Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

90% stanovništva zadovoljava 300min. Meni lično ne treba nijedan SMS, služe mi samo za izvode iz banke...

90% stanovništva zadovoljava 300min. Meni lično ne treba nijedan SMS, služe mi samo za izvode iz banke...

Tačno je da se 90% stanovništva zadovoljava sa 300 min ali je tačno i da se 90% stanovništva zadovoljava sa 2 GB interneta.
Zato je dobro da postoje razne ponude pa neka svako izabere šta mu najviše odgovara.
Ja sam kod Telenora ali ova NEO 2 tarifa mi deluje kao odlična ponuda (ima je od skoro i u Telenoru ali kao nestandardna ponuda).

Postavljao je alfa statistiku.
Mesečno se u proseku troši manje od 500 Mb neta.

Ja na primer u VIP-u potrosim izmedju 1 i 2 GB a imam Nova3 sa 3 GB. Znaci svakog meseca mi propadne najmanje 1GB.

Postavljao je alfa statistiku.
Mesečno se u proseku troši manje od 500 Mb neta.

Ima anketa na forumu, napravio sam je ja, pa čak i na Benchu, a napredni korisnici smo, pa se troši od 1-3GB najviše.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja u paketu imam 6,6 gb i to spucam za 15 dana [emoji15]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Previše blejiš na instagramu :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Imam neograničene minute, poruke i internet. Minimum 12 sati sam na 3g. Potrošim mesečno oko 1,5 GB i oko 1000 minuta razgovora. SMS je beznačajan. A koristim 3g bez bojazni....

Poenta je da bi ovde pojedini da dobiju sve neograniceno za 1000 DIN mesečno, e pa ne može, ako trosis 1GB/dan onda si u top 1% po potrošnji, i normalno da nećeš plaćati ko neki prosecni korisnik. Sad je bar ponuda odlična, u vipu neograničeni minutu, u telenoru 10gb za 1650, pa šta kome više treba nek odabere. Ili na kraju krajeva vi ekstremni slučajevi uzmite data karticu.

Data kartica keva za ekstremiste, a mogu i da zovu i da primaju pozive pritom .

Ja sam jos uvek na 700 smarta mesečno, meni ce i 2 GB biti dovoljno u početku. [emoji5]
Navikao sam da moram da pazim, tako da većina saobraćaja mi je na wifi-u.

Poslednja izmena:
Plaća se uz račun koji dolazi nakon preseka, po prelasku na NEO tarifu. Dakle sledeći će ti stići uvećan za 3000.

... sent from mobilni using antidepressants...
Stigao mi i sledeći račun i nije uvećan za 3k..... možda će tek narednog meseca...
i umesto 2gb dobio sam 2+2 gb iako mi je lik u poslovnici rekao da ću da umesto 3gb (sa super sim) da imam samo 2gb.....

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Onda super, ja se ne bih bunio

Vidim da ljudi ovde pominju vip online tarifu, ali su je nekako zbudzili na njihovom sajtu, pa ne znam da li sam dobro izracunao. Ako se ne varam 3GB je 290din, dodatak za maksimalno minuta je 420din i recimo onaj za 100 poruka je 60 din. Sve zajedno ne izadje nesto povoljnije u odnosu na neo 2 tarifu. Ima li neki razlog zbog cega se ljudi odlucuju za tu tarifu umesto neo ili je u sustini koriste samo za net u telefonu koji ima duo sim slot?

Nema prekoracenja neta, ima +1GB, ne moras svaki mesec kupovati najvise minuta, a mozda i promenis naviku ako ne dokupljujes minute, vec predjes vise na koriscenje neta.

Upravo ti minuti su mi problem, posto nemam neki prosek da izvucem svakog meseca. Sad sam gledao na mts sajtu, ima unazad samo do februara. Nekad mesecno potrosim 3 sata, nekad svega 1, dok npr proslog meseca sam potrosio 5 sati. Za sad sam u julu potrosio 2 sata.

Prosek za net mi je smesan. Negde oko 200mb. :)

Pa onda za tebe nemaju smisla data tarife. Poenta za njih jeste ako ti treba vise neta nego sto nude po nekoj razumnoj ceni (<1000din/10gb)

Trosim ja net, samo sto je u pitanju wifi ili unifi, jer gde god da sam, jedno od ta dva je dostupno.

Ono sto mi se ne svidja je sto ne postoji paket koji je cenovno kao mix m. Neo 2 je 300din skuplji, a nemam potrebu za njim, a opet bi bila ludost uzeti sad mix m sa manjim popustom. Kod telenora pretpostavljam i da nema paket koji je ispod 1k din za nove korisnike?

Idu cene lagano uzbrdo...
Realno, i sa manjim popustom sada, za prosečnog korisnika i dalje je najjeftiniji paket Miks M. Sledeći po cenovnom rangu je NEO 2, pa Prenesi i surfuj L (naravno, sva tri uz popuste i akrobacije koje operateri nude). Koliko juče je to zadovoljstvo koštalo 5 evradi. Јebigica...

Poslednja izmena:
Idu cene telefona, paketi prate na žalost. Nekad je S2 (top model po izlasku) bio oko 35000din uz paket od 2000din. A sada S8? Sve se pumpa, dok ne dođe do zasićenja.

Pretvori to u evre posto je to merodavnije, povecale su se cene to je sigurno ali ne toliko ako gledamo u evrima.

Ne vidim zasto bi ih gledao u evrima, kad ja paket placam u dinarima? Pre godinu dana kad sam potpisao ugovor, paket je bio jeftiniji, dok je sada apsolutno isti paket skuplji. Sad sam gledao sve aktuelne promocije sva tri operatera i mogu da se pozdravim sa cenom od oko 700din, koliko sam do sada placao mix m.

Kod vipa mi je opcija ili neo 2 ili vip online sa dodacima, ali mozda mi zafali minuta i sa najvecim dodatkom za minute, cena oko 1k din.

Kod mtsa mix m ili L, ali iz principa necu uzeti m, samo zato sto su smanjili popust, a nisu dodali nista.

Telenorov sajt je ubedljivo najgori i najkonfuzniji, ali ako se ne varam, sa svim akrobacijama uzimanja telefona i onda prodaje istog, paket PP L, ne moze da bude ispod 1.1k din.

Ne znam gde je ona tema, gde je neko postavljao ponude u zavisnosti od cenovnog ranga, cisto da proverim ovo sto sam napisao.

Ja sam pre nekog vremena prešao na Vip sa Mts mreže, paket Nova sa 300 minuta koji je ekvivalent tom Miks M ako se ne varam i cena mi je 600 dinara mesečno. 25 na ugovor bez uređaja i još 20 na SoGe vaučer.
Za moje potrebe više nego dovoljno [emoji23]

pre 4-6 meseci, vipov 4g je bio samo na Mecavniku (Mokra Gora).... Sada ga ima i u centru Mokre Gore.. Prezadovolja

Ja sam pre nekog vremena prešao na Vip sa Mts mreže, paket Nova sa 300 minuta koji je ekvivalent tom Miks M ako se ne varam i cena mi je 600 dinara mesečno. 25 na ugovor bez uređaja i još 20 na SoGe vaučer.
Za moje potrebe više nego dovoljno [emoji23]

To bi i meni bilo odlicno za moje potrebe, ali nazalost nova tarife vise nema, a nemam pojma gde bih mogao naci bilo koji vaucer i da li uopste vaze sa neo tarifom.

Vipovci ne daju nikakav popust sada na produzenje ugovora, kaze ove NEO tarife su tu, to je taj popust to je akcija to se sada racuna nije moguce odobriti dodatni popust. Ja stao gledam onako kakav mi je to popust kada 90% stanovnistva zavrsava paket 300-400 minuta mesecno koji ce mi djavo ''negraniceno'' minuta za poruke da ne pricam to je jos veca nebuloza.

Uglavnom kod njih je totalno rasulo i cirkus, u call centru jedna prica, na FB druga kod njihovih menadzera treca, ne znam kako ne mogu da se dogovore nikako da svi pricaju jednu pricu. Kod menadzera sam dobio proverenu informaciju da je moguce i dalje potpisati Nova tarife i ako nisu u ponudi preko rucno ugovorene forme u vipu, u call centru garantuju da to nije moguce, kao to ne postoji moze samo ovo sto je u ponudi, FB nemaju pojma, luda kuca...

Vipovci ne daju nikakav popust sada na produzenje ugovora, kaze ove NEO tarife su tu, to je taj popust to je akcija to se sada racuna nije moguce odobriti dodatni popust. Ja stao gledam onako kakav mi je to popust kada 90% stanovnistva zavrsava paket 300-400 minuta mesecno koji ce mi djavo ''negraniceno'' minuta za poruke da ne pricam to je jos veca nebuloza.

Jel Vip jedina mreza u Srbiji? Moras bas kod njih? Neko te tera?

Vrh Dno