Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Može i VIPonline 6 za 490+110din da deli sa svojim brojem. To je 600din za 6 Gb. Samo što mora ugovor na 24 meseca i kad mu istakne ugovor na osnovni ugovor obavezan je da istera sa ovim do kraja. Ne bi trebalo ovoliko da komplikuju da bi čovek došao do onoga što svi imaju kao standardnu ponudu. Pogotovo što želi da im plaća više.

Isto iskustvo sam imao sa mts kad nisu hteli da mi daju dodatni net a želeo sam da pređem na cenovno viši paket. Bukvalno nisu hteli da uzmu 7-8kdin za onoliko koliko mi je ostalo do kraja ugovora, a za uzvrat da mi daju ono što su nudili kao zvaničnu ponudu. Na kraju je VIP profitirao.

Upravo o tome se radi.
Potpisao sam ugovor bez telefona sa 50% popusta na nova 2 što je oko 500-600 dinara onda povećao na 800 i nešto što je nova 3 i sad samo zbog interneta hoću da povećam na neo 4 tj 1400 din a oni traže tri hiljade.
Ajde da je to 300 dinara pa i da se ne cimaš ovako ne bih dao 3000 nema šanse.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Nisam bas dobro razumeo, ti hoces da ostanes na 50% na Neo4 sto je 2200 dinara ili prelazis na Neo4 bez popusta tj 2499 koliko je bez uredjaja? I na jedno i na drugo ti traze 3000?

NEO 4 je valjda 1399 bez uređaja.

Ukratko:Ne mogu da promenim tarifu osim da pređem na neo tarife a to se plaća 3000 dinara iako je ta tarifa skuplja od postojeće nova 3 tarife na kojoj sam.

Poslednja izmena:
Ja vidim ovde pise Neo 10

Bio sam u vipu i pitao da pređem na neo 10 i devojka mi kažemo sad ćemo da vidimo i nakon toga kaže da moram da platim 3000 dinara.

A na komentar da ne moram da platim i je l me tera neko da menjam paket imam kontra pitanje je I piše negde da ne sme da se povećava tarifa i da to košta 3000 dinara?

Pa sam onda video i o Neo4 da si pisao i meni to ostalo u glavi.

Tako da ne znam jel hoces neo10 ili neo4 :trust:

Ako ces neo4 on kosta manje nego Nova 3 (1690 mislim da je toliko bila) zato ti i traze razliku.

Za proveru pitao sam a šta ako hoću da pređem na neo 10 i ona mi je rekla ipak moram da platim 3000 dinara.

Još jedan paradoks:Moj ugovor je potpisan na nova 2 tarifu i bez telefona, sada na primer ne mogu da se vratim na taj paket ako želim.

I nije logično da se uporedi cena nova tri sa punom cenom kao da sam uzeo telefon sa cenom neo 4 bez uređaja.

Poslednja izmena:
Zašto je to paradoks? Nakon tog ugovora potpisao si aneks ugovora da prelaziš na Nova 3, ne možeš ići na manje tarife, to ti valjda stoji u ugovoru. Stvarno tu ne vidim paradoks

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo ga. Nema nikakve veze koji sam paket i na koji bih paket prešao, ako sam potpisao ugovor bez uređaja onda plaćam 3000 dinara.
Možda im i platim :)
8da705998273b543984c0026729aa2a8.jpg

Sa tim što ovde nije logično, neko je mogao da uzme s8 uz najveći nova paket i da sad plati 3000 i pređe na neo 2.

Poslednja izmena:
Daj link, gde to pise, ja ne mogu da nadjem. Taj SS sto si okacio.

Zašto je to paradoks? Nakon tog ugovora potpisao si aneks ugovora da prelaziš na Nova 3, ne možeš ići na manje tarife, to ti valjda stoji u ugovoru. Stvarno tu ne vidim paradoks

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da nisi u pravu,jer ako se uzme bez telefona teebalo bi da mogu da se saltaju tarife gore ili dole samo do najmanje sa kojom si krenuo. Neka me neko ispravi, ako gresim, ali cini mi se da sam jednom davno pitao u poslovnici na tu temu

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ja kada sam potpisivao ugovor, pre malo jace od godinu dana (nova 4, bez telefona, 50% popusta), rekli su mi da moze da se prebacuje na vise i na nize tarife bez ikakve doplate, siguran sam jer sam pitao bas i za nize.

@Djilkosh_Ns je I ti se isplati da se prebaciš na neo 2? :)

Ne bih pitao, ne vidoh gde si pisao, ako ti je tesko da napises ponovo, nema veze..

Postani novi Vip Postpaid korisnik ili obnovi postojeću ugovornu obavezu i iskoristi dodatnih 20% popusta na mesečnu pretplatu u naredna 24 meseca.
Popust važi uz Nova tarife počev od Nova 2 ili Vip online tarife.

@Djilkosh_Ns je I ti se isplati da se prebaciš na neo 2? :)

Ne ne, ja ću na neo4, ali traže 3000 dinara. Ja sam na Novi 4. Tražio sam link pošto piše jača tarifa, a neo4 jeste skuplja od nova 4 čim je skuplja po onoj tabeli ne treba doplata. Ja sam uzeo uredjaj. Videću šta ću uraditi.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Moraju da te prebace na nize tarife ako izrazis zelju. Ta mala u poslovnici nema pojma.

Ne mogu da me prebace jer su ukinuli nova tarife.
Mogu samo na neo tarife.
To se plaća 3000 dinara.

Ti si potpisao ugovor na NOVA tarife i trebalo bi da mozes da ih koristis i menjas sve dok traje ugovor.

Zavisi sta piše tačno u ugovoru. Mozda pise da moze da koristi samo tu njegovu novu. Glupost svakako...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Sa tim što ovde nije logično, neko je mogao da uzme s8 uz najveći nova paket i da sad plati 3000 i pređe na neo 2.
Ne moze. Ovih 3000 je nesto sto se placa za promenu tipa tarifa (Nova na Neo).
DODATNO se placa prelazak na nize tarife.

Konkretno, prelazak sa Nova 5 na Neo 2 se placa 15000, a ostalo je ~18 meseci. Sto je otprilike razlika izmedju te dve tarife na 18 meseci sa 37.5% popusta na Nova 5, a bez popusta na Neo 4 i 3000 koje pominju.

Za neke varijante je suludo sto naplacuju, pogotovu na skuplje tarife, iako stvarno dobijas vise minuta.

@Havijer, pa koliko imas neta na Nova 3 sada? Zar nije 3GB, ili nisi imao duplirano, ili nemas +1GB za online porucivanje, a ni +3GB zauvek?

Imam samo duple mb i imam 2000 mb.

I VIP zaposleni daju kontradiktorne info.
Jedan mi je rekao da ne placam sa Nova 6 na Neo 6, drugi mi je rekao 3000 doplate.
Prvi mi je rekao da zadrzavam 40% popusta, drugi da ga gubim.
Naprave ti pometnju i ispadne najbolje da cekas kraj ugovora, pa vidis sta ces i pod kojim uslovima.

I VIP zaposleni daju kontradiktorne info.
Jedan mi je rekao da ne placam sa Nova 6 na Neo 6, drugi mi je rekao 3000 doplate.
Prvi mi je rekao da zadrzavam 40% popusta, drugi da ga gubim.
Naprave ti pometnju i ispadne najbolje da cekas kraj ugovora, pa vidis sta ces i pod kojim uslovima.
Bolje onda pitaj Dejana Turka,možda on zna bolje.

Послато са ASUS_Z010D уз помоћ Тапатока

Kad ima vremena da se glupira sa majmunima(snimao brzine kod majmuna u Zoo vrtu), valjda moze nesto normalno da uradi i odgovori coveku na pitanje kad vec zaposleni ne znaju.
Dobar ti predlog.

Kakvo je ovo, blago je reci majmunisanje ? Pogledajte specifikacije na sajtu i pogledajte ove iz brosure...
IMG_20170620_082352.jpg

Dobro malo su mu dodali ram memorije da radi bolje XD

Sent from Lumia 950 ☹

Poslednja izmena:
Sta bre malo rama ? Vidi kamere, vidi memoriju, bateriju, ekran, os….

Sta bre malo rama ? Vidi kamere, vidi memoriju, bateriju, ekran, os….

Jes vala ala su ga pripremili za buduce kupce XD

Auuuuu, ja se isto tako secam Nokia Lumia 620 koja je imala android u Telenoru pre par godina XD
Ali vip je bukvalno nadogradio ovaj model XD u svakom smislu.

Sent from Lumia 950 ☹

Nazad
Vrh Dno