Sunshine4747
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.11.2020
- Poena
- 155
A dal može da se pozove BNT call centar i da se sam prijaviš za InTarifu za 500 dinara ako imaš A1 pripejd broj?
Vidim da imaju loyalty program na njihovom sajtu.A dal može da se pozove BNT call centar i da se sam prijaviš za InTarifu za 500 dinara ako imaš A1 pripejd broj?
Sad sam zvao jer sam hteo da uzmem NEO 15 po ovoj akcijskoj ceni od 1499 din. a ugovorna obaveza mi istice za 6 meseci.A kad se ranije potpise ugovor npr 6 meseci ranije, je l onda sklapas ugovor 2 god. + tih 6 meseci ili samo 2 god. a tih 6 meseci se "brisu" ?
Био сам јуче до пословнице и безвезе их питао колико раније може да се обнови уговор, они су ми рекли 3 месеца. Онда сам их питао да ли може и 6 месеци уз пенале, они су ми рекли да може, а то значи да се наплаћује онолико рата за уређај колико је остало, али да та наплата иде уз рачуне.Sad sam zvao jer sam hteo da uzmem NEO 15 po ovoj akcijskoj ceni od 1499 din. a ugovorna obaveza mi istice za 6 meseci.
Zvao njihov call centar i operaterka mi je rekla sledece:
6 meseci ranije - Novi ugovor 2 god. + 6meseci ( 30 meseci ugovor ukupno ) + penal jedna pretplata tarife koju koristite
3 meseca ranije - Novi ugovor 2 god. + 3 meseca ( 27 meseci ukupno) i bez penala od jedne pretplate
Prešao bih na kućni net xxl, da li i za to ima neka ovakva specijalna ponuda sada?potpisah jutros .. dosao do stana ...in tarifa za 500 din .. da znate da se net kad se potrosi tih 10 gb blokira tako da jedino mozete minute da predjete kvotu ...
odmah broj prebacen na post aktiviran .. aktiviran a1 nalog da mogu online da placam racune ...
nude jos i klasik plus za 400 din ali in tarifa je bolja opcija
To je Prepaid broj povezan sa postpaid brojem na koji glasi taj račun. Nisam siguran da li komunikacija bila dvosmerno besplatna ili je to kao "omiljeni broj" kod Telenora.Zna li neko sta je ova stavka u računu?
Mesečna pretplata Važan broj - 0RSD
Kako se uopšte podešava taj važan broj? Koji su njegovi benefit?
Vidi je li ti iskljucen Private DNS.Da li imate problema sa koriscenjem moj A1 portala i aplikacije?
Ja vec zadnjih nekoliko meseci ne uspevam da proverim potrosnju paketa, platim racun ili uplatim dopunu za pripejd.
Dobijam poruku da "sadrzaj na stranici trenutno nije dostupan" . U prolazu sam pitao u poslovnici da li postoji neki problem sa tim, tamo nemaju pojma, korisnicki servis sa automatom nisam uspeo da se sporazumem...
Moraš da proveravaš stanje preko data, ne preko WiFi.Da li imate problema sa koriscenjem moj A1 portala i aplikacije?
Ja vec zadnjih nekoliko meseci ne uspevam da proverim potrosnju paketa, platim racun ili uplatim dopunu za pripejd.
Dobijam poruku da "sadrzaj na stranici trenutno nije dostupan" . U prolazu sam pitao u poslovnici da li postoji neki problem sa tim, tamo nemaju pojma, korisnicki servis sa automatom nisam uspeo da se sporazumem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari