Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Kod mene piše stanje i ispod preostali minuti i megabajti.

Evo nakon dva dana pojavio se i ostatak obavrštenja

Pozdrav!

Aktivirao sam A1 Cloud sa 100GB prostora. Naravno, kako umeju da budu rečiti, naveli su da "važi od momenta aktivacije do kraja godine".

I sad ako bih seo i bez brige pustio da mi sa telefona prebaci sve podatke na taj njihov cloud, po isteku godine ja bih onda morao da plaćam za sav taj prostor koji sam zauzeo?
Ukoliko to jeste slučaj, onda mi se maltene više isplati da ih čuvam na kompu :ROFLMAO:

I još jedno interesantno zapažanje - ukoliko imate više brojeva na isto ime, iako u A1 aplikaciji prikazuje separativno poklon od 100GB cloud-a, ultimativno svi dele isti cloud jer se loguje na cloud preko a1 naloga. Probao sam da se registrujem sa novim profilom, koristeći jedan od brojeva iz tog zajedničkog naloga, ali ne uspeva verifikaciju iz nekog razloga.

Isprobaću za par nedelja kada mi istekne UO u bivšem telenoru :)

Kome ne odgovara uvek ima izbora. Ja da imam problem kakav imaju ljudi na temi i zale se, odavno bih otisao.

JER kme kme ne radi mi mreza nista resiti nece, ljudi kada odu, bice zadovoljni kod drugog operatera, a A1 ce onda poceti da ulaze u mrezu vise zbog odliva.

Problem je u ljudima, a znam ih dosta koji su na MTS-u ili Telenoru i imaju problema, nece da promene operatera u nadi da ce se popraviti "jednog dana" mreza.

I nikad mi nece biti jasno za kukanje na nesto i tapkanje u mestu. Odnosi se na sve sfere zivota. Uvek imas izbor u zivotu, iskoristi ga.

Kome ne odgovara uvek ima izbora. Ja da imam problem kakav imaju ljudi na temi i zale se, odavno bih otisao.

JER kme kme ne radi mi mreza nista resiti nece, ljudi kada odu, bice zadovoljni kod drugog operatera, a A1 ce onda poceti da ulaze u mrezu vise zbog odliva.

Problem je u ljudima, a znam ih dosta koji su na MTS-u ili Telenoru i imaju problema, nece da promene operatera u nadi da ce se popraviti "jednog dana" mreza.

I nikad mi nece biti jasno za kukanje na nesto i tapkanje u mestu. Odnosi se na sve sfere zivota. Uvek imas izbor u zivotu, iskoristi ga.
Nazalost mnogi ne mogu da se izvuku jer su jos uvek pod ugovorima. Ali kada istekne ugovor e ako se nastavi kukanje e onda stvarno nema opravdanja da ostanu a da idalje kukaju.

Ja bih prešao sa telenora, ali me sada malo zabrinjava toliko žalbi ovde. Jedino da prvih 2-3 meseca koristim bez UO...
U Martu sam rezervisao NNmax za 2000din, ali ovaj paket mi je i bolji sada.

Nazalost mnogi ne mogu da se izvuku jer su jos uvek pod ugovorima. Ali kada istekne ugovor e ako se nastavi kukanje e onda stvarno nema opravdanja da ostanu a da idalje kukaju.
Ovde ima ljudi koji su po par godina u Vipu i stalno se oglasavaju.

Uostalom niko ne tera nikog da potpise. Postoji vec godinama dodji i probaj, moze mreza da se proba da li odgovara, ne znam samo da li i sa A1 postoji ta opcija. Ako nema, prepaid, pa nek se isproba, ne moras se zarobiti 2 godine i kukati.

Ja bih prešao sa telenora, ali me sada malo zabrinjava toliko žalbi ovde. Jedino da prvih 2-3 meseca koristim bez UO...
U Martu sam rezervisao NNmax za 2000din, ali ovaj paket mi je i bolji sada.
Kupi pripejd ili uzmi jedan mesec na probu a1 karticu.
Brat mi je na a1 na Voždovcu i ima dosta prekida kada razgovaramo. Ja imam online tarifu kod A1 od 20 Gb i brzina neta je duplo manja nego kod Telenora. Kada odem van Beograda, zvuči neverovatno, u 2021. desi se da čak nema ni mreže.
A1 ima najbolje pakete, mnogo bolje od konkurencije, ali se raspada. Ovo je realnost svidela se nekima ili ne.

p.s. Peca Benchmark je dosta realističan čovek i on je skoro izjavio da je pobegao iz Vipa i da se više neće vraćati zbog loše mreže.

Sve zavisi gde se krećeš, živiš... Ja sam koristio sva tri provajdera godinama (trenutno Telenor privatno, poslovno mts, a A1 karticu na moje ime sada koristi ortak) i u Beogradu je po mom iskustvu Telenor najbolji. Iako su i oni felerični, posebno otkako je otišao iz vlasništva Norvežana. A1 je bio dugo godina skroz dobar ali je u poslednjih godinu dana baš usrao motku. Pucanja su česta i kvalitet je opao. MTS je standardno loš.
Sve ovo treba uzeti sa rezervom jer su potrebe kod svakog drugačije. Što neko reče, postoji izbor pa ono...nikako ne potpisivati UO, pre nego se testira mreža na mestima gde se najčešće čovek kreće.
A1 je sa ovim novim paketom stvarno podigao lestvicu. Vrhunski za 25 evra.

Ma i na Telenoru imam redovno prekide razgovora na 10tak minuta od kada su uveli volte. Brzina neta... ako dođe do 20tak Mbps meni dovoljno. Nije mnogo više od toga ni na telenoru.
Jedino ne bih mogao da podnesem da sam nedostupan.
Uglavnom, biću na početku bez uo.

Pa kad ne znaju, ako ko ne odu da raskinu ugovor koji je za njih potpisala baba ili ćale, on se automatski obnavlja i placaju i vise nego dok je vazio ugovor 🤣 prica iz autobusa od pre par nedelja 🐑

Jutros sam na radiju delimično čuo reklamu za ovaj paket ali nisam ukapirao o čemu se radi. Ovo je ono što mi je trebalo, posle one MTS-ove akcije sa 100 Gb mesečno za 1200 din ovo je najbolje što je izašlo.
Vidim da spominjete da im mreža nije baš najbolja ali čisto sumnjam da je lošija od MTS-ove gde mi svako malo stigne poruka o propuštenom pozivu.

Prosto neverovatno da u Beogradu nisu kompletirali tranziciju na 3CA mrežu, ovde na jugu barem, A1 radi bar u gradovima ozbiljno dobro internet, vrlo često preko 200Mbps download a redovno preko 100Mbps. Van gradova (ovde kod mene - izuzetno blizu grada al ipak van) je mreža prezauzeta, radi 3-4-5-6Mbps, noću 30+Mbps.

Pozivi su oduvek na Vipu i sad na A1 čudni u smislu da kada me neko zove ne čuje onaj signal da meni zvoni telefon, samo se javim pa se malo zbunjuju. Pokrivenost je bar u ovom delu države generalno sledeća: mts, A1, Telenor od najbolje ka najgoroj (ako boravite van grada često), ali to je ipak generalizacija, recimo kod mene mts skoro uopšte da i nema signal (ni GSM), pa zato kod mene mts teško da dolazi u obzir. Telenor je najbolji (skroz suprotno od onog spiska), a A1 negde u sredini.

Ma bravo, kako si ovo lepo srocio samo. Najbolje da nista ne pisemo ovde osim ponuda A1. Sta ti smetaju toliko komentari na racun mreze, pa forum je pobogu, nije EPP blok pa da samo reklamiramo njihove ponude? Ja licno nemam prob sa mrezom ali zasto da ne procitam iskustva. Ili je resenje da idem iz mreze u mrezu.

Jutros sam na radiju delimično čuo reklamu za ovaj paket ali nisam ukapirao o čemu se radi. Ovo je ono što mi je trebalo, posle one MTS-ove akcije sa 100 Gb mesečno za 1200 din ovo je najbolje što je izašlo.
Vidim da spominjete da im mreža nije baš najbolja ali čisto sumnjam da je lošija od MTS-ove gde mi svako malo stigne poruka o propuštenom pozivu.
Eto sto se kaze 100 zena a 200 sisa tako i komentari ovde. Ja sam vec pisao da sam doziveo sa vip mrezom da sam vise nedostupan nego dostupan dok na mts-u mozda jednom u godinu dana se desi da dobijem poruku o propustenom pozivu.

Događalo mi se na MTS mreži da imam propuštene pozive ,a mobilni da mi ne zvoni. Tako da ni oni nisu bogznašta!! I to u okolini NS ,tačnije u Veterniku.

Bukvalno sve zavisi gde se najviše krećete. Npr ja koristim mts od početka, ali je telenor ubedljivo najbolji, pa A1 i tek na kraju mts.

Ma bravo, kako si ovo lepo srocio samo. Najbolje da nista ne pisemo ovde osim ponuda A1. Sta ti smetaju toliko komentari na racun mreze, pa forum je pobogu, nije EPP blok pa da samo reklamiramo njihove ponude? Ja licno nemam prob sa mrezom ali zasto da ne procitam iskustva. Ili je resenje da idem iz mreze u mrezu.
Naravno da je rešenje da se predje u drugu mrežu, jer oni tvoji postovi gde si se žalio, ne vidim da su urodili plodom? Dali su ti popust od jedno 10.000 i molili te da ostaneš u mreži i 12 meseci ranije potpises ugovor bez penala?

Naravno da ne. Predjes u drugu mrežu i završiš posao.

Kad se vec palamudi o A1 i pokricu, ja ne zivim u gradu i nikad nisam imao problem sa mrezom. Zivim u okolini NS-a, i u prethodnih par godina kako sam korisnik VIP/A1 sam presao celu Vojvodinu uzduz i popreko, radio sam kao vozac. Znaci pricam od onih sela iza Sombora do granice, pa do Subotice i taj severni kraj ceo, okolina Kikinde, pa sve na dole sto god postoji. Pa celu Vojvodinu uzduz i popreko sam presao. Nigde nisam imao problema, cak ni pored same granice. A isao sam i juznije, skoro sam bio na Zlatiboru. Internet radi besprekorno, mrezna pokrivenost svugde. Nije mozda pun signal uvek bio, ali uvek su me ljudi dobili na telefon gde god da sam bio.

Sada ispada da jednima A1 u NS radi odlicno a drugima ne radi nikako. Jako cudna mreza, izgleda da ovi sto pisu pozitivno da njih A1 prati i da im boostuje signal a mi sto pisemo kritike nama blokiraju mrezu. 🤣 🤣

Sada ispada da jednima A1 u NS radi odlicno a drugima ne radi nikako. Jako cudna mreza, izgleda da ovi sto pisu pozitivno da njih A1 prati i da im boostuje signal a mi sto pisemo kritike nama blokiraju mrezu. 🤣 🤣
Zavisi i do telefona dosta, uzmite i to u obzir.

Наравно да су искуства различита али што рече The Punisher, треба узети у обзир и телефон који се користи. Моје лично искуство од 2017. откако сам прешао из МТС у А1 јесте да сам приметио бољи квалитет сигнала у А1. Од тад нисам имао проблема са сигналом. Дешавало ми се да сигнал некад буде 1-2 цртице на неким местима али телефон је нормално радио (позиви, поруке, интернет...). Ако неко има проблем са сигналом како је описао, можда да пробају ставити неку другу картицу од другог оператера па да тестирају.

Juce sam podneo zahtev za raskid ugovora jer mi 13.07 istice ugovor. Trazio sam popust na paket u par navrata, trazio sam vise interneta za INTARIFU u vidu nekog dodatka gratis makar... Nista. Danas me zovu i nude mi sve :D ... Svejedno raskinuo sam ugovor jer se selim preko, ali eto nekome mozda pomogne oko cenkanja. :D

Nazad
Vrh Dno