Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Dzaba vam klinci dobar 4G kad se razgovara na 3G a Vipov 3G je los.
Ja u kući imam 2g - 65dbm, 3g - 75dBm i 4g - 80dBm.
Tokom razgovora mi prebacuje sa 4g na 2g, a ne na 3G, bar tako program pokazuje.

Kod mene se ne vidi da predje na 2G, mozda ne updateuje dovoljno brzo. Ali def. ima problema ako fon ima mogucnost da predje na 2G, kao da ne mogu da se dogovore stanice koji da favorizuju.

Najlakše je proveriti da li dok pričate možete otići na net. Kada je 2G ne može, kada je 3G može. Ja nisam iskusio to prebacivanje na 2G pošto mi ili dolaze poruke na neki IM ili ja šaljem nešto dok pričam.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

E banalna situacija, zovem Nepo cc i sa vipa nece da uspostavi vezu nakon sto se javi govorni automat, sa fiksnog i telenora hoce?!

Jel ima kod VIP da se obnovi ugovor 3 medeca pre isteka UO kao kod mts ili nema?

Beyond Genius Lies Insanity

Može i do godinu dana ranije, ali nisam siguran dal mogu svi.

Moze vise od 3 meseca ako se plati. Bila je jedna pretplata u pitanju, a mozda su menjali.

Moze 3, pa cak i 6 meseci ranije, ali onda je ugovor 3+24 odnosno 6+24.

I nema nikakve promocije onih preostalih meseci, nakon sto se zavrsi 24 meseca.
Npr. mi koji smo uzeli 60% popusta, da smo tri meseca ranije produzili ugovor, za bilo sta, imali bi 24 meseca tu novu UO, a onda 3 meseca cista puna pretplata.

Dakle kod VIPa je to skroz neisplativa avantura.

U čemu je fora sa dodatnim sadržajem? Ako potrošim sve iz paketa da li će mi ako pozovem nekoga u Vip mrežu biti skidano od tog dodatnog sadržaja ili će taj dodatni sadržaj ostati rezervisan za pozive van mreže?

... sent from mobilni using antidepressants...

Ako zovem u Vip mrežu, skida mi sa minuta iz dodatnog sadržaja za sve mreže?

Da

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

Da pitam i ovde, da ne zovem CC,
da li broj mora da se menja ako prelaziš na Online tarifu, čak i ako si u Vipu i trenutno koristiš standardnu tarifu?

Ako zovem u Vip mrežu, skida mi sa minuta iz dodatnog sadržaja za sve mreže?

Ne, ako si na Nova3 i vecem paketu, tada su ti sve pozivi unutar Vip mreze, besplatni a i paralelni pa ti skida samo kad zoves drugu mrezu, kad ispucas sve min iz paketa, tad skida sa dodatnog sadrzaja(a u itom mesecu ako se to desi), pa kad potrosis i dodatni saobracaj(dal u tom ili nekom drugom mesecu) tek nakon toga ti pravi racun ili dokupis min/sms/mb, zavisi u cemu si preterao.

Juče sam video flajer na kome piše Vip 999 dinara, 3000mb, 500 minuta ka svima, ne sećam se koliko poruka. Koja bi to mogla biti tarifa?

Ne, ako si na Nova3 i vecem paketu, tada su ti sve pozivi unutar Vip mreze, besplatni a i paralelni pa ti skida samo kad zoves drugu mrezu, kad ispucas sve min iz paketa, tad skida sa dodatnog sadrzaja(a u itom mesecu ako se to desi), pa kad potrosis i dodatni saobracaj(dal u tom ili nekom drugom mesecu) tek nakon toga ti pravi racun ili dokupis min/sms/mb, zavisi u cemu si preterao.
Skontao, hvala na odgovoru.

Super SIM, nije više aktuelno, stara promocija.

Sve jasno, hvala obojici. :)

Ima li neki dodatak za roaming u kome ima interneta za BiH? Treba mi info što pre.

Trebalo je juče da mi istekne Dođi i probaj, međutim, dobio sam poruku da kreće nov obračunski period koji traje do 10.8., a kad sam pogledao u mojvip, minuti, sms i poruke stoje neograničeni, kao i do sada. Zbunjen sam [emoji53]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kog datuma si potpisao ugovor?

Nazad
Vrh Dno