Za članove koji se sećaju borbe sa A1 (tadašnjim Vip-om) zato što su par puta isključili (po mom brojaču) neosnovano hotspot (paket Neo Neo Max), upućen je prigovor Ratelu. Odgovor u prilogu.
Ako imate problem sa operaterom/provajderom i smatrate da ste u pravu, pišite odmah Ratelu. Meni je A1 nekoliko puta isključivao hotspot i svaki put sam pisao A1 i dostavljao dokaze preko FB-a i preko Email-a ali sam dobijao uvek isti odgovor koji nema veze sa pitanjem, da bih na kraju poslao prigovor Ratelu i sada je A1 odobrio raskid pretplatničkog odnosa bez tarifiranja predviđene naknade u slučaju prevremenog raskida pretplatičkog odnosa. Tako da nemojte da se zamarate i šaljete više od jednog Email-a operateru/provajderu već odmah pišite Ratelu.
Ponudili su mi upravo to. Ima li nekih začkoljica oko potpisivanja ugovora? Da li se troše uporedo minute van i unutar mreže?Intarifa (300 minuta i 10GB net) može da se dobije sa 50% popusta (500 dinara) mesečno ako se prebaciš sa pripejda na postpejd
Zar nema besplatnih minuta u mreži uz tih 300 ka svima?300 minuta je ka svim mrežama u Srbiji
Tako ja imam na SE 2020 Esim A1 SRB i Telekom mk pa biram koja mi je kad aktivna i yettel prepaid u fizickom slotu.Ako se ide u eu ubacim a1 hr ili bonbon u fizicki slot i to je to.Da li neko koristi eSIM? Zanima me da li mogu postojeci broj da prebacim na eSIM, pa kad odem u inostranstvo, tamo da kupim prepaid sim karticu i aktiviram net na njoj i da tako menjam sim kartice u zavisnosti gde odem?
Nazalost nema, besplatne minute ima u tom paketu ali samo za one od 18-26 godina.Zar nema besplatnih minuta u mreži uz tih 300 ka svima?
Moze da uzme tu promociju ali svi koji prenose broj sada u A1 ne mogu da iskoriste ona 3 meseca gratis. Ne mogu da se konbinuju promocije.Ko sad odluci da predje na moćnu tarifu ne može po promotivnoj ceni od 1499 bezveze .
Ovo sto si okacio je extra. Sutra idem u poslovnicu da proverim jel to to i idem u mts da odkupim ovih mesec dana do kraja.Sad ja sa intarife ne mogu da predjem na moćnu tarifu po 1499, mogu na 2199 mesečno.
Sto ne moze? Znam ih mnogo koji su za Kucni net tako radili i uzimali nove rutere(mada isti i nisu nesto)Ja koristim intarifu bez ugovorne obaveze. Razmisljam da "raskinem" ugovor i da se ponovo prijavim kao novi korisnik. Sta mislite, moze li da prodje to?![]()
Da ne bi ulazio stalno na a1 app, imas na androidu out of the box da namestis da ti prati potrosnju... stavis obracunski period, limit ako hoces i sl.Postoji li neka opcija da se prati potrosnja tog interneta, da li kroz neku aplikaciju ili neki portal?
Mozes da sklopis novu UO na Moćnoj tarifi i imaćeš cenu od 1500 dinara.Ja koristim intarifu bez ugovorne obaveze. Razmisljam da "raskinem" ugovor i da se ponovo prijavim kao novi korisnik. Sta mislite, moze li da prodje to?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari