Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Za platu od 30-35000 din, praktično svaki dinar poskupljenja je udar na budžet.

Поскупљење је тренд,који се у земљама слабе економије па и развијенијим,не може избјећи.Основно школовање одавно није бесплатно.Најлакше је смањити плате и повећати цијене.Мислим да 500 дин,800,1200,није никакав удар на породични буџет,за плату од 30-35000 дин.Е сад кад се све сабере,у збиру,можда и јесте,јер све сваким даном поскупљује,да не набрајам шта.За 250-300 дин,реално се не може очекивати ништа посебно,и не треба,али за 500 може.На крају,то је опет лични избор,телефон,струја,књиге,цигаре,алкохол или нешто треће,није на морање.:)

U porodici nas je četvoro, tako da je samo 500, ili 1000 ne bi bio problem. Ali kad pomnožiš sa 4 onda je već problem i udar na kućni budžet.

Soay1kI.jpg

Ističe mi za 5 dana ugovor kod MTS mix M. isuviše mi je malo minuta to na MTS.
Htedoh danas da predjem na Neo2, košao je 999 din din, uz ugovornu obavezu 2 god, dibiješ i 1gb za online prijavu, ukupno 3.
Vidim da sada nude neki Neo4, ista cena ali 4GB neta (možda i tu daju 1gb+ ?
Da li da uzmem onda taj Neo4, jel treba još na nešto da obratim pažnju kad prelazim na novog provajdera, ili šta već...
Hvala!

Obrati pažnju da je to samo za prvu godinu, nakon toga ide puna cena.

Takođe, treba da znaš da u VIP-u naplaćuju prekoračenje MB.

Ako imaš SBB možda treba da razmisliš o Telenorovoj NEO ponudi.

Hvala, što si mi skrenu pažnju da je samo za 1 godinu, jel kod Neo2 isto samo prva godina 999?
Imam SBB, net i TV.
Više koristim minute, barem prethododnih godina.
Retko potrošim 500mb.
Gledam sada ove Telenor pakete... sve to zvuči dosta komplikovano.
Play paketi se spominu, nudi se sve i svašta :)
Koliko košta Telenor paket koji misliš da bi mi odgovarao, obzirom da imam duo SBB,
više pričam, i naravnoko i svi želim što je moguće jeftinije da prođem :)

Poslednja izmena:
Hvala, što si mi skrenu pažnju da je samo za 1 godinu, jel kod Neo2 isto samo prva godina 999?
Imam SBB, net i TV.
Više koristim minute, barem prethododnih godina.
Retko potrošim 500mb.
Gledam sada ove Telenor pakete... sve to zvuči dosta komplikovano.
Play paketi se spominu, nudi se sve i svašta :)
Koliko košta Telenor paket koji misliš da bi mi odgovarao, obzirom da imam duo SBB,

NEO 2 je cela ugovorena obaveza 999 din,jer je to cena paketa.

Super za Neo2 jer za 999 din mogu da pricam neograniceno, mozda je 2gb neta meni dovoljno do sada sam ziveo sa 500mb
Sada gledam ove Telenor pakete, razmisljam da li mi to treba, kakvi su to paketi...
Vidim da nude neki cloud od 100gb 1.5gb +...
Ne gledam filmove, tv... koristim nekada viber voice, eventualno neki video snimak, fajl podelim.
Mozda bi nekad radio live stream nekih desavanja ali nije za sada neophodno.
Preporuka koji paket za mene VIP Neo2 ili ipak Telenor, ikako se tacno zove elenor paket, može neki link?
Sa ovom promocijom, VIP 4 uz ugovorenu obavezu kosta 1200 din mesecno (prosek) dobijes 2gb neta vise od Neo2 koji kosta 1000din. mozda je i to ok opcija.

Poslednja izmena:
Super za Neo2 jer za 999 din mogu da pricam neograniceno, mozda je 2gb neta meni dovoljno do sada sam ziveo sa 500mb

Mozes da dobijes +1 GB online,ukupno 3GB,ali to neko ko zna moze da ti kaze kako ili pitaj u Vipu.

Ili mozes da trazis prelazak iz MTS, oni ti ponude za 1000din Miks L sa Neo minutima, i onda imas bolje nego druge dve mreze sto nude ;)
Ili ako ti odgovara, Miks XL je 1200, a imas 600 minuta (koje kazes da ne preokoracis?) i imas 100GB, koje neces dobiti u druge dve mreze bez duplo vise :)
Mozda dobijes i MIkx XL za 1200 sa Neogranicenim minutima, ako trazis prelazak, ali to nije garantovano.

6 meseci,ali za poslovne korisnike.

Kada mogu najranije da obnovim Vip postpaid ugovor?

Ako ste privatni korisnik, ugovor možete da obnovite najranije tri meseca pre isteka aktuelne ugovorne obaveze.

Ako ste poslovni korisnik, ugovor možete da obnovite najranije šest meseci pre isteka aktuelne ugovorne obaveze.

Ja onda ne znam zasto im na sajtu pise drugacije.

Cini mi se da i u Opstim Uslovima stoji da moze i do 12 meseci, do 3 bez doplate, 3-6 nesto tipa 500din, a 6-12 cena pretplate... menjaju to cesto.
Ali do skora se dodavao ostatak prethodnog ugovora na novih 24 meseca, nisam siguran kako je sada.

Ja onda ne znam zasto im na sajtu pise drugacije.
To bi do sada trebao da zakljucis zbog razlicitih iskusta koja su imali forumasi i da nije sve kao sto im pise na sajtu, ne samo njima nego i kod drugih operatera, jedna cena i uslovi su na internet stranici, drugi u poslovnici, treca cena i uslovi na Twiteru .....cak nisu isti uslovi i u dvema poslovnicama istog operatera u jednoj je jedno i bukvalno predjes preko puta u drugu poslovnicu serviraju ti drugu pricu a da ne pricamo razliku od grada do grada.

Poslednja izmena:
Trebao bi uskoro da obnovim ugovor na 2god,jel dobijam neke nove pogodnosti neki popust i slicno ili nema nista od toga? ☺

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne, kod vipa su stari korisnici zadnja rupa...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ali do skora se dodavao ostatak prethodnog ugovora na novih 24 meseca, nisam siguran kako je sada.
И даље је тако.

da nije sve kao sto im pise na sajtu, ne samo njima nego i kod drugih operatera, jedna cena i uslovi su na internet stranici, drugi u poslovnici, treca cena i uslovi na Twiteru .....cak nisu isti uslovi i u dvema poslovnicama istog operatera u jednoj je jedno i bukvalno predjes preko puta u drugu poslovnicu serviraju ti drugu pricu a da ne pricamo razliku od grada do grada.
То је оно што ми се никад није свиђало.Пословну политику за неке клијенте схватам,али ови га наши претјераше,као на пијаци у Истанбулу,поготово што ја увијек извучем дебљи крај.

И даље је тако.

То је оно што ми се никад није свиђало.Пословну политику за неке клијенте схватам,али ови га наши претјераше,као на пијаци у Истанбулу,поготово што ја увијек извучем дебљи крај.
Ali bukvalno je tako kao sto kazes, kao na pijaci, pa ako si dobar pregovarac dobru ponudu izvuces, pa imas onaj ekstremni deo kad podneses zahtev za prelazak u drugu mrezu pa te zovu da ti nude neku ponudu koja je nenormalno bolja cak i od one koje si ti hteo samo za produzenje, slucaj sa mts, moze 50 na pretplatu, ne moze, ok, podnosis zahtev za prenos kad eto zovu pa evo mi vas zovemo da vam ponudimo neogranicene minute iako ih nema zvanicno na sajtu.
Sad ne znam sta nudi VIP za produzenje ugovora dal ima uopste neke pogodnosti, meni istice za par meseci pa cu videti dal nude nesto.

Poslednja izmena:
Imam SBB, net i TV.

Ja sam se dvoumio (za ženin paket, pisao sam o tome na MTS temi :D) između VIP NEO 2 i Telenor Play+ 20.

Najverovatnije ću da uzmem Play+ 20 zbog ovoga:
https://sbb.rs/paketi/sbb-i-telenor-superset

Plus, kod Play+ 20 tarife nakon potrošenih 1.5 GB net se samo uspori i ne naplaćuje se, dok VIP ne ograničava ništa ali i naplaćuje potrošene MB. To i nije toliko bitno, s obzirom da smo mali potrošači MB, ali mislim da će kod mene da prevagne mogućnost uzimanja HBO Premium paketa (pogledaj za tvoj paket šta se dobija na gornjem linku).

Što se tiče VIP-a, ja koristim njihovu mrežu za nekakav BIZ paket. Do sada su nam naplaćivali (firma odbijala od plate potrošene MB, pa su svi isključili korišćenje mobilnog interneta :d), međutim, sada od marta smo sklopili nov ugovor pa imamo po 1 GB, a nakon toga se net samo uspori.

Htedoh da kažem, meni je i VIP OK. :)

Poslednja izmena:
U prevodu ranija obnova kod VIPa je skoro uvek neisplativa, jedino ima smisla ako je bas neophodan fon, a nije losa cena.
Ако је бољи пакет,типа Нова 2=Нео 2,онда може,с тим да се обнови прије датума пресјека јер нова тарифа важи од новог обрачунског периода.Чисто да се не одуговлачи.

Da li moze da se telefon koji se prodaje po maloprodajnoj ceni uzme na rate? Znaci samo telefon bez ugovorne obaveze ali na rate?

Vrh Dno