NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 785
Pa 10, kao neki što daju... [emoji12]
Da,ali ti ne daju minute i poruke...
Pa 10, kao neki što daju... [emoji12]
90% stanovništva zadovoljava 300min. Meni lično ne treba nijedan SMS, služe mi samo za izvode iz banke...
Pa kome to jos danas treba?Da,ali ti ne daju minute i poruke...![]()
Postavljao je alfa statistiku.
Mesečno se u proseku troši manje od 500 Mb neta.
Stigao mi i sledeći račun i nije uvećan za 3k..... možda će tek narednog meseca...Plaća se uz račun koji dolazi nakon preseka, po prelasku na NEO tarifu. Dakle sledeći će ti stići uvećan za 3000.
... sent from mobilni using antidepressants...
To bi i meni bilo odlicno za moje potrebe, ali nazalost nova tarife vise nema, a nemam pojma gde bih mogao naci bilo koji vaucer i da li uopste vaze sa neo tarifom.Ja sam pre nekog vremena prešao na Vip sa Mts mreže, paket Nova sa 300 minuta koji je ekvivalent tom Miks M ako se ne varam i cena mi je 600 dinara mesečno. 25 na ugovor bez uređaja i još 20 na SoGe vaučer.
Za moje potrebe više nego dovoljno [emoji23]
... sent from mobilni using antidepressants...
Vipovci ne daju nikakav popust sada na produzenje ugovora, kaze ove NEO tarife su tu, to je taj popust to je akcija to se sada racuna nije moguce odobriti dodatni popust. Ja stao gledam onako kakav mi je to popust kada 90% stanovnistva zavrsava paket 300-400 minuta mesecno koji ce mi djavo ''negraniceno'' minuta za poruke da ne pricam to je jos veca nebuloza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari