumg S24 ultra sad od samsunga se dobije sat slusalice i tablet. Kad sve saberes jako povoljna ponuda. Jeftinije i od prodavnica i kp.

@ciro
Pored popusta od 57000 za Samsumg S24 ultra sad od samsunga se dobije sat slusalice i tablet. Kad sve saberes jako povoljna ponuda. Jeftinije i od prodavnica i kp.
Lepa ponuda skroz, mada meni ništa ne znači kad imam već NEO NEO za 1350...

Lepa ponuda skroz, mada meni ništa ne znači kad imam već NEO NEO za 1350...
Taj neo neo je skroz OK, to slobodno teraj. A za telefon ja koristim p20pro, mogu ti reci da kamera gotovo identične fotke pravi... Jedino je brzi s24 a ni p20pro nije spor.
Ko god ima neki od legendarnih uređaja. Mislim da nema potrebe da unapređuje. Samo niže tarife treba juriti. Hardver je odavno zasićen

Ova promocija sa samsung uredjajima je bila skroz korektna ali je trajala do 03.11. , ne znam zasto na sajtovima jos uvek stoji kao aktuelna.

Da ne duzim odem 07.10 sad u Ponedeljak u Arandjelovac,i svratim u A1 te raskinem istekla UO odavno broj...jedan od 2 koliko imam u A1.Za ovaj broj je bila vezana tarifa Sigurica ona stara 800d i dobijes 2000min/sms ka svima,koja usput ne postoji vise.U Sredu dobih 2sms-a od njih prvi pozeleli mi dobrodoslicu u priped A1,i kazu radi lakseg prelaska trebace ali ne pise kad da ugasim i upalim telefon???2gi sms kazu trebalo bi da u narednih 30 dana obezbedite nesto sredstava na broju,da bi mogli da ga koristite...jeli to misle da uplatim dopunu?I neznam dali je ili nije i broj registrovan sada jer ona devojka,mi dala da potpisem za raskid isto ono kao u MUP-u kad vadis LK pa potpisujes na onu plastiku :unsure:

Da ne duzim odem 07.10 sad u Ponedeljak u Arandjelovac,i svratim u A1 te raskinem istekla UO odavno broj...jedan od 2 koliko imam u A1.Za ovaj broj je bila vezana tarifa Sigurica ona stara 800d i dobijes 2000min/sms ka svima,koja usput ne postoji vise.U Sredu dobih 2sms-a od njih prvi pozeleli mi dobrodoslicu u priped A1,i kazu radi lakseg prelaska trebace ali ne pise kad da ugasim i upalim telefon???2gi sms kazu trebalo bi da u narednih 30 dana obezbedite nesto sredstava na broju,da bi mogli da ga koristite...jeli to misle da uplatim dopunu?I neznam dali je ili nije i broj registrovan sada jer ona devojka,mi dala da potpisem za raskid isto ono kao u MUP-u kad vadis LK pa potpisujes na onu plastiku :unsure:
Jeste registrovan @Matrix69 Prebacivao sam skoro jedan na prepaid nije mi radio a1 portal kad sam preko chata trazio da mi vezu na postojeci nalog opet taj broj trazili mi ime i prezime na koje je reg broj i zadnje 3 cifre jmbg i kad sam to dao rekao mi je mejl koji je bio pre na nalogu ja potvrdio oni resetovali i to je bilo to.
Pozdrav

Pre par meseci sam prešao na prepaid, danas mi poslali ovo.
Da li ima neka bolja tarifa kod konkurencije za ove pare?

Prilozi

• Screenshot_20241011-134301_Messaging.png
    Screenshot_20241011-134301_Messaging.png
    250.1 KB · Pregleda: 196
Platih racun preko app karticom, i na kraju umesto da mi izbaci sliku one nasmejane tete da sam uspesno platio, izadje timed out stranica. Kad proverim racune i dalje stoji nije placeno a vidim na transakcijama u app banke da su skinuli pare? Jel se desilo nekom slicno?

Nazad
Vrh Dno