Ovo je lupetanje Telenor botova ili ljudi koji odavno nisu koristili VIP, jer u gradovima (ne samo vecim, vec gradovima), 3G je odavno odlican na VIPu.
Moj otac cak ide po zabitima blizu Nisa, oko Valjeva, Mladenovca i Smedereva cesto, pa nije imao probleme za pozive nikada na VIPu. To znaci da je svaki razgovor radio kako treba.
Naravno da ima rupa, i bilo je problema da:
- kada su obe strane na VIP 2G, veza moze da zeza ozbiljno. Ovo se bas desavalo oca kada zovem, jer on jeste ponekad na 2G, a meni je kartica bila 2G only (SIM2 slot tada)
- rollovera sa 2G->3G->2G, i to u centru BG cak. Neka glupost, ne desava se svugde, resava se prosto tako sto se telefon stavi na 3G-only.
Prosla su vremena kada i razmislis da li da poverujes ljudima kada kritikuju VIP.
Provera stanja krajem juna nije radila koji dan (i koji dan pocetkom jula), zbog rada na sistemu, ali to nije ni godianja, kamoli dnevna situacija.
Prilicno je azurna, s' tim sto ti vise ne znaci nista. Neo nema ogranicenje minuta/poruka, a za MB dok posaljes poruku i stigne odgovor, LTE je dovoljno brz da povuce 500MB. Zato, uvek Data Usage podesi.
Ovo jeste tako, nazalost

Gorglije je postavio screenshot gde se vidi da i za Neo postoji mogucnost da se to ogranici, ali niko nije isprobao do sada.
Ja nudim 50% cene dodatka da platim, ako neko hoce da proba, posto nisam na Neo paketu

Imaj na umu da je cena 1MB = 1RSD, tako da ipak ne mogu astronomski racuni da se naprave, ali da je pilicarski, jeste.
Jel' ti znaci neko ko ima i MTS i VIP kartice?

U BG, Nisu i ranije u NSu (nisam imao MTS karticu za probu skoro u NSu) VIP je stvarno bolji od MTSa

3G nije ono sto je nekad bio na oba, iskreno mislim da bi posizeo da koristim 3G trenutno. Negde je MTS bolji, negde VIP za 3G. Za 4G se VIP stvarno pokazao boljim u svakom pogledu (osim prekoracenja racuna

).
(Telenor nije nista bolji za 3G u BGu, ali to sam na malo lokacija isprobao kratko, pa nije bas neko merilo)
Mislis na mail? Meni se
cini da
nijednom nisam dobio eRacun, ali dobijem SMS sa iznosom, sve ide preko trajnog naloga u Piraeus preko kartice, za sada je uvek radilo kako treba, i uopste se ne cimam.