Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Zbog toga i pitam, znam da je pisalo do kraja avgusta.
Najranije sto mogu da produzim ugovor bez placanja penala je 19. avgust, pa da ne zakasnim! :)

Da li se jos nekome desava da ne dobija sve e-racune?
Ja sam za godinu ipo dna dobio svega 3.

I ja sam ih u toku ove godine dobio tako svega 3. Nešto im to slanje mail-ova ne radi baš kako treba ili je baza zakazala
Uglavnom sve plaćam preko portala Online Računi tako da nemam problema sa kašnjenjem

I da redovno mi šalju podatke za uplatu SMS-om

U obavezi su da pošalju račun, a ne samo nekakvu poruku sa iznosom i podacima za uplatu.

Ne znam gde vi živite ja sam u brdsko planinskom delu i non stop se vozim autom pa mogu da upoređujen sve tri mreže. Vip možda nije bio ali je sad br.1 mreža za kvalitet signala pa i za 3g u ovom delu Srbije koji je problematičan.

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Tri meseca ranije.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

I ja sam ih u toku ove godine dobio tako svega 3. Nešto im to slanje mail-ova ne radi baš kako treba ili je baza zakazala
Uglavnom sve plaćam preko portala Online Računi tako da nemam problema sa kašnjenjem

I da redovno mi šalju podatke za uplatu SMS-om

Hajde molim te i ti uputi zalbu i uporedi sa njima koji su datumi kada si ti dobio racune, a kada su oni poslali. Kod mene je razlika preko 24 sata
Ocigledno je propust u sistemu, pa da isprave

Neo nije promocija već zvanične tarife i traju dok se ne izbace nove tarife.

Jeste na twitteru kada su se pojavile bio datum do 31.8. ali mislim da je to greška.
Ako se ne varam i na tv reklami piše da promocija traje dotle, malo je prevelika greška ako je greška... Zna li se šta se podrazumeva pod tom promocijom, šta bude nakon tog datuma?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vojkane, to su zvanični tarifni paketi, ne postoje drugi. Malo je čudno da će trajati samo do 31.8.
Jedino od 1.9. mogu da postave nove pakete, ali sumnjam da će se to desiti.

Pa ok, zato i pitam šta je tu promocija. Možda one cene bez telefona?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Hajde molim te i ti uputi zalbu i uporedi sa njima koji su datumi kada si ti dobio racune, a kada su oni poslali. Kod mene je razlika preko 24 sata
Ocigledno je propust u sistemu, pa da isprave

Malo pre bio kod njih u poslovnici i uputio žalbu. Kažu da do sada nisu imali bilo kakvih reklamacija po tom pitanju. E sad za datume prijema mail-a se stvarno ne sećam jer je bilo davno kada sam dobio poslednji (mislim da je bio april)

Garantovano im baza gde registruju naše mail-ove ne funkcioniše ili je neko greškom pobrisao sve mail-ove:d pa ne radi.

Ne pada mi ništa drugo na pamet.

Poslednja izmena:
Vojkane, to su zvanični tarifni paketi, ne postoje drugi. Malo je čudno da će trajati samo do 31.8.
Jedino od 1.9. mogu da postave nove pakete, ali sumnjam da će se to desiti.

Za NEO pakete su mi rekli da je rodjendanska promocija i da prate stanje i razmatraju promenu nakon tog promo perioda

Ne verujem da će ih menjati, možda samo dignu cene, mada ne verujem ni da će to...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

A kad i kako se plaća onih 3 hiljade "penala" za prelaz na neo.... stigla mi poruka sa novim obračunom ali bez tih 3.... možda će stići kad dobijem račun.
. jel plaćao neko već to?

...pre neki dan sam išao u poslovnicu da uzmem "Dođi i probaj" i odbiše me sa obrazloženjem da je moj matični broj pod zabranom zbog duga od 575,00 ... Naravno da dug ne postoji niti može da postoji jer bi mi oni u suprotnom, po Ratelovom pravilniku, blokirali saobraćaj i oduzeli broj JOŠ PRE VIŠE OD 3 GODINE! Jajare pritom zaboravljaju da je, čak i da je postojao dug, on APSOLUTNO zastareo jer je prošlo više od 3 godine...

Pre dva dana dobih pisani odgovor, naravno jedini moguć - "dug" će biti storniran.
Izgleda da su se stvarno popravili - bila je dovoljna samo jedna oštro napisana žalba.

A kad i kako se plaća onih 3 hiljade "penala" za prelaz na neo.... stigla mi poruka sa novim obračunom ali bez tih 3.... možda će stići kad dobijem račun.
. jel plaćao neko već to?

Plaća se uz račun koji dolazi nakon preseka, po prelasku na NEO tarifu. Dakle sledeći će ti stići uvećan za 3000.

... sent from mobilni using antidepressants...

Neko bio ispred TC Ušće danas? Klasika punjač ili baterija uz ugovor? Ili su nešto promenili?

Kako da uzmem 6gb za 490 din kao što piše na sajtu?

Kada pokušam preko online prodavnice ispada mi da moram da plaćam 790 dinara a ovamo stoji 490 din

Jel mora u poslovnicu da se ide za to ili je nešto drugo u pitanju?

Moraš da odabereš "brz uređaja" i "sa ugovornom obavezom na 24 meseca"

Neko bio ispred TC Ušće danas? Klasika punjač ili baterija uz ugovor? Ili su nešto promenili?
151e75b9b9704ac87cd3d0a17997e7b1.jpg

Mts je imao najpovoljniji post pejd, telenor najpovoljniji pripejd dok za Vip ne znam jer ga nisam koristila. Sada kao Vip ima najbolju opciju za postpejd ali to cemo jos videti. Zakljucila sam da su sve mreze u medjusobnom dogovoru. Na primer raspodele uloga... Ajde sada ti budi najbolji u pri pejdu, ja cu u post pejdu a neka Vip jedini ima paralelne minute. Svi oni fantasticno saradjuju. Na primer: Ajde ti imaj sada najbolju ponudu pod uslovom da 5 procenata od prihoda delis samnom ... A za pola godine ja cu imati najbolju ponudu. :guitar:

Poslednja izmena:
Direktor VIP-a se šeta po Beogradu i svaki dan vrši speedtest-ove na sve 3 mreže. Telenor najsporiji, mts malo brži, a vip duplo brži skoro svaki put :)
https://twitter.com/turkdejan

Inače, čujem da NEO tarife imaju dobar odziv, a traju do kraja avgusta. Po mom mišljenju, bolje da su dodali koji GB, prvi bih prešao iako su papreno skupi u roamingu. Šta će mi brza mreža kada imam 2, 4 GB...

Direktor VIP-a se šeta po Beogradu i svaki dan vrši speedtest-ove na sve 3 mreže. Telenor najsporiji, mts malo brži, a vip duplo brži skoro svaki put :)
https://twitter.com/turkdejan

Inače, čujem da NEO tarife imaju dobar odziv, a traju do kraja avgusta. Po mom mišljenju, bolje da su dodali koji GB, prvi bih prešao iako su papreno skupi u roamingu. Šta će mi brza mreža kada imam 2, 4 GB...

A koliko bi tebe zadovoljilo?

Pa 10, kao neki što daju... [emoji12]

Nije bitno koliko bi mene zadovoljilo, iako jeste dobra ponuda 1399 RSD za 4 GB, to je i dalje za 2017. previše. Forsiraju to "najbrža mreža" a kakva je svrha tih ogromnih brzina i mreže koja probija 100 mbps kada pri toj brzini (u teoriji) potrošiš 4 GB za 5-6 minuta. Samo ćeš još brže potrošiti protok i naplaćivaće svaki MB 1 RSD, što im je izgleda i cilj.
Ali kada vidim stanje u CG, BiH, nama je još i dobro što se tiče paketa....

Vrh Dno