Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Polako bude aktivirano nekih 24h nakon pocetka paketa.
Potvrdjeno na 3 broja kod mene, zene i brata.
Opusti se bice.
Pojavio se jutros.I još nešto da li vam je tačan merač mb preko aplikacije ili proverepreko poruke 1260 sa onom koja postoji na telefonu u opciji mobilni podaci? Kod mene ima dosta ostupanja Vip mi pokazuje i po 300mb manje nego na telefonu?

Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока

Verovatno nije potrošnja u real time nego ,ko zna kad,je presek. Dobro je da je kod VIP-a manje nego kod tebe [emoji6]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ja na fonu postavim upozorenje odnosno blokadu neta kada dodje do neke granice. Naravno za period od-do datuma kada je presek stanja.
Kontam telefon ce pre da sracuna koliko je skinuto nego sam VIP :)

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Istice mi ugovor u januaru, imam neo2, moze li da se dobije nesto bolje od neo3 za 1200 din?

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Procitaj par strana unazad, pisalo se ko je sta i kako dobio itd...
Najbolje onda da sacekas jos malo, oko NG mozda bude neka nova akcija.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Redovno pratim ovu temu i delim iskustva koja imam.
Zakljucio sam da su dobijeni popusti razliciti u odnosu na ciljeve VIP-a u tom periodu i zbog toga je svako pitanje o skorije dobijenim povoljnostima logicno.
Meni se blizi istek jednog od 3 ugovora, za 20-ak dana. Ostala 2 isticu u januaru.
Slali su neke flajere za NEO3 + telefon, ali me telefon ne zanima. Bez telefona je standardna ponuda za NEO3 1199 din/mesecno .
Da li je i dalje neophodno da se podnese zahtev za prenos u drugu mrezu kako bi se dobilo nesto bolje od ovoga?
Da li reaguju na ovakav ,,blef'' ?

Hvala svima !

VIP je "najtvrđi" oko nekih specijalnih popusta. Oni imaju filozofiju, prvi pokrećemo akcije, najbolji prvi popusti i onda se drže devize da nema povlašćenih korisnika. Ne znam ali nemoj da se iznenadiš ako te puste da pređeš u drugu mrežu. [emoji51]

Sent from my iPhone using Tapatalk

imam klasik paket sa 250mb ali nista od sajtova ne otvara, osim tog nekog njihovog vip portala sa nekim glupostima koje nudi ~ cak i to ne otvara vec kad kliknem praktino se resetuje mob. Ne razumem u cemu je fora?

Redovno pratim ovu temu i delim iskustva koja imam.
Zakljucio sam da su dobijeni popusti razliciti u odnosu na ciljeve VIP-a u tom periodu i zbog toga je svako pitanje o skorije dobijenim povoljnostima logicno.
Meni se blizi istek jednog od 3 ugovora, za 20-ak dana. Ostala 2 isticu u januaru.
Slali su neke flajere za NEO3 + telefon, ali me telefon ne zanima. Bez telefona je standardna ponuda za NEO3 1199 din/mesecno .
Da li je i dalje neophodno da se podnese zahtev za prenos u drugu mrezu kako bi se dobilo nesto bolje od ovoga?
Da li reaguju na ovakav ,,blef'' ?

Hvala svima !
Pa jednostavno zoveš ih i kažeš da ti neodogoaraju postojeći pameti. Pitaš da li će biti promena i da li ti daju nešto. Ako ne daju kažeš ok sačekacu da vi promenite nešto ili ako mi neko drugi ponudi nešto bolje. Ili tražiš prenos ili vozila bez ugovora dok ti ne ponude nešto. Mene su tako zvali i nudili 2 meseca pošto mi je istekla ugovorna obaveza.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Trebalo bi da vidim da li cu uzimati Vip - ov kucni net jer bitno mi je da se veza ne prekida jer bi ga tu gde ga uzimam koristio kao modem, problem je u tome sto kada sam testirao Vipov net kod drugara desavalo se da odjedamput nestane net i nemogu neko vreme oko 1 min da otvorim nista niti uradim nista sto je vezano za net i to se desavalo posle nekog vremena konstatno, dok se signal neprovati, tj modem se restartuje.
Zamisli igram igru i veza se izgubi, e sada to sam pokusavao preko WIFI-a, ali nisam preko lan kabla, jer on nema kom a ja lap top da to proverim a nemogu da mo to uzmem jer mu treba za ukucane.
Znam ranije kada sam uzimao ove uredjaje da se todesavalo isto nestane net pa posle oko 1 min se vrati, sto me je tada iritiralo.
Da li neko zna u cemu je tu problem , kako se to resava ako uopste moze.

Данас сам направио грешку приликом плаћања рачуна за VIP.
Плаћао сам путем е-банкинга, али сам погрешио износ (ставио сам мањи него што треба)

Уместо 3399 сам грешком уписао 3099 дин.

Да ли ће ми уважити ако поново платим, са истим позивом на број, тих 300 динара или сад морам да платим цео рачун поново? Хоће ли ми уопште њихов систем признати ову уплату јер је мања него што треба да буде?
Знам да у Теленору може да се у том случају уплати само то што фали али не знам како функционише Vip.

Najverovatnije ces moci samo taj ostatak koliko treba da uplatis na iste podatke i to je to.

Sent from my Nokia 8

Samo uplati tih 300 dinara. Bitsn ti je poziv na broj jer po tome knjize. Kada budu knjizili videce se da imas dve uplate.

A ako bas hoces da budes siguran pozovi call centar.

Sent from my SM-T510 using Tapatalk

Prolazi sve to, ja sam im greskom uplatio kao fizickom licu pre neki mesec, sve dok stigne cifra koju dugujes u totalu miran si

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Da li onaj prevremeni raskid pre isteka 24mes ugovorne obaveze po novom zakonu koji je donet, vazi i za biznis korisnike?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Heh, znas kako zakon vazi za sve. Samo to nije zakon nego pravilnik a pravilnici moraju da budu u skladu sa zakonima, eto.

Da li nakon promene broja i prelaska u drugu mrezu, moram da odem do vipa i da licno raskinem ugovor ili ne posto vise nemam njihovu mrezu jer je broj prebacen?

Kako promena broja ako je broj prebacen u drugu mrezu?!

Na to sam mislio, prebacio sam broj u drugu mrezu. Da li moram da raskinem ugovor ili je to to kada vise nemam signal?

Kad nestane signal, to je to.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li ima u Vip-u neki paket samo minuti bez interneta i poruka treba mi za starog? Trazio sam ali nisam uspeo da nadjem, ili ako nema da li moze to nesto da se iskombinuje kod njih?
Hvala

Uzmi su siguricu za 500 dinara.

Послато са MI 8 помоћу Тапатока

Sigurica: 500 dinara mesečno, efektivno 200 minuta ka svim mrežama.
Sigurica Plus: 800 dinara mesečno, efektivno 400 minuta ka svim mrežama.

Vip ubacio HBO go u ponudu, uz Odluka meseca ponude, za sada, 24meseci aktivacija usluge i besplatan net na tom broju za hbo go.

Uzimam mu Sigurica Plus sigirno, to mu je dovoljno...U telenoru mu nude paket za 2000 sa telefonom alcater neki raspad posto mu tamo istice ugovor za 2 nedelje. Zato sam morao da uzmem stvari u svoju ruku da ga ne preveslaju tamo i da placa bezveze.

E sada, zvala me iz Vipa pre 20 dana posto sam ja korisnik kod njih i nudila mi za novi broj besplatno 6 ili 12(nisam 100% siguran jer me tada nije zanimalo ali mislim da je 12) meseci na paket od 800 dinara na potpisan ugovor na 24 meseci. Kaze moze bilo ko iz familije, drugari isl. samo da kazu moj broj i ko je zvao. Ne znam da li da zovem, mozda je glupo da pitam da li bi dala taj popust i za prenos broja. A sto da se ne iskoristi ako mozda i moze :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno