Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Zato su Omorika paketi sada ocigledno najpovoljniji...:rolleyes:
Meni je bukvalno danas istekao ugovor u A1 i pojma nemam sta da radim :ROFLMAO::sick:

Ja sam uzeo krajem Januara njihov 'najjaci' paket Neo Neo Max i 13pm 256 za 9.5k. Sad je to valjda ovaj Neo Platina, i on kosta ukupno 13.6k :censored:

Ja sam uzeo krajem Januara njihov 'najjaci' paket Neo Neo Max i 13pm 256 za 9.5k. Sad je to valjda ovaj Neo Platina, i on kosta ukupno 13.6k :censored:
Koliko vidim po sadrzaju te tarife nije ona za svakoga, mozda njihovih 2% korisnika.
Pogotovo to oslikava deo od 10GB mesecno za roming i osiguranje telefona.
Za nas, smrtnike, su ove bize tarife. Srecom imacu neo neo max jos dugo pa cemo videti kad dodje vreme za obnovu igovora.

Da li neko ima savet za novi ugovor/paket i koju mrezu? MTS, Yettel, A1? Hvala

Zavisi sta ti treba minuti ili net. Po meni ovaj neo surf je najbolji 40gb onda nastavljas po brzini 2mb. Samo sam pazljivo citao za Neo Surf se nigde ne pominje da ne moze da se hotspotuje ili moze net. To znaci da moze dok kazu da ne moze. :)

Najveca mana paketa je sto ne postoji neki koji nudi za 10eura - sve neograniceno.
Onda bih mogao na miru da sve trosim.

*Svetu se ne moze ugoditi.
Pa bio je paket za 12 eur sa neograničenim porukama i sms i sa 1TB neta. Zvao se moćna tarifa.
Pa da daju NEO min/SMS i 40 gb neta bi značilo da mogu da pogase sve ostale pakete.
To sam i rekao ali oni su nešto slično imali dve godine. Moćna je bila (skoro) bas to samo što je tih 40GB/mes. bilo tipa "evo ti odjednom sve" a neo surf je na rate. Ali je imao i neograničeno sms i minuta. I koštao je 12 eur.

Zavisi sta ti treba minuti ili net. Po meni ovaj neo surf je najbolji 40gb onda nastavljas po brzini 2mb. Samo sam pazljivo citao za Neo Surf se nigde ne pominje da ne moze da se hotspotuje ili moze net. To znaci da moze dok kazu da ne moze. :)
Pa...Net je bitniji, ali su i minuti i poruke. To 400 jedinica ce da ode cas posla. A i ko jos voli da ima ogranicene minute? Mislim da ce ovi paketi biti i jos skuplji i nepovoljniji, tj. uveren sam. Kompaniji A1 se isplati ovo sve. Toliko su korisnika dobili prethodnih godina, da im nista nece skoditi da ih deo i napusti.
A MTS paketi? Ima li neko iskustva sa MTS-om koja nisu negativna :D???

Jos kad bi postojao takav paket u MTS:)
Postoji, za one koji prebace broj iz drugih mreža. Pogledaj u mts temi:

Hm. Zanimljivo. Meni to niko u MTS poslovnici nije pominjao, a pitao sam za prenos broja i tarife...

Samo naglasi da vi voleo da te ubace u grupu odabranih za 25 TB. Da pisu tamo kome treba da ti to dodele, jer ako odes ovako i kazes hocu da prenesem broj kod vas dobices random neku ponudu.

Zato sto svi daju na rate a to ne moze da bude povoljno....

Ocigledno da je to sada primaran nacin kupovine, plus im je dodatna zarada pored osnovnih usluga, ljudi kupuju, i oni nemaju potrebu da snizavaju cene...

Blago receno katastrofa je ovo sto su uradili sa tarifama...Kontam ja da je trebalo platiti i Voju Brajovica i reklamiranje ali, da ti sada napravis tarifu u kojoj dobijas manje saobracaja nego pre dve godine a jos po skupljoj ceni pa to je katastrofa. Pricam o ukidanju Prve tarife i ove nove start tarife (Junior / Senior) Zamisli tarifu uz koju odmah ti ispod dole nude dodatak. U fazonu izvolite vas auto ali dodatak su brisaci i retrovizori, da mi je neko rekao da ce yettel biti pozovljniji ni u ludilu ne bih poverovao.

Generalno nije, ali Go smart tarifa mi je skroz zadovoljavajuca.
Neverovatno je da u svojoj novoj tarifi a1 kao dodatak nudi neogranicene minute u mrezi.

Ič me ne zanima bonus net koji traje pola ugovora, internet mi treba sva 24 meseca, tako da...nek se nose.

Da li zna neko proceduru otkupa ugovora u A1 ? zelim mesec dana ranije da odem iz A1.

Eno dodaci na start paketima besplatni jel zna neko kakva je to promena?

Bili su besplatni, od starta. :LOL:
Ne ozbiljno. Biras Junior ili Seniro (gigabajte za net ili minute za pozive)

Nazad
Vrh Dno