Ne znam zasto si toliko isfrustriran svojim zivotom pa si ovde toliko bezobrazan i ironican. Mogu da te razumem samo i iskljucivo samo ako radis za ove pljackase. Nema zasto da te bude zao mene, pre bi trebalo da zalis sebe, ja sam krenuo da raskinem ugovor i raskinucu ga pa makar me kostalo i duplo vise. Postavicu i svu konverzaciju ovde da normalni i posteni ljudi imaju predstavu s kime imaju posla. Naravno, kroz mail su odmah pokusavali da me ubede da ne raskinem ugovor, nude se sta mogu da ucine za mene, da se dogovorimo, da naprave ustupak, pa cak i ako zelim da napravim sa nekim ustupljenje ugovora pa da on nastavi da koristi njihove usluge. Svakako uzalud im. Cekam jos neke odgovore pa cu lepo da objavim ovde sve da znaju ljudi s kakvim pljackasima imaju posla.
EDIT: A da, tip na tviteru mi je na pitanje posto mi salju dve razlicite cifre, na tviteru jednu a kroz mail drugu, da proveri koliko bi me zaista kostao raskid ugovora, onako u fulu, rekao da on nema tu informaciju i ne moze to da mi pruzi ali da vidi da mi je poslat iznos na mail. A dan pre toga su mi na pitanje na tviteru dali iznos. Svakako isteracemo ovo na cistac.