Mislim da samo imaju popust na svoj racun za svakog korisnika koji aktivira njihov kuponNadam se da ne naplacujete te kodove, posto ce isti ti ljudi biti udaljeni na (ne)odredjeni period.
Da. Od A1 mreže imamo popust na mesečni račun po aktiviranom kodu. Inače kodove ne nepalaćujemo, bar ja.Mislim da samo imaju popust na svoj racun za svakog korisnika koji aktivira njihov kupon
Što se tiče kvaliteta mreže dosta zavisi gde živiš i gde se krećeš.Kod mene Yettel ima nabolju,pa A1 a mts najgoru mrežu,isprobaj sa nekom pripejd karticomInteresuje me dali se trenutno isplati prelazak iz mts-a u A1. U smislu kvaliteta mreže,koliko dugo traje procedura od strane mts-a kad istekne ugovor.? Ogromna je razlika u ceni telefona,mnogo povoljnije u A1 uzeti telefon za keš sa 10% popusta. To je jedini razlog prelaska.Hvala.
E tuda jedino mts ima signal. Ostale dve mreže nemaju. Doduse A1 ima donekle GSM. I zbog visokih tornjeva možeš u vazduhu da nahvatas neku crticu upotrebljivog signala. Do pre par godina se secam tom deonicom 15ak kilometara na telefonu samo NO service nijedne mreze nije bilo. Tako da se popravila situacija.Nikada ni jedan problem nisam imao u A1,živim u SM.Jedino na Dunavu,u stvari u selu Sviloš,na tri km od Dunava sam bio nedostupan.I nikada se nisam pokajao što sam otišao iz MTS.
Ako mozes da isprobas, isprobaj nekako. Mi smo celu firmu prebacili na A1 (bili dobri uslovi), a kako su petljali sa volte katastrofa kako radi. Zadnjih godinu dana nedostupan, kad se javis sagovornik te ne čuje i slično. Katastrofa. Mislim da necemo ostajati kod njih.Interesuje me dali se trenutno isplati prelazak iz mts-a u A1. U smislu kvaliteta mreže,koliko dugo traje procedura od strane mts-a kad istekne ugovor.? Ogromna je razlika u ceni telefona,mnogo povoljnije u A1 uzeti telefon za keš sa 10% popusta. To je jedini razlog prelaska.Hvala.
Poprilično kasnim sa odgovorom, al pošto imam drugačije iskustvo od većine koji su komentarisali, ipak ću napisati.Interesuje me dali se trenutno isplati prelazak iz mts-a u A1. U smislu kvaliteta mreže...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari