Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Vi sto ste dobili Neo neo za 1250 din. imate li br agenta koji vas je kontaktirao? Pre 2 ned. sam ovima u A1 poslao br za kontakt ali niko me nije zvao.

Različiti su agenti za različite regione.
Ja imam broj od agenta za Niš.

Imam mocnu tarifu, jel ovo sa slike znaci 4gb za zemlje zapadnog balkana? Preostalo 4 od 4 jako nejasno cega...
Treba da idem za hrvatsku i dobro bi dosloScreenshot_20230623-062002.png

Za Hrvatsku preporuka Globaltel kartica i njihovi roaming dodaci. Sedam dana 1GB košta 300 dinara (imaju i veći paketi)
Ovo kuckam upravo iz Vinkovaca, radi perfektno. 👌🏻

U ponudi njihovih operatera imas turist sim vec od 9.95€ neogranicen net za 10 dana ili 9.95€ ogranicen, 50GB na 30 dana.

Odluci sta ti vise odgovara i ne zaboravi da iskljucis roaming data za A1 karticu...

Promo kodovi za 6 meseci pretplate od 100% popusta bilo koju tarifu da izaberete.
Uslov je da prebacite broj u A1 mrežu i ne uzimate uredjaj.
U koliko zainteresovani ne iskoristi kod u narednih 7 dana od davanja istog kod će biti nevažeći.
U koliko je neko zainteresovan neka piše u PP.

Imam istu ponudu kao i sibasd.
Javite se!
"Promo kodovi za 6 meseci pretplate od 100% popusta bilo koju tarifu da izaberete.
Uslov je da prebacite broj u A1 mrežu i ne uzimate uredjaj.
U koliko zainteresovani ne iskoristi kod u narednih 7 dana od davanja istog kod će biti nevažeći.
U koliko je neko zainteresovan neka piše u PP."

Nadam se da ne naplacujete te kodove, posto ce isti ti ljudi biti udaljeni na (ne)odredjeni period.

Sad me zvala zena iz A1, zato sto sam podneo zahtev za prelazak u Yettel.

Trenutno imam Neo 3 paket, koji placam 1600.
Ponudila mi Neo 4 za 900 din, ali nisam prihvatio.
Ipac cu na Total 10 sa 50% popusta

Interesuje me dali se trenutno isplati prelazak iz mts-a u A1. U smislu kvaliteta mreže,koliko dugo traje procedura od strane mts-a kad istekne ugovor.? Ogromna je razlika u ceni telefona,mnogo povoljnije u A1 uzeti telefon za keš sa 10% popusta. To je jedini razlog prelaska.Hvala.

Kvalitet mreže prilično varira. Imam problema na poslu gde u određenim delovima objekta nema mreže(nije periferija grada). Mts me pustio u zakonskom roku, uz dva neuspela pokušaja sa ponudama za ostanak, nisu pravili problem. Oko uređaja ne znam kako i šta jer sam samo brojeve preneo.

Interesuje me dali se trenutno isplati prelazak iz mts-a u A1. U smislu kvaliteta mreže,koliko dugo traje procedura od strane mts-a kad istekne ugovor.? Ogromna je razlika u ceni telefona,mnogo povoljnije u A1 uzeti telefon za keš sa 10% popusta. To je jedini razlog prelaska.Hvala.
Što se tiče kvaliteta mreže dosta zavisi gde živiš i gde se krećeš.Kod mene Yettel ima nabolju,pa A1 a mts najgoru mrežu,isprobaj sa nekom pripejd karticom

ja sam presao iz mts-a u a1...jedino mesto gde imam problem sa signalom to su interex,idea i maxi u juznom bulevaru...kao crna rupa
putovao po srbiji svuda i bez ikakvih problema

Nikada ni jedan problem nisam imao u A1,živim u SM.Jedino na Dunavu,u stvari u selu Sviloš,na tri km od Dunava sam bio nedostupan.I nikada se nisam pokajao što sam otišao iz MTS.

Hvala na brzim odgovorima,iz Niša sam ili iz Nišbe. 😂Iskreno nikad nisam imao problema sa mts mrežom.Ali kad sam poslao upit da produžim ugovor i da telefon isplatim odmah u kešu njihova "drugarska" cena je bila 178.800 din za S23 ultra. 🙈

Sta im se desava sa Neo Neo tarifom?
Uz telefon je nude a ne pise specifikacija.
Isto kako racunaju onaj njihov kalkukator ako na primer telefon uzmem na dve rate kako onda prosto saberu sa cenom tarife i napisu da ce mesecni iznos biti suma tarife i telefona, a telefon se otplacuje u 2 rate :/

Nikada ni jedan problem nisam imao u A1,živim u SM.Jedino na Dunavu,u stvari u selu Sviloš,na tri km od Dunava sam bio nedostupan.I nikada se nisam pokajao što sam otišao iz MTS.
E tuda jedino mts ima signal. Ostale dve mreže nemaju. Doduse A1 ima donekle GSM. I zbog visokih tornjeva možeš u vazduhu da nahvatas neku crticu upotrebljivog signala. Do pre par godina se secam tom deonicom 15ak kilometara na telefonu samo NO service nijedne mreze nije bilo. Tako da se popravila situacija.

Ako mozes da isprobas, isprobaj nekako. Mi smo celu firmu prebacili na A1 (bili dobri uslovi), a kako su petljali sa volte katastrofa kako radi. Zadnjih godinu dana nedostupan, kad se javis sagovornik te ne čuje i slično. Katastrofa. Mislim da necemo ostajati kod njih.

kako online da podnesem zahtev za raskid ne vidim nigde link? hvala

Licno u poslovnici...

Interesuje me dali se trenutno isplati prelazak iz mts-a u A1. U smislu kvaliteta mreže...
Poprilično kasnim sa odgovorom, al pošto imam drugačije iskustvo od većine koji su komentarisali, ipak ću napisati.

Posao mi je delimično terenski i često idem po raznim delovima Srbije, a u A1 sam nekih 5 meseci, pre toga ceo život u mts.

Slažem se da kvalitet signala varira kod svih, ali A1 i mts nisu čak ni za poređenje.

U A1 sam imao više "kidanja" glasa u roku razgovora, nedostupnosti telefona i očajnog signala do te granice da ne može ni da se surfuje, u ovih 5 meseci nego u mts za poslednjih 5 godina.

Ljudi sa kojima se redovno čujem se uveliko sprdaju na račun toga da sam se zeznuo sa prelaskom, koliko nam se javljaju problemi prilikom razgovora (tipa iole duži razgovor u kolima šanse nema da prođe bez bar nekog zeza....mrtve tačke mreže su na svakom ćošku).

Na par lokacija u širem delu Beograda, koje redovno posećujem, šerujem internet sa službenog telefona sa yettel karticom, pošto je A1 neupotrebljiv.

Itd..

To je ono, jesu najpovoljniji, jeste im najbrza mreza. Ali da je nema svagde, nema. Doduse ni Yettel nije dobar i on je pun rupa posebno van gradova. Mislim i mts ima rupa ali iz mog iskustva mozda najbolja varijanta dual sim A1/mts ako nekome stvarno treba redudantnost...

Zdravo svima,

Da li se i dalje preko Vipa, VIP kućnog interneta ili vip vikend interneta mogu gledati SBB eon kanali kao u poslednjih bar šest godina za razliku od mts mobilnog interneta koji je velikim delom blokiran?

Treba mi za moje koji idu u letnju kuću i žele da gledaju eon; i prošle godine sam im uzeo VIP i svi kanali su radili.

Ako je neko skoro koristio eon ljubazno bih molio da mi javi da li je moguće. Hvala najlepše.

@owim
Upravo sam sada proverio. Nisam koristio A1 vikend net otprilike 11 meseci jer mi nije trebao. Da održim ugovor aktivnim, morao sam da uplatim dodatak, makar jedan dan, pre isteka perioda neaktivnosti do 12 meseci, pa sam eto 11.meseca od poslednjeg korišćenja uplatio i aktivirao.

Da. Rade N1, Nova S i svi SK kanali na EON mobilnoj app sasvim normalno na A1 vikend net-u. Ako te interesuje još neki kanal, mogu da proverim jos danas do 24 h kada mi ističe dodatak. Javi se na p.p. ako ti treba dodatna provera.

Ja na mobilnom globaltel, IP je A1 Srbija tako čita, normalno rade svi ti kanali, na kućnom 100gb yettel ne radi

Nazad
Vrh Dno