Dr Dragan
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 11.06.2019
- Poena
- 95
Da ali sa istekom tog obračunskog perioda za tekući mesecJa mislim da odmah ide novi paket.
Da ali sa istekom tog obračunskog perioda za tekući mesecJa mislim da odmah ide novi paket.
Ides kod novo operatera i podnosis zahtev za prenos broja.Šta treba da se uradi za prelazak u A1 sa MTS nakon isteka UO ?U pitanju je postpaid .
po zakoni jedino ti je fiskalni racun i potreban ali i neophodan (iako i slip od placanja karticom je dovoljan dokaz). nista dodatno ne treba za bilo koju tehnicku robu sa 2 god garancije. Ako je garancije 3-5 ili vise godina tada je svakako neophodno da postoji nesto pisano kao dokaz. ali to tebi u ovom slucaju svakako ne trebaZanima me da li i u kojima slucajevima A1 daje fiskalni racun uz kupljeni telefon?
Da li fiskalni racun dobiju i oni koji uzmu telefon na rate uz ugovor za tarifu?
Da li je za ostvarivanja prava iz garantog roka treba samo fiskaln ili treba i neki garantni list?
Ugovor ne igra nikakvu ulogu na ostvarivanje garancije, popravke, zamene telefona...?
Koja model telefona?
O kakvoj akciji se radi? Ne vidim ništa o tome na A1 sajtu.Pa to je ona akcija 50% na intarifu
Pitaj brata koliko je mesečno trošio i da li je aktivirao neki od paketa za 300 ili 600 din. mesečno. Da vidimo koji uslovi treba da se ispune da bi sistem ponudio tu opciju. Hvala.Brat pre neki dan dobio ponudu od agenta A1, 300 minuta, neograniceno Sms, neograniceno Viber, whatsapp, Messenger i Facebook i 10GB neta za 500din mesecno na dve godine. To dobijaju samo koga izvuce i izabere racunar, tako mu je rekao jer je hteo da uzme i za ukucane, ne moze. Tako da ima i te neke fore a bio je na prepaid A1.
Definitivno nema pravila kome nude. Ja sam krajem februara na trafici kupio jedan njihov prepaid broj, tada su jos bili Vip. Aktivirao sam onaj inicijalni bonus od 100 min/SMS i negde oko 8. marta stigla mi je ista ponuda, ista kolicina saobracaja za 500 dinara. Pisalo je da posetim najblizu Vip poslovnicu do kraja marta. Naravno, to mi nije trebalo, tako da nisam sklopio ugovor. Nikakav kredit nisam uplacivao na taj broj niti sam bilo sta dodatno aktivirao, osim tog bonusa dobrodoslice.Pitaj brata koliko je mesečno trošio i da li je aktivirao neki od paketa za 300 ili 600 din. mesečno. Da vidimo koji uslovi treba da se ispune da bi sistem ponudio tu opciju. Hvala.
Zavisi, ukoliko nisi dobio nikakav popust ili uredjaj možeš odmah da raskineš bez plaćanja.Da li moze da se raskine ugovor sa VIP-om, a da se izbegne svo placanje koje bi mi sledilo do kraja isteka ugovora? Npr. ostalo mi je jos 10 meseci do isteka ugovora, da li onda ja moram da platim tu razliku ako mi je npr. paket bio 1500 din x 10 meseci i tako raskinem ugovor pre vremena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari