Antena, ocigledno je inteligencija koju pominjes u jednom u prethodnih postova zaista potrebna. Ali ne meni. Da potreban mi nov ugovor na 24 meseca iz nekih mojih razloga.Hahaha, pa ne treba ti novi ugovor za veci paket
Antena, ocigledno je inteligencija koju pominjes u jednom u prethodnih postova zaista potrebna. Ali ne meni. Da potreban mi nov ugovor na 24 meseca iz nekih mojih razloga.Hahaha, pa ne treba ti novi ugovor za veci paket
Zbog tih gluposti sa kojima se susrećeš sam raskinuo ugovor kod bivšeg vip-aAntena, ocigledno je inteligencija koju pominjes u jednom u prethodnih postova zaista potrebna. Ali ne meni. Da potreban mi nov ugovor na 24 meseca iz nekih mojih razloga.
Zar nije moguće kroz aplikaciju na telefonu jednostavno promeniti paket i izabrati veći, uz veću pretplatu kad god hoćeš ?Treba mi vise GB. Ovako mi racun ide i do 5000-6000rsd. Dosta sam na putu tako da se oslanjam mobile data, viber, whatsapp, telegram, zbog posla i kontakata u inostranstvu. Zeleo sam da idem na veci paket pa i ako prebacim izaslo bi manje. Ovako malo pa malo, pa se dohvatim za dzoker dodatak. Npr poslednji racun 4800 rsd. Trenutni paket, Neo 3.
Nije njihova aplikacija nije takva.Zar nije moguće kroz aplikaciju na telefonu jednostavno promeniti paket i izabrati veći, uz veću pretplatu kad god hoćeš ?
Mislim, bar tako je moguće u Telenor mreži.
Nisam siguran da li je moguće iz aplikacije ali odlaskom u korisnički servis ili 5min dopisivanja sa njima na Twiteru rešava stvar.Ovde se radi o maltretiranju ovog foruma i pisanju bajki.O frustracijama da ne govorimo,ima drugih foruma za takve stvari.Zar nije moguće kroz aplikaciju na telefonu jednostavno promeniti paket i izabrati veći, uz veću pretplatu kad god hoćeš ?
Mislim, bar tako je moguće u Telenor mreži.
Licno bih voleo da objasnis o kakvim bajkama se radi a pogotovo frustracijama? Napisao sam, post je obrisan, da mi ne odgovara samo cista promena paketa, vec sa obavezom na 24 meseca, iz nekih razloga. Neo Neo ne bih da uzimam jer jeste da koristim dosta GB ali ne toliko. Uzalud bih placao vise svakog meseca, ovako ce mi biti manja pretplata a ako zahvali dodacu nekim od dodataka. Samo bih voleo da procitam kakve bajke i frustracije ovde plasiram?Nisam siguran da li je moguće iz aplikacije ali odlaskom u korisnički servis ili 5min dopisivanja sa njima na Twiteru rešava stvar.Ovde se radi o maltretiranju ovog foruma i pisanju bajki.O frustracijama da ne govorimo,ima drugih foruma za takve stvari.
A sto ne vratite malo temu u nazad i procitate da sam bio priupitan za nesto a onda nastavio da pisem o tome? Dok sam pisao pisao sam kasnije mi je postavljeno pitanje na tu temu. A i ne volim da pisem hvalospeve cisto zato sto sam eto korisnik necega. Moja namera je bila da napisem kako se odnose prema korisnicima dugogodisnjim, mozda nekom zatreba.@Him stvarno, promeni paket na veći, sačekaj još par meseci do tačke kad budeš mogao da potpišeš UO na novih 24 meseca bez da platiš tu jednu pretplatu, i da možemo da se svi vratimo svojim životima.
Sabira se meni su zbog Neo tarife 9 meseci ranije obnovili ugovor i to na kraju sabrali pa je novi trajao 33 mesecaBunis se a nemas osnova. Ajde da si tri meseca pred istek ugovora pa da kazu ajde ali covece ti hoces 6 meseci ranije da prekines ugovor koji ti vazi 24 meseca. Po cemu mislis da si privilegovan i da imas pravo da trazis 6 meseci nesto ranije od onoga sto si potpisao.
Opet te pitam sto mislis da tvoj ugovor treba da traje 18 meseci a od nekog drugog 24? Pusti me tih prica meni ce ugovor posle da bude 30 meseci, to niti postoji i jos nisam cuo da se nekome novi ugovor sabira.
Eto druze, potvrdili su ti. Ugovor bi trajao 30 meseci. Tu ima jos jedna caka. Novi ugovor, nova tarifa, bi krenula odmah po prvom narednom preseku i posto ne bih uzimao telefon uz ugovor, placao bih cenu za paket bez telefona, ali samo dok taj novi ugovor traje, znaci 24 meseca bih tako placao. Kada istekne tih 24 meseca novog ugovora za neo 10, onda slede onih 6 meseci koje "prenose" na novi ugovor tj sabiraju sa novim ugovorom, ali tih 6 meseci ne bih placao po ceni bez telefona, vec po punoj ceni paketa Neo 10 (kao da sam uzeo telefon uz ugovor). Tako da ugrade se oni dobro itekako. To za nadoknadu u visini jedne pretplate, razumeo bih da time se nekako osiguravaju, i da se ta nadoknada refundira sa njihove strane kroz racune ali ne to je za uslugu produzenja ugovora. Pitao sam da li uspunjujem uslove za novi ugovor, proverili su i rekli da ispunjujete samo uplatite taj iznos. Sto se tice toga sto zelim sada obnovu jednostavno radi se o poslovnim nekim stvarima, kao i zbog veceg broja GB, sigurno mi nije palo na pamet da eto cisto iz zezanja radim nesto.Onda je to kod A1 neka njihova politika, koja ne postoji bar kod mts-a a za telenor ne mogu da kazem nista jer ne znam.
Meni je to bas odvratno da se tako jadnim forama sluze e moze ali sada ti je ugovor 30 meseci ili vec ko zna koliko. Takve gluposti mogu samo u nasoj drzavi da prodju i da gradjani na tako nesto pristanu. Bile gde drugde u svetu da tako nesto uvedu spalili bi im radnje do temelja.
Proveri ti taj telefon, posto se meni to nikad ne desava.Pa naravno da ih treba spaliti kada nemaju para da unaprede mrezu ali zato uzimaju harac svakog meseca.
Nikad goru mrezu nisam video i probao. Da u centru Novog Sada oni nemaju pun signal gde nema vecih zgrada od 3+1 spratova tek po koja od 8 i vise spratova ali u mom delu nema nista vislje od 4 sprata i oni imaju los signal i za to treba da se obaveze 2 godine da placam harac a da sam 90% nedostupan a telefon nisam gasio od 2000 te godine. Bilo gde van ove banana drzave sama drzava bi im uzela licencu da ne mogu da posluju dok ne unaprede mrezu.
Nema sta da proveravam telefon kada je ispravan jer da nije ne bi radila ni mts kartica. A vidim i kolega koji ima a1 karticu da cesto se desava da kada ga zovem da je nedostupan ili da se signal gubi a i sam kuka kako je nedostupan i da mu povremeno stizu poruke o propustenom pozivu a on zivi kod socijalnog u NS.Proveri ti taj telefon, posto se meni to nikad ne desava.
Koliko vidim, A1 sad radi na unapredjenju mreze na 3CA 4G+ u Novom Sadu pa vrv gase bazne stanice da mogu da “apgrejduju” pa se vrv zbog toga desavaju problemiNema sta da proveravam telefon kada je ispravan jer da nije ne bi radila ni mts kartica. A vidim i kolega koji ima a1 karticu da cesto se desava da kada ga zovem da je nedostupan ili da se signal gubi a i sam kuka kako je nedostupan i da mu povremeno stizu poruke o propustenom pozivu a on zivi kod socijalnog u NS.
Mozda mi jednostavno nemamo srece na ovoj lokaciji. Ili oni imaju generalni problem sa mrezom.
Nije ovo trenutni problem, vise godina unazad sam probavao njihovu mrezu... kupim karticu na trafici koristim par dana i imam sta da vidim. A kolega koji je kod njih ovo mu je sada vec 4 godina kako je kod njih i mislim da mu uskoro istice ugovor ali njega regularni pozivi i ne doticu toliko jer je on vise na messenger, viber i preko njih obavlja najveci deo razgovora sa svima.Koliko vidim, A1 sad radi na unapredjenju mreze na 3CA 4G+ u Novom Sadu pa vrv gase bazne stanice da mogu da “apgrejduju” pa se vrv zbog toga desavaju problemi
Verujem da postoji jos odavno problem, nije mi jasno kako tako jednostavnu stvar ne mogu da naprave da valja…Nije ovo trenutni problem, vise godina unazad sam probavao njihovu mrezu... kupim karticu na trafici koristim par dana i imam sta da vidim. A kolega koji je kod njih ovo mu je sada vec 4 godina kako je kod njih i mislim da mu uskoro istice ugovor ali njega regularni pozivi i ne doticu toliko jer je on vise na messenger, viber i preko njih obavlja najveci deo razgovora sa svima.
Ne znam mozda gresim dusu i da nisam u pravu ali ne pricam napamet. Mozda je to samo splet glupih okolnosti i da se sve tako nekako namestilo. Ko ce ga znati?
Ono sto znam je da sam pre 3 nedelje kada sam obnavljao ugovor sa mts sa svog broj zvao njihovu mrezu i prvih minut veza je bila ok a posle toga sam zenu cuo sve u slogovima kao da je usla u tunel pa se signal jedva probija pa kao da zena muca tako se cuje sve u nekim prekidima.
Popust u A1 i to bas bas, ovo sam prvi put cuo. Samo konstatujem ne kazem da je nemoguce.Ne znam, ali sa njima sam imao i imam 0 problema. Da imam takve probleme nikad ne bih bio kod njih. To je kao sto sam imao izlet u Telenor na 11 meseci i brze bolje se vratio u Vip. Da ne pricam sto uvek dobijem popust kad uzimam telefon kod njih kao dugogodisnji korisnik i to uvek fin fin bas popust.
Ja ne idem cesto u centar, ali sam dva puta nedeljno sigurno tamo i nemam problem.
Imaj na umu da radim posao koji zahteva bar 2 sata dnevno poziva, (a nekad to bude i 3 sata) dosta mi je vazno to u poslu, tako da neko ko ne ispunjava to od operatera kod mene leti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari