Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Jel se moze uzeti s9 u vipu na 24 rate i sa popustom za zamenu za stariji mob,pritom se i obnavlja ugovor?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne moze da se plati parking SMS-om. Sajt im i dalje ne radi. Ne radi Moj VIP aplikacija.
Pukli su .....

Da li se Sigurica brojevi mogu dopuniti preko Vip online dopune? Za broj koji treba da dopunim javlja da nije prepaid broj, a covek ne zna sta ima,...

sve otvoreno u vipu pozivi internet rade i na isteklim pripejd karticama,haos
Kako meni nije to radilo a imam jednu davno isteklu

Послато са LG-H340n уз помоћ Тапатока

Danas sam zvao CC da proverim da li mi je prošao prenos broja i kažu da imaju neke probleme sa sistemom... Zvao sam u 11 i sad pre 5 min, oba puta odgovor je bio da ne radi sistem... Nikad ranije nisam imao problema u vip-u dok nisam uzeo da prenesem broj u MTS zbog 100gb interneta. Već mesec dana ne mogu da prenesem broj.
Prvi odbijen zato što su me u vipu prebacili na prepaid greškom.
Drugi i treći odbijeni pod izgovorom da su mi netačni JMBG, ime i prezime.
Barem sat vremena sam do sada proveo u razgovoru sa CC objašnjavajući im kako se zovem i koji mi je JMBG...
Četvrti ako odbiju poludeću.
Kontaktiraj RATEL i ne zezaj se. Mene su tako pre jedno 3-4 godine cimali 2 meseca dok se nisam obratio. I sve je bilo rešeno vrlo brzo.

Gesendet von meinem HUAWEI VNS-L21 mit Tapatalk

ne radi ni meni aplikacija...

opet je pukla aplikacija i kod mene nece na vise brojeva.

Raspad sistema. Meni nista ne radi od servisa, naravno ni aplikacija ni USSD nece... Sreca u nesreci da bar pozivi i internet funkcionisu.:)

Zar nije najbitnije da rade bas pozivi i net, a ne da li radi app? :D

Pa to, nije bas toliko crno. Jedino sto nista ne moz da proveris...

Pa ne znam baš, s obzirom da da se na Neo paketima internet tarifira nakon potrošene kvote... nije baš zgodno nemati uvid u potrošnju. Posebno što je na par dana pred presek, rekao je bih da je neozbiljno sa njihove strane.

П10Л ТТ

Kod mene ovde nikome preko vip mreže ne radi whatsap, a na kompu izbacuje dns problem.....

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Ne mogu da se setim kako se zove kolaga sa foruma koji je hteo da vrati telefon pre isteka 14 dana od potpisivanja uo ali me interesuje da li je uspeo?

Ovi još nisu u stanju da reše problem? Ortak tražio raskid uo, jer već 3 dana nije dostupan kada ga neko zove, net mu radi 2h dnevno itd, a oni kažu stavite karticu u drugi fon

Sjajno - odoh da nabavim 30tak Allview telefona i da pravim profit 50€ po telefonu [emoji3][emoji3]

Sent from my Cool1 C106 using Tapatalk

Ne spominju umanjenje racuna za ovih pet dana slabe usluge ?
Gde je sad Turk sa onim saljivim klipovima ?

Коначно и Мој ВИП ради како треба са стањем.

Ne mogu da se setim kako se zove kolaga sa foruma koji je hteo da vrati telefon pre isteka 14 dana od potpisivanja uo ali me interesuje da li je uspeo?

Nisam jos probao, moram prvo da reklamiram telefon kupljen kod njih pre - baterija, kamera neće da fokusira, zute mrlje i probijanje ekrana, ghost efekat pa kada to uradim lepo uzmem drugi telefon na 14 dana a ne da koristim one krševe što su mi uvalili prošlog puta. Dali mi zamenski lg g3 a ne radi mu tac skrin, a na popravku sam tada cekao 29 dana - isti simptomi kao i sada nazalost. Jako sam razocaran u LG i nikad vise necu uzeti LG telefon.

Nisam jos probao, moram prvo da reklamiram telefon kupljen kod njih pre - baterija, kamera neće da fokusira, zute mrlje i probijanje ekrana, ghost efekat pa kada to uradim lepo uzmem drugi telefon na 14 dana a ne da koristim one krševe što su mi uvalili prošlog puta. Dali mi zamenski lg g3 a ne radi mu tac skrin, a na popravku sam tada cekao 29 dana - isti simptomi kao i sada nazalost. Jako sam razocaran u LG i nikad vise necu uzeti LG telefon.

Traži nov, ne mogu da se setim koliko puta može da ode na sarvis i ako ga ne srede moraju nov da šalju. Obavesti šta si uradio.

Nazad
Vrh Dno