Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Šta treba da se uradi za prelazak u A1 sa MTS nakon isteka UO ?U pitanju je postpaid .

Видим да у А1 апликацији има опција "Обнови уговор". Да ли је неко то радио раније, каква је процедура?

Brat pre neki dan dobio ponudu od agenta A1, 300 minuta, neograniceno Sms, neograniceno Viber, whatsapp, Messenger i Facebook i 10GB neta za 500din mesecno na dve godine. To dobijaju samo koga izvuce i izabere racunar, tako mu je rekao jer je hteo da uzme i za ukucane, ne moze. Tako da ima i te neke fore a bio je na prepaid A1.

Da nije on pogrešno čuo? Da ga nije zvao Deda Mraz?😅😅😅 Nemoj se ljutiti,morao sam👍

Prešao sam sa mts-a na A1 Prepaid i imam problem da mi ne stižu sms notifikacije od banke za prilive i odlive sa računa.
Mts Banka je u pitanju i sms notifikacije mi ne rade od dana kada sam preneo broj u A1.
Jel imao neko sličan problem?

Hvala na pomoći!
Zvao sam sada korisnički servis mts banke i rekoše mi da će promeniti sutra.

Zanima me da li i u kojima slucajevima A1 daje fiskalni racun uz kupljeni telefon?
Da li fiskalni racun dobiju i oni koji uzmu telefon na rate uz ugovor za tarifu?
Da li je za ostvarivanja prava iz garantog roka treba samo fiskaln ili treba i neki garantni list?
Ugovor ne igra nikakvu ulogu na ostvarivanje garancije, popravke, zamene telefona...?

Zanima me da li i u kojima slucajevima A1 daje fiskalni racun uz kupljeni telefon?
Da li fiskalni racun dobiju i oni koji uzmu telefon na rate uz ugovor za tarifu?
Da li je za ostvarivanja prava iz garantog roka treba samo fiskaln ili treba i neki garantni list?
Ugovor ne igra nikakvu ulogu na ostvarivanje garancije, popravke, zamene telefona...?
po zakoni jedino ti je fiskalni racun i potreban ali i neophodan (iako i slip od placanja karticom je dovoljan dokaz). nista dodatno ne treba za bilo koju tehnicku robu sa 2 god garancije. Ako je garancije 3-5 ili vise godina tada je svakako neophodno da postoji nesto pisano kao dokaz. ali to tebi u ovom slucaju svakako ne treba

Nezvanicnoj, ponude kome hoce, bukvalno nema nikakvih pravila, kao los mix mts segmentacije i telenor 50% popusta. Zimus je valjda bila polu-zvanicna (nije bilo na sajtu ali jeste nudjeno po poslovnicama) ali od tad samo random.

Brat pre neki dan dobio ponudu od agenta A1, 300 minuta, neograniceno Sms, neograniceno Viber, whatsapp, Messenger i Facebook i 10GB neta za 500din mesecno na dve godine. To dobijaju samo koga izvuce i izabere racunar, tako mu je rekao jer je hteo da uzme i za ukucane, ne moze. Tako da ima i te neke fore a bio je na prepaid A1.
Pitaj brata koliko je mesečno trošio i da li je aktivirao neki od paketa za 300 ili 600 din. mesečno. Da vidimo koji uslovi treba da se ispune da bi sistem ponudio tu opciju. Hvala.

Ne mogu edit, evo ovako, on je bio na MTS na pretplati, pre dva meseca prebacio dva broja na A1 Prepaid, aktiviran 300 paket tih dva meseca, dodaci nista. Agent kolima ide, pozove, najavi se i dogovori vreme, oba broja je prebacio na ovo 500din na dve godine. Samo koga sistem odabere, skroz random, hteo i za suprugu ali ne moze jer se ne vodi na njega broj.

Ja sam neki dana zvao sam svog mts broja da se raspitam za uslove prebacivanja broja i prvih par min je razgovor bio ok a posle toga ta sto se javila na call centar nisam je nista razumeo koliko je veza bila losa, reko sam daleko vam lepa kuca ako ovako radi poziv ka call centru kako li tek radi pozivanje u drugu mrezu ili da me neko dobije. A znam da im je mreza losa jer vise puta kolegu koji ima broj kod njega dobijem da nije dostupan i posle par min mi javlja da je ponovo ukljucio telefon kada da pozovem kazem sto si iskljucio telefon kaze gde iskljucio mreza se gubi.

Ni dzaba sve da mi daju ne bih preneo sada broj kod njih.

Ove iz Vipa ili ti A1 treba zapaliti koliko im je losa usluga i oni mesto da se fokusiraju na taj problem oni menjaju ime unose neke promene a ono sto im je on najveceg znacaja to im je u debelom raspadu.

jedno pitanje broj ako bi zeleo da mi promene da li se placa? (ne dam dinar xd)

Pitaj brata koliko je mesečno trošio i da li je aktivirao neki od paketa za 300 ili 600 din. mesečno. Da vidimo koji uslovi treba da se ispune da bi sistem ponudio tu opciju. Hvala.
Definitivno nema pravila kome nude. Ja sam krajem februara na trafici kupio jedan njihov prepaid broj, tada su jos bili Vip. Aktivirao sam onaj inicijalni bonus od 100 min/SMS i negde oko 8. marta stigla mi je ista ponuda, ista kolicina saobracaja za 500 dinara. Pisalo je da posetim najblizu Vip poslovnicu do kraja marta. Naravno, to mi nije trebalo, tako da nisam sklopio ugovor. Nikakav kredit nisam uplacivao na taj broj niti sam bilo sta dodatno aktivirao, osim tog bonusa dobrodoslice.

Obozavam pripejd Vip tj. A1, kupio karticu pre nekih 6 meseci u prodavnici i od tada koristim njihov mesecni plan od 300 dinara sto je za mene perfektno :) Pored Vibera mi ni ne trebaju minuti i sms-ovi :ROFLMAO: Ako mi zafali minuta samo dodam jos 100 za 99 dinara :ROFLMAO: Ma zakon su, jos nisam imao problema sa njima :)

Da li moze da se raskine ugovor sa VIP-om, a da se izbegne svo placanje koje bi mi sledilo do kraja isteka ugovora? Npr. ostalo mi je jos 10 meseci do isteka ugovora, da li onda ja moram da platim tu razliku ako mi je npr. paket bio 1500 din x 10 meseci i tako raskinem ugovor pre vremena?

Jel video neko na A1 sajtu promociju, Moto g8 + philips 32" tv uz neo 5 za 2899ali nikakvih informacija nema kad odaberem niti detaljnije nesto.....

Da li moze da se raskine ugovor sa VIP-om, a da se izbegne svo placanje koje bi mi sledilo do kraja isteka ugovora? Npr. ostalo mi je jos 10 meseci do isteka ugovora, da li onda ja moram da platim tu razliku ako mi je npr. paket bio 1500 din x 10 meseci i tako raskinem ugovor pre vremena?
Zavisi, ukoliko nisi dobio nikakav popust ili uredjaj možeš odmah da raskineš bez plaćanja.
Ukoliko si dobio nekakav popust na paket imaš dve varijante. Da platiš popust puta koliko meseci si ga koristio ili sve da platiš do kraja uo (izabereš šta ti se više isplati).

Nazad
Vrh Dno