Sacekaj još koji dan, ja sam isto dobio tipa 10-14 dana nakon produžetka.Produzio ugovor pre 10-ak dana
Najbolje je otići do njihove poslovnice i na licu mesta završiti sve.Kad mi posalju uplatnicu, hocu. Ovako su mi poslali mail, a kad sam se izjasnio koju opciju zelim, takodje putem maila, nema nikakvog odgovora.
Proveri ti još jednom šta se dešava, prebacivanje kod njih je još pre više od deset godina išlo automatski po raskidu ugovora, i u roku od odmah.Poslali mi mail danas sa potvrdom raskida ugovora i iskljucili mi telefon nekih 10 min kasnije, u mailu pise da ce broj biti prebacen na prepaid za 1-7 dana. Iznenadio sam se kad sam video da mi pise no service na telefonu. Ljudi koji su me zvali dobili glasovnu poruku da biraju nepostojeci broj.
Da li mora da se ceka da bi se preslo kod drugog operatera?
Ne razumem kako sami zakazuju prelazak na pripejd.
Posto si napisao da ces 3 meseca koristiti mocnu plan pa onda u mts
Svaki račun čim se elektronski pojavi odmah plaćam godinama unazad, presek prvog, 6 ili 7 plaćen račun.Valjda vam je jasno da je covek raskinuu ugovor i presao na pripejd? Ne znam da i jedan operater raskida ugovore ukoliko nisu zbog dugovanja. Niti sme, niti mu ide u korist.
A sto se tice prenosa broja, to je apsolvirano 1000 puta, u konkretnom slucaju moze vec prvog marta da podnese zahtev kod drugog operatera.
Zavisi kada ti je presek...Jel svakog prvog se obnavljaju gigabajti ili nekog drugog datuma? Uskoro ću potrošnim gigabajti pa da vidim da li da dokupujem ili da sačekam.
Ne daju da se nastavi? Meni istice u junu :|Danas mi i zvanično istekla moćna tarifa, rip najboljoj tarifi ikada 😭
Nemaju je u ponudi vise :/Ne daju da se nastavi? Meni istice u junu :|
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari