Ovo je skoro neograniceno sve za 1500 din. Uvek su bili dobri sa ponudama, a sad su ja mislim sasili sve.Zanimljiv paket za 1500din... https://a1.rs/privatni/aktuelno/a1_mocna_tarifa
Potrebno malo samokontrole, ali prosek od 42GB mesečno za net je više nego OK. Verujem da se oni nadaju da će ljudi tih 1TB brzo da potroše pa da kupuju dodatke![]()
Nazalost mnogi ne mogu da se izvuku jer su jos uvek pod ugovorima. Ali kada istekne ugovor e ako se nastavi kukanje e onda stvarno nema opravdanja da ostanu a da idalje kukaju.Kome ne odgovara uvek ima izbora. Ja da imam problem kakav imaju ljudi na temi i zale se, odavno bih otisao.
JER kme kme ne radi mi mreza nista resiti nece, ljudi kada odu, bice zadovoljni kod drugog operatera, a A1 ce onda poceti da ulaze u mrezu vise zbog odliva.
Problem je u ljudima, a znam ih dosta koji su na MTS-u ili Telenoru i imaju problema, nece da promene operatera u nadi da ce se popraviti "jednog dana" mreza.
I nikad mi nece biti jasno za kukanje na nesto i tapkanje u mestu. Odnosi se na sve sfere zivota. Uvek imas izbor u zivotu, iskoristi ga.
Ovde ima ljudi koji su po par godina u Vipu i stalno se oglasavaju.Nazalost mnogi ne mogu da se izvuku jer su jos uvek pod ugovorima. Ali kada istekne ugovor e ako se nastavi kukanje e onda stvarno nema opravdanja da ostanu a da idalje kukaju.
Kupi pripejd ili uzmi jedan mesec na probu a1 karticu.Ja bih prešao sa telenora, ali me sada malo zabrinjava toliko žalbi ovde. Jedino da prvih 2-3 meseca koristim bez UO...
U Martu sam rezervisao NNmax za 2000din, ali ovaj paket mi je i bolji sada.
Nije 25, nego 12.75 ako pričamo o ovom novom paketu.A1 je sa ovim novim paketom stvarno podigao lestvicu. Vrhunski za 25 evra.
Pa kad ne znaju, ako ko ne odu da raskinu ugovor koji je za njih potpisala baba ili ćale, on se automatski obnavlja i placaju i vise nego dok je vazio ugovor 🤣 prica iz autobusa od pre par nedelja 🐑Nazalost mnogi ne mogu da se izvuku jer su jos uvek pod ugovorima. Ali kada istekne ugovor e ako se nastavi kukanje e onda stvarno nema opravdanja da ostanu a da idalje kukaju.
Ma bravo, kako si ovo lepo srocio samo. Najbolje da nista ne pisemo ovde osim ponuda A1. Sta ti smetaju toliko komentari na racun mreze, pa forum je pobogu, nije EPP blok pa da samo reklamiramo njihove ponude? Ja licno nemam prob sa mrezom ali zasto da ne procitam iskustva. Ili je resenje da idem iz mreze u mrezu.Kome ne odgovara uvek ima izbora. Ja da imam problem kakav imaju ljudi na temi i zale se, odavno bih otisao.
JER kme kme ne radi mi mreza nista resiti nece, ljudi kada odu, bice zadovoljni kod drugog operatera, a A1 ce onda poceti da ulaze u mrezu vise zbog odliva.
Problem je u ljudima, a znam ih dosta koji su na MTS-u ili Telenoru i imaju problema, nece da promene operatera u nadi da ce se popraviti "jednog dana" mreza.
I nikad mi nece biti jasno za kukanje na nesto i tapkanje u mestu. Odnosi se na sve sfere zivota. Uvek imas izbor u zivotu, iskoristi ga.
Eto sto se kaze 100 zena a 200 sisa tako i komentari ovde. Ja sam vec pisao da sam doziveo sa vip mrezom da sam vise nedostupan nego dostupan dok na mts-u mozda jednom u godinu dana se desi da dobijem poruku o propustenom pozivu.Jutros sam na radiju delimično čuo reklamu za ovaj paket ali nisam ukapirao o čemu se radi. Ovo je ono što mi je trebalo, posle one MTS-ove akcije sa 100 Gb mesečno za 1200 din ovo je najbolje što je izašlo.
Vidim da spominjete da im mreža nije baš najbolja ali čisto sumnjam da je lošija od MTS-ove gde mi svako malo stigne poruka o propuštenom pozivu.
Naravno da je rešenje da se predje u drugu mrežu, jer oni tvoji postovi gde si se žalio, ne vidim da su urodili plodom? Dali su ti popust od jedno 10.000 i molili te da ostaneš u mreži i 12 meseci ranije potpises ugovor bez penala?Ma bravo, kako si ovo lepo srocio samo. Najbolje da nista ne pisemo ovde osim ponuda A1. Sta ti smetaju toliko komentari na racun mreze, pa forum je pobogu, nije EPP blok pa da samo reklamiramo njihove ponude? Ja licno nemam prob sa mrezom ali zasto da ne procitam iskustva. Ili je resenje da idem iz mreze u mrezu.
Zavisi i do telefona dosta, uzmite i to u obzir.Sada ispada da jednima A1 u NS radi odlicno a drugima ne radi nikako. Jako cudna mreza, izgleda da ovi sto pisu pozitivno da njih A1 prati i da im boostuje signal a mi sto pisemo kritike nama blokiraju mrezu. 🤣 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari