Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ja sam juce podneo zahtev za prelaz sa nova na neo paket ali presek mi je bio 9. sad jel mora da cekam ceo nesec da mi promene paket ili kako to ide?

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Onaj nova od 999 din bez telefona, na neo od 999 takođe bez telefona.... jedino se plaća 3000 dinara, htep sam da platim odmah ali su rekli da se plaća na sledećem računu.... jedino izgleda da ću morati da ćekam sledeći mesec do promene paketa.....

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

I ja sam to za suprugu uradio, plaća se 3000, sa Nova 3 na Neo 2. Generalno se isplati, nego mene zanima da li je sada moguće iskoristiti onaj popust u Gigatronu?

... sent from mobilni using antidepressants...

Moze li pravno lice koje ima 5 brojeva u MTSu da predje u VIP na NEO tarife?

Hvala unapred.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Moze li pravno lice koje ima 5 brojeva u MTSu da predje u VIP na NEO tarife?

Hvala unapred.

ako prenosis kao poslovno, onda moras biz tarife. bila je polemika oko zloupotrebe tj ako imas veliki broj dolaznih odlaznih poziva itd.. da mogu da iskljuce karticu..

Mislim da firma moze uzeti i tarife za fizicka lica? Fora za biz tarife je sto imaju i razgovore unutar firme. Ali nekome to uopste nije bitno mozda.

ako prenosis kao poslovno, onda moras biz tarife. bila je polemika oko zloupotrebe tj ako imas veliki broj dolaznih odlaznih poziva itd.. da mogu da iskljuce karticu..
Ne, nisu biz tarife, na svih 5 su razlicite tarife.

Spremite se za letnji odmor! Vip je za Vas pripremio paket digitalnih izdanja magazina i knjige na Novinarnici. Posetite www.novinarnica.net , unesite kod vaucera: xxxxxx i nakon registracije u svojoj biblioteci pronadjite 5 besplatnih magazina i knjigu. Koristeci Novinarnica aplikaciju, ova izdanja mozete preuzeti i citati na telefonu ili tabletu, bilo kada i bilo gde! Vas Vip

Megalol [emoji23]

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

Hteo sam da pređem sa Nova 2 na Neo 2 u toku ugovorne obaveze i devojka u Delta Sitiju mi kaže da se to naplaćuje 3000 din. Bez obzira što se prelazi sa jeftinije na skuplju tarifu.
A ako se pri tome prelazi sa skuplje na jeftiniju tarifu plaća se još nešto dodatno.
Naravno samo sam se zahvalio na ponudi. :)

Hteo sam da pređem sa Nova 2 na Neo 2 u toku ugovorne obaveze i devojka u Delta Sitiju mi kaže da se to naplaćuje 3000 din. Bez obzira što se prelazi sa jeftinije na skuplju tarifu.
A ako se pri tome prelazi sa skuplje na jeftiniju tarifu plaća se još nešto dodatno.
Naravno samo sam se zahvalio na ponudi. :)

Mala je razlika izmedju cene Nova 2 i NEO 2 pa se zato plaća isto 3000 din.
Po meni opet vredi,mada su mogli i dosta manje to da naplate.
Nije baš malo 3000 din.

Kako misliš mala je razlika? Neo 2 je 1700, a Nova 2 je 1090 dinara, cene bez popusta.
Neko u Vipu se baš istripovao ako misli da ću da doplaćujem prelazak na skuplju tarifu.

Kako misliš mala je razlika? Neo 2 je 1700, a Nova 2 je 1090 dinara, cene bez popusta.
Neko u Vipu se baš istripovao ako misli da ću da doplaćujem prelazak na skuplju tarifu.

Ja plaćam 817.50,a verujem i ostali koji nisu uzeli uredjaj,a NEO 2 bez telefona je 999 din.

I koja je onda logika da naplaćuju prelazak na skuplju tarifu? :)

Ne znam što ima toliko predrasuda prema vip mrezi pre 6 godina bio kod njih i pobegao dan jer je mreza stvarno bila užas. Sada sam ponovo u vipu jer na mom području imaju najbolju mrežu, a i ponuda je povoljnija. Ne kazem da je tako svuda, ali ne treba generalizovati stvari.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ne znam što ima toliko predrasuda prema vip mrezi pre 6 godina bio kod njih i pobegao dan jer je mreza stvarno bila užas. Sada sam ponovo u vipu jer na mom području imaju najbolju mrežu, a i ponuda je povoljnija. Ne kazem da je tako svuda, ali ne treba generalizovati stvari.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Po Srbiji povremeno idem u obilazak nasih lepih krajeva, zalim se i kukam na sve tri mreze, koliko ima sela ne tako zabacenih gde jedva da ima GSM signal...uzas.

Sent from Dead OS ☹

Da ti pravo kažem kad odem tako negde u prirodu i selo zabole me trajko što nema signal čak mi i odgovara

VIP je danas i recimo 2013 godine je nebo i zemlja. Sad su prilično dobri. Pokrivenost 4G je stvarno dobra. Bar tamo gde se ja krećem. Stabilnost je đene đene, ali ajd ne zameram to toliko. Malo smara što se bave samo merenjem brzine, ali ajd

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel neko probao da spoji paket postpaid (nova, neo...) I mobilni internet u jednoj sim kartici?

Послато са GT-N8010 уз помоћ Тапатока

Vidim da se pricalo u prethodnih 4-5 stranica dosta o vaucerima imam novu informaciju pa bi valjalo da neko potvrdi ili proveri jos ako moze !
Radi se o onim vaucerima Sosijet banke, uglavnom dobio sam odgovor od banke. Oni su se culi sa Vip-om. Vauceri vaze i uz ove nove ( neo ) tarife. Samo sto ne moze da se popust odobri kroz sistem nego na rucnoj ugovornoj formi i mora da se trazi odobrenje. I rekli su da ce jos jednom obavestiti kolege iz prodaje.

Ako moze neko jos da pita i potvrdi ovo bilo bi dobro !

Odes u prirodu, uzivas, zapnes, padnes polomis nogu, treba da zoves pomoc i CVRC! Nema signala bato...

Da npr dobar primer si dao, ali eto cisto da mu kazem ja npr odem na more pa se ponasam kao on , tamo mi ne treba telefon uopste.

Sent from Dead OS ☹

Nazad
Vrh Dno