Zar novogodišnja promocija nr kreće obično od 1.decembra?Krajem decembra, ali vise kraj januara/februar ima promocije.
To mozda u "neparnim godinama", ja sam do sada 2x zabo vrhunske promocije-popuste u parnim.Krajem decembra, ali vise kraj januara/februar ima promocije.
Sneg promocija (onaj rastuci popust) i 60% popusta su bile januar/februar 2013/2015, i nesto plus/minus oko toga.
Popust od 60% je bio u decembru.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. Poslovnice nemaju fiksni broj, time se ne krsi zakon. Sta bi ti znacio taj broj uopste?
2.DOA telefon, kako da ti zamene ako si uradio Online ugovor? Ako sam dobro razumeo, aparat nije uzet u poslovnici, ne mogu da ti izvrse povracaj jer nije kupljen tu.
3. Postoji mogucnost slanje druge kartice, meni su poslali online, samo sam napisao u napomeni na kraju porudzbine.
4. Na kom broju je uzela aparat, na tom broju ima 24 meseca ugovor. Polazimo od toga da svako dobije ono sto trazi. Ukoliko nije tako, postoji zalba i objasnjenje sta ste trazili a sta dobili.
Jel ovo istina: http://www.vipmobile.rs/o_vipu/vip_mreza/mapa-pokrivenosti
Ispade da VIP ima najbolju pokrivenost 4G signalom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari