Поскупљење је тренд,који се у земљама слабе економије па и развијенијим,не може избјећи.Основно школовање одавно није бесплатно.Најлакше је смањити плате и повећати цијене.Мислим да 500 дин,800,1200,није никакав удар на породични буџет,за плату од 30-35000 дин.Е сад кад се све сабере,у збиру,можда и јесте,јер све сваким даном поскупљује,да не набрајам шта.За 250-300 дин,реално се не може очекивати ништа посебно,и не треба,али за 500 може.На крају,то је опет лични избор,телефон,струја,књиге,цигаре,алкохол или нешто треће,није на морање.![]()
Hvala, što si mi skrenu pažnju da je samo za 1 godinu, jel kod Neo2 isto samo prva godina 999?
Imam SBB, net i TV.
Više koristim minute, barem prethododnih godina.
Retko potrošim 500mb.
Gledam sada ove Telenor pakete... sve to zvuči dosta komplikovano.
Play paketi se spominu, nudi se sve i svašta
Koliko košta Telenor paket koji misliš da bi mi odgovarao, obzirom da imam duo SBB,
više pričam, i naravnoko i svi želim što je moguće jeftinije da prođem![]()
Super za Neo2 jer za 999 din mogu da pricam neograniceno, mozda je 2gb neta meni dovoljno do sada sam ziveo sa 500mb
Mozes da dobijes +1 GB online,ukupno 3GB,ali to neko ko zna moze da ti kaze kako ili pitaj u Vipu.
6 meseci.
6 meseci.
Kada mogu najranije da obnovim Vip postpaid ugovor?
Ako ste privatni korisnik, ugovor možete da obnovite najranije tri meseca pre isteka aktuelne ugovorne obaveze.
Ako ste poslovni korisnik, ugovor možete da obnovite najranije šest meseci pre isteka aktuelne ugovorne obaveze.
Pitao u Uscu u VIPu pre neki dan, 6 meseci pre isteka.Koliko si siguran u to?
To bi do sada trebao da zakljucis zbog razlicitih iskusta koja su imali forumasi i da nije sve kao sto im pise na sajtu, ne samo njima nego i kod drugih operatera, jedna cena i uslovi su na internet stranici, drugi u poslovnici, treca cena i uslovi na Twiteru .....cak nisu isti uslovi i u dvema poslovnicama istog operatera u jednoj je jedno i bukvalno predjes preko puta u drugu poslovnicu serviraju ti drugu pricu a da ne pricamo razliku od grada do grada.Ja onda ne znam zasto im na sajtu pise drugacije.
И даље је тако.Ali do skora se dodavao ostatak prethodnog ugovora na novih 24 meseca, nisam siguran kako je sada.
То је оно што ми се никад није свиђало.Пословну политику за неке клијенте схватам,али ови га наши претјераше,као на пијаци у Истанбулу,поготово што ја увијек извучем дебљи крај.da nije sve kao sto im pise na sajtu, ne samo njima nego i kod drugih operatera, jedna cena i uslovi su na internet stranici, drugi u poslovnici, treca cena i uslovi na Twiteru .....cak nisu isti uslovi i u dvema poslovnicama istog operatera u jednoj je jedno i bukvalno predjes preko puta u drugu poslovnicu serviraju ti drugu pricu a da ne pricamo razliku od grada do grada.
Ali bukvalno je tako kao sto kazes, kao na pijaci, pa ako si dobar pregovarac dobru ponudu izvuces, pa imas onaj ekstremni deo kad podneses zahtev za prelazak u drugu mrezu pa te zovu da ti nude neku ponudu koja je nenormalno bolja cak i od one koje si ti hteo samo za produzenje, slucaj sa mts, moze 50 na pretplatu, ne moze, ok, podnosis zahtev za prenos kad eto zovu pa evo mi vas zovemo da vam ponudimo neogranicene minute iako ih nema zvanicno na sajtu.И даље је тако.
То је оно што ми се никад није свиђало.Пословну политику за неке клијенте схватам,али ови га наши претјераше,као на пијаци у Истанбулу,поготово што ја увијек извучем дебљи крај.
6 meseci.
Ali do skora se dodavao ostatak prethodnog ugovora na novih 24 meseca, nisam siguran kako je sada.
U prevodu ranija obnova kod VIPa je skoro uvek neisplativa, jedino ima smisla ako je bas neophodan fon, a nije losa cena.И даље је тако.
Neko je imao ponudu od mts za flat minute?
Imam SBB, net i TV.
Koliko košta Telenor paket koji misliš da bi mi odgovarao, obzirom da imam duo SBB,
više pričam, i naravnoko i svi želim što je moguće jeftinije da prođem![]()
Ако је бољи пакет,типа Нова 2=Нео 2,онда може,с тим да се обнови прије датума пресјека јер нова тарифа важи од новог обрачунског периода.Чисто да се не одуговлачи.U prevodu ranija obnova kod VIPa je skoro uvek neisplativa, jedino ima smisla ako je bas neophodan fon, a nije losa cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari