Koliko vidim po sadrzaju te tarife nije ona za svakoga, mozda njihovih 2% korisnika.Ja sam uzeo krajem Januara njihov 'najjaci' paket Neo Neo Max i 13pm 256 za 9.5k. Sad je to valjda ovaj Neo Platina, i on kosta ukupno 13.6k![]()
Pa bio je paket za 12 eur sa neograničenim porukama i sms i sa 1TB neta. Zvao se moćna tarifa.Najveca mana paketa je sto ne postoji neki koji nudi za 10eura - sve neograniceno.
Onda bih mogao na miru da sve trosim.
*Svetu se ne moze ugoditi.
To sam i rekao ali oni su nešto slično imali dve godine. Moćna je bila (skoro) bas to samo što je tih 40GB/mes. bilo tipa "evo ti odjednom sve" a neo surf je na rate. Ali je imao i neograničeno sms i minuta. I koštao je 12 eur.Pa da daju NEO min/SMS i 40 gb neta bi značilo da mogu da pogase sve ostale pakete.
Pa...Net je bitniji, ali su i minuti i poruke. To 400 jedinica ce da ode cas posla. A i ko jos voli da ima ogranicene minute? Mislim da ce ovi paketi biti i jos skuplji i nepovoljniji, tj. uveren sam. Kompaniji A1 se isplati ovo sve. Toliko su korisnika dobili prethodnih godina, da im nista nece skoditi da ih deo i napusti.Zavisi sta ti treba minuti ili net. Po meni ovaj neo surf je najbolji 40gb onda nastavljas po brzini 2mb. Samo sam pazljivo citao za Neo Surf se nigde ne pominje da ne moze da se hotspotuje ili moze net. To znaci da moze dok kazu da ne moze.![]()
Jos kad bi postojao takav paket u MTSPreneses broj u Mts imas za 1299 neogranicene minute i 25TB za dve godine , bice ti dosta nadam se.![]()
Postoji, za one koji prebace broj iz drugih mreža. Pogledaj u mts temi:Jos kad bi postojao takav paket u MTS![]()
Uz ovu tarifu bi svaki telefon morao da im bude za dinar… ali očigledno da su ta vremena odavno prošla, sad znatno skuplje izađe uzimati telefon uz paket.
Ima samo jedna bitna razlika. Novi Neo Neo nema 1GB u roamingu.Neo Neo je praktično unapređeni Neo Neo Max, po manjoj ceni, bravo!
Da, gledah juče malo detaljnije i vidim da su to izbacili, mada i cena je znatno niža u odnosu na Neo Neo Max (koji trenutno koristim po promotivnoj ceni od 2K mesečno), pa ako ponude istu varijantu za Neo Neo, rado ću ostati još 2 godineIma samo jedna bitna razlika. Novi Neo Neo nema 1GB u roamingu.
Gde je to Yettel povoljniji?da mi je neko rekao da ce yettel biti pozovljniji ni u ludilu ne bih poverovao.
Sa promocijom 50% popusta jeste, i to neuporedivo (osim u odnosu na Neo Surf).Gde je to Yettel povoljniji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari