Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

To je povoljno ...

Kako misliš po punoj ceni 1500 dinara?

Meni važi ugovor na moćnoj tarifi do februara 2024. ali je meni pretplata 2500 pa mi je tih 1500 dinara džabe, samo da mi ostave mogućnost da nastavim da koristim isti paket.

Nove tarife:
Neo 23 Joy, Neo 23 Travel, Neo 23 Protect

Po meni najvise smisla ima Neo 23 Travel.

Dobar paket,ali nervira me A1 koji ne dozvoljava da se predje na veci paket(da im dajem vise novca nego do sada) jer imam telefon.
neka mi naplate ovu skuplju tarifu ali ovako moram da cekam do kraja ugovorne obaveze da bi presao na skuplji paket...kao da nece da zarade

Ova nova neo travel deluje odlicno

Ova nova neo travel deluje odlicno
Upravo tako, deluje, dok ne procitas zackoljice za osiguranje.

EDIT
Nije naveden prioritet potrosnje roaming interneta u odnosu na balkan zonu, ali ako je kao sa dodacima (da se prvo trosi dodatak) onda je bez veze.

Poslednja izmena:
Moze tldr;? :)
Nisam ulazio u detalje, a uvek kupim putno osiguranje gde god da idem svakako...

Ako se prvo troši roaming internet kad si npr u Bosni, trošiće ti se roaming kvota a ne domaći internet (sa FUP pravilima za ZB zonu)...

Pa dok im ne zatreba novih korisnika
Ocigledno treba cekati bolje ponude od bilo koga od njih

Neama a nove tarife uvek skuplje i to ne po malo, in tarifa bila bez telefona 1000 a sada slična 1500 to je 50% poskupljenja.

Dobar paket,ali nervira me A1 koji ne dozvoljava da se predje na veci paket(da im dajem vise novca nego do sada) jer imam telefon.
neka mi naplate ovu skuplju tarifu ali ovako moram da cekam do kraja ugovorne obaveze da bi presao na skuplji paket...kao da nece da zarade
Meni su odobrili sa Intarife da predjem na neo surf ili neo 23. bez produzetka do kraja UO, imam jos 5 meseci

poslao sam i ja mejl i odobrili mi da predjem na neo 23,ali bez pogodnosti koje donosi travel tj bez onih 23gb za roming,a to je generalno jedini razlog zasto bi presao...poslao sam jos jedan sa molbom da li mogu i to da ukljuce..ja imam jos 11meseci

Pa to zavisi od tebe, da li imaju nesto u ponudi sto tebi odgovara?
Ja sam uzeo Apple Watch 7 i umesto 2500, placam 2000 mesecno. Da nisam za to iskoristio, verovatno bih video da uzmem dron DJI Mini 3.

Tako da po meni imaju svasta nesto... samo da napomenem da sam prvo pitao i za Apple Watch 8 i Ultra, medjutim rekli su mi da za njih taj popust ne vazi.

Pa to zavisi od tebe, da li imaju nesto u ponudi sto tebi odgovara?
Ja sam uzeo Apple Watch 7 i umesto 2500, placam 2000 mesecno. Da nisam za to iskoristio, verovatno bih video da uzmem dron DJI Mini 3.

Tako da po meni imaju svasta nesto... samo da napomenem da sam prvo pitao i za Apple Watch 8 i Ultra, medjutim rekli su mi da za njih taj popust ne vazi.
Pa nista posebno, deluje skupo sve cak i sa popustom iskreno

zvali za produzetak ugovora, 6 god ,uvek sa telefonima mesecno od 3000-3600 zavisi. Nude mi 3000 popust na uredjaj :) mislim nije neka ponuda ali sreca pa moze da se predje kod drugog operatera. Cak i ne zele da razgovaraju. uzmi ili ostavi ponuda :)

Nažalost nisu više tako konkurenti za prosečne korisnike. Telekom ima ponudu za prelazak kod njih za paket Morava 150 (2GB interneta, neograničeni pozivi i SMS + 100GB interneta za vreme trajanja ugovora) za 799din mesečno. Pošto supruzi ističe ugovor za Neo3 paket koji je do sada plaćala 1299 a sada je pandan ovome Neo 4 za 1499 dinara, sigurno prelazi na Telekom.

Surf

@Misha976

Neograničeni minuti i poruke su bili oko 1000 din. kada su se pojavili ti paketi i od tada kod svih operatera cene imaju tendenciju rasta, tako da teško da bi sada jedan operater tako "jeftino" dao paket sa neograničenim minutima i porukama. Inače na sajtu možeš videti kada staneš na "i" kod Morava paketa da koriste izraz "nacionalni" minuti (što znači prema svim mrežama) i m:tel minuti (minuti u mreži). Kod stvarno neograničenih paketa takve podele nema.

Nazad
Vrh Dno