Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Dobar dan svima. Nisam pisao do sada ali sam redovan na forumu. Javljam se zbog price oko Neo Neo tarife za 50% pretplate i da potvrdim pricu da je moguce izvuci taj popust.
Podneo sam zahtev za prenos broja putem formulara na A1 sajtu. Nakon toga su me nazvali da me pitaju u kome sam gradu da bi me kontaktirao agent. Brzo nakon toga me je agent kontaktirao, pitao sta mi je potrebno, krenuo da nudi Neo Neo za 2000 mesecno ali sam mu ja rekao da bih presao samo ako daju popust od 50%. Agent mi je rekao da ce morati da proveri i da ce mi se javiti. Sutradan me zove i kaze da je odobreno i par dana nakon toga je supruga podnela zahtev za prelazak kod istog tog agenta i trazila takodje 50% na Neo Neo pozivajuci se na mene. Nije cak ni morala da ceka jer joj je agent odmah rekao da moze.
Tako da mozete da izvucete popust na pretplatu, samo morate da trazite i da ne prihvatite prvu ponudu koju vam preporuce.
Ista prica prosle nedelje. Sve pohvale za Agenta :D cak istice ugovor i dobio isto, a zena presla iz druge mreze :D

Ne znam postoji li neka druga tema za A1, pa pišem ovde (jer pretraživanje same fraze kraće od četiri slova je očigledno nemoguće na forumu :D )
Da li još neko ima problem s plaćanjem računa online? Keva koristi A1, probao da joj uplatim preko aplikacije, koja potom vodi na sajt, gde kad unesem podatke, izbacuje mi 403 forbidden error.
Nisam ni ja nešto zadovoljan Yetelom, ali makar uredno mogu sve da platim direktno preko appa. A da, ona je bila pre par dana kod njih da uplati (jer očigledno joj odgovara da ide lično, umesto da skapira kako da to radi online), ali tamo isto iz nekog razloga nisu mogli, nešto im nije radilo xD

imaju povremeno problema sa online placanjem, ali prodju relativno brzo

Zna li neko da li NEO Surf tarifa prikazuje u aplikaciji preostali internet u okviru onih 40GB koji ide po punoj brzini ili prikazuje samo neograniceno kao kod Jetelovih paketa?

Plaćanje ne radi zbog Intese... Ceo dan je problem. Isto ima ljudi kojima ne radi intesina mobilna aplikacija.

Maločas prošla Dina (NLB-KB) za online plaćanje. Dobio i potvrdu email-om (i sms od banke) da je uplata uspešno izvršena. Doduše u moj A1 se još ne vidi da je račun plaćen, ali to je vrv zbog knjiženja...

Ostao je još jedan kod za 6 meseci besplatne pretplate uz prenos broja.
Kome treba,nek se javi u inbox

Promenili tarife uz telefon. Tesko dno. Neke biz tarife koje mi do juce nisu izlazile kada gledam telefon

Dali A1 dozvoljava promenu terife u istom cenovnom rangu?Trenutno je tarifa NEO Surf od 1500 din,a presao bi na NEO4 takodje od 1500din.

Moguce je, skoro je ortakinja promenila broj a bila je na postpaid.

Dobar dan svima. Nisam pisao do sada ali sam redovan na forumu. Javljam se zbog price oko Neo Neo tarife za 50% pretplate i da potvrdim pricu da je moguce izvuci taj popust.
Podneo sam zahtev za prenos broja putem formulara na A1 sajtu. Nakon toga su me nazvali da me pitaju u kome sam gradu da bi me kontaktirao agent. Brzo nakon toga me je agent kontaktirao, pitao sta mi je potrebno, krenuo da nudi Neo Neo za 2000 mesecno ali sam mu ja rekao da bih presao samo ako daju popust od 50%. Agent mi je rekao da ce morati da proveri i da ce mi se javiti. Sutradan me zove i kaze da je odobreno i par dana nakon toga je supruga podnela zahtev za prelazak kod istog tog agenta i trazila takodje 50% na Neo Neo pozivajuci se na mene. Nije cak ni morala da ceka jer joj je agent odmah rekao da moze.
Tako da mozete da izvucete popust na pretplatu, samo morate da trazite i da ne prihvatite prvu ponudu koju vam preporuce.
Koliko je proslo vremena od kad si podneo online zahtev pa dok te nije pozvao agent?
Hvala

Screenshot_2.jpg
U utorak sam ostavio podatke u ovoj formi i posle par minuta mi se javio lik iz web shopa koji je rekao da nemaju nikakvih akcija u vezi sa prebacivanjem broja...

Dali A1 dozvoljava promenu terife u istom cenovnom rangu?Trenutno je tarifa NEO Surf od 1500 din,a presao bi na NEO4 takodje od 1500din.
Skoro se drugar raspitivao za takvu varijantu, dobio je odgovor da je promena tarife moguća u toku ugovorne obaveze, nakon podnošenja zahteva, realizuje se sa prvim presekom stanja.

Isto pitanje, istice mi ugovor i ako bih dobio 50% ostao bih u mrezi
Presla sam u A1 iz MTS postpaid-a na pripaid prosle godine, stigla mi ova poruka prosli cetvrtak ali sam je tek sad skontala. Bas dosla ovde da procitam misljenja o njihovoj ponudi. Rekla sam da necu vise postpaid u zivotu, ali primamljivo mi je sad :unsure:

Prilozi

• A1 Neo Surf 50%.jpg
    A1 Neo Surf 50%.jpg
    66.7 KB · Pregleda: 151
Pa nije neograničen internet kao što piše, imaš 40GB brzog interneta tj. pune brzine, posle ide brzina do 2mb

Videla sam na sajtu, opet i 40GB mesecno mi sluzi svrsi. Trenutno trosim njihove "mocne" tarife

Videla sam na sajtu, opet i 40GB mesecno mi sluzi svrsi. Trenutno trosim njihove "mocne" tarife
Isto sam na mocnoj tarifi al je nema vise :/ videcu za mesec dana sta nude gadovi, ako nista posle 5 godina odoh u yettel prepaid pa cu cekati 50% popusta da se pojavi u app

Neo surf je meni više nego dovoljan.Zadovoljan sam uslugom A1,prešao sam pre pet šest godina iz MTS.Nisam mogao više da podnosim bahatost zaposlenih u mts poslovnici.

Isto sam na mocnoj tarifi al je nema vise :/ videcu za mesec dana sta nude gadovi, ako nista posle 5 godina odoh u yettel prepaid pa cu cekati 50% popusta da se pojavi u app
Ne znam po kojoj ceni je potpisan ugovor za "moćnu tarifu" ali i po isteku ugovorne obaveze možete nastaviti da koristite istu tarifu iako je nema više u aktuelnoj ponudi po istoj ceni.

nije ni tih 2/2 sporo na telefonu radi yt npr sa tom brzinom bez problema.

Jel u Neo23 Joy internet za Instagram i tiktok neogranicen tokom cele UO ili 12 meseci kao Deezer?

Nazad
Vrh Dno