Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Pozdrav svima, istekao mi je ugovor sa MTS, pa bih sada da predjem na A1. Danas mi nude 50% prvih 15 meseci na sve tarife, pa me zanima da li ja mogu da uzmem i telefon uz tu tarifu sa popustom ili ako hocu telefon onda moram da placam punu cenu tarife? Kako ide oko toga?
Ko ti nudi 50 % Mts ili A1? Inace na forumu Mts vidim da se u zadnje vreme Mts "otvara" za 50 posto na tarifu ukoliko hoces kod drugog operatera.... Fino je samo da ponovo pocnu sa tih famoznih 50 %. Bili su stali jedno vreme posle poskupljenja.E sad kako ide sa uredjajem obzirom da su sad cene u A1 iste i sa i bez da li moze popust + rata za uredjaj + reciklaza.. to sad treba doznati.

Puna cena tarife ili samo tarifa

Mobilni mi je u A1. Ugovor mi istice ovih dana. Da li A1 daje popust na tarifu uz produzenje ugovora i kupovinu novog telefona na rate?

Vidim da je napisano za MTS, a ne za A1.

Pozdrav svima, istekao mi je ugovor sa MTS, pa bih sada da predjem na A1. Danas mi nude 50% prvih 15 meseci na sve tarife, pa me zanima da li ja mogu da uzmem i telefon uz tu tarifu sa popustom ili ako hocu telefon onda moram da placam punu cenu tarife? Kako ide oko toga?
Ko ti nudi 50 % Mts ili A1? Inace na forumu Mts vidim da se u zadnje vreme Mts "otvara" za 50 posto na tarifu ukoliko hoces kod drugog operatera.... Fino je samo da ponovo pocnu sa tih famoznih 50 %. Bili su stali jedno vreme posle poskupljenja.E sad kako ide sa uredjajem obzirom da su sad cene u A1 iste i sa i bez da li moze popust + rata za uredjaj + reciklaza.. to sad treba doznati.

… pa, malo su se preračunali… i ubedljivo postali najskuplja mreža, bez ikakvih benefita… početno mali odliv prešao u egzodus…

Ne znam dal je bag ili "nesrecno" formulisano na sajtu, ali NEO Super (neo od 100 GB) ne daje neogranicen internet za instagram i tik tok. Trosi mi GB iz kvote (proverio sam u telefonskom data usage, i podudara se).

Ne znam dal je bag ili "nesrecno" formulisano na sajtu, ali NEO Super (neo od 100 GB) ne daje neogranicen internet za instagram i tik tok. Trosi mi GB iz kvote (proverio sam u telefonskom data usage, i podudara se).
Samo neo ultra daje neograničen protok (flat internet)

@PticaTrkačica da (tehnicki daje i ovaj neo super, samo sto smanjuje na 2 mbps), ali zasto bi stavljali one ikonice dole za aplikacije osim ako ne zele da dovedu korisnike u zabludu. Ili im baguje tarifa.

@PticaTrkačica da (tehnicki daje i ovaj neo super, samo sto smanjuje na 2 mbps), ali zasto bi stavljali one ikonice dole za aplikacije osim ako ne zele da dovedu korisnike u zabludu. Ili im baguje tarifa.
Čuj ako hoćeš neograničen net, uzmeš samo Neo Ultra i završiš posao. Sve ostalo ti je navlakuša.

Nudi A1, to mi izadje kao sponzorisani post da su mi sve tarife na 50% prvih 15 meseci. I sad mi nije jasno, da li ove popuste dobijam i ako uzimam telefon uz ugovor? Isto pitanje vazi i za MTS.

Nema popust i telefon u Mts-u, biras jedno od ta dva. Ima prvih godinu dana popust na Soko Lite u mts druga godina regularna cena, na te cene moze telefon. Ako na sve to dobijes dodatni popust nema telefon.

Zali se, glume da su pametni... Nisu im bas programeri jača strana. Sećam se update kad su radili ono nijednoj ozbiljnoj firmi ne sme da se dešava. Nije da baguje nego su dobro zeznuli da ne kažem nešto ruznije.... Pod uslovom da ne koristis DNS ili VPN. Onda ugasi. Ali i dalje stoji za A1 da su aljkavi

Ni ne trazim oba, ali ako prelazim iz MTS u A1 a hocu i telefon, onda ocekujem da dobijem popust na bar jedno u odnosu na cene na sajtu.

Cena A55 uz NEO30 je 4824, mene zanima da li mogu da dobijem popust na tarifu koji se nudi od 50% a da telefon platim regularno kao i svi 2425din?

Ne. Tarifa uz koju uzimas telefon je uvek po punoj ceni. Slobodno pozovi operatere ili svrati do A1 prodajnog mesta pa vidi sa njima.

Ni ne trazim oba, ali ako prelazim iz MTS u A1 a hocu i telefon, onda ocekujem da dobijem popust na bar jedno u odnosu na cene na sajtu.

Cena A55 uz NEO30 je 4824, mene zanima da li mogu da dobijem popust na tarifu koji se nudi od 50% a da telefon platim regularno kao i svi 2425din?
Probaj, zovi, pisi mejlove.. Obzirom da su sada potpuno odvojili tar pakete od rate uredjaja nije nemoguce. Npr Neo 30 mesecno 1200din ( sa 50 posto pop + A55 = 24x1825din (sa popustom za reciklazu od 625din mesecno). Sto izadje mesecno uk. 3025din. Bilo bi odlicno. Pitaj, pa nam javi.. Nije nemoguce. Mislim da kod mts moze popust na tarifu + uredjaj.

A to kad se kaže prelaz iz druge mreže, da li broj koji se prenosi u A1 mora biti postpejd ili može i pripejd, da bi se dobio 50% popust na tarifu?

Kod A1 nema garancija za 50%. Verovatnije je da to neces dobiti,ipak to nije Yettel.

Ne važi sa uredjajem 50% uz tarifu lepo piše na sajtu

Prilozi

• 20240908_130146.jpg
    20240908_130146.jpg
    145 KB · Pregleda: 113
Onda je to nesto novo,izvinjavam se.

Facebook reklama
Nadam se da je link dobro postavljen za direktan odlazak na stranicu za 50% popusta na tarifu

Trenutno crkla A1 mreža ili je nešto lokalno?
Screenshot_20240909-073419_Settings.png

Nemam ni ja mrežu - Vranje

Nazad
Vrh Dno