Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

na 3g lepo sve radi dok na 4g ima te zastoje...sumnjam da me nesto blokiraju i zezaju da ne bi koristio brzi net od 21mbps koliko je max na 3g

Pa skidas li ceo Net ,to jest koliko gb trošiš mesečno ? :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Po pisanju od tada, taj neograničeni net je ograničen do 500GB. Što bi značilo da treba da puste ljude do tog limita bez da im prave smetnje.

Moj brat ima neograničen net i koristi ga u mifi 4g. Troši mesečno oko 200GB.. Ne žali se da ima problema, upravo proverih . On voli da skida filmove☺.

Po pisanju od tada, taj neograničeni net je ograničen do 500GB. Što bi značilo da treba da puste ljude do tog limita bez da im prave smetnje.

A taj net ima ;)
Probaj sa brisanjem proxy-a prvo, pa ako je dobar 4G tamo gde ti zastaje, zali se.

Poslao sam im mejl juče ujutru, da pitam za neke pogodnosti ako pređem kod njih, nema ih još da odg, koliko im to treba da mi napišu odgovor? [emoji14]

Poslao sam im mejl juče ujutru, da pitam za neke pogodnosti ako pređem kod njih, nema ih još da odg, koliko im to treba da mi napišu odgovor? [emoji14]

Ja sam ih čekao 7 dana za odgovor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koja fora ladno.. Da li je moguce da mi stigne poruka za prelazak na elektronski racun (+popust od 200 dinara ukoliko odmah predjem) posto nisu poslali racun za prethodni mesec.. ma ima da mi dostavljaju racun i na mesec...

Stize ta poruka stalno. Da je neki trajni popust ili nesto ozbiljno vece, OK.
Ovako - trosite papir i vreme,cao.

Inace koga zanima 7 plus kojeg nema duze vreme u VIP dobio sam vise info da nece stici ore decembra, ali do negde 15. najdalje...

Sedmica ajfon ima samo u rose gold i silver varijanti, nema matte black u 32gb.... Da li uzeti silver? Mada matirani mi se opasno svidja :smoke:

Ja sam pre uvek uzimao crni, za sesticu sam uzeo silver - bice ti ok neko vreme, kao i sve, ali ja bih ipak cekao matte black - zaista je predobra boja [emoji4]

Pa da, ali ne znaju kad će, a promocija za dodatne gigabajte ističe tamo krajem decembra, ne bih to da propustim... :)

Svejedno će ići dbrand na njega tako da kontam ono neću ni videti zadnju stranu :D

Sent from my m2 note

Ae neko molim vas, kako da proverim ovo vezano za signal..ne mogu da izdrzim vise koliko 4g radi lose i koliko ga nema a signal put i speedtest max speed

Settings->About->Status-SIM Status (mozda ovo zadnje nije potrebno, zavisi od telefona). Ako imas MIUI nemam pojma gde je to :)

Izbaci i proxy za svaki slucaj.

Šta ovi napraviše od sajta majko mila....jel zna neko gde se sada preuzimaju kopije računa? Gde se gleda koliko je Mb ostalo u paketu,status računa i sl?
Pod Moj Vip nije...kao da su izbacili tu opciju

Ja zadovoljan aplikacijom - racun, utroseni minuti....

Envoyé de mon SM-G930f

Aktuelno jeste ali sam ja tu stranu učitavao iz menija Moj Vip sa glavnog sajta
A evo kako sada izgleda ta strana

A7Awh00.jpg

Pola strane učitano,pola nije

Koja ti je lokacija ?

Probaj tvoju karticu u tvom telefonu i tvoju karticu u drugom telefonu.

Sta je isto? Imas 2 slucaja.

Pretpostavljam da imas Usim karticu

Isto je to da karticu koristim u mom telefonu a napisao sam par postova iznad da sam je probao vec u drugom i da je ista stvar, Usim koliko znam nema 4g..kod mene nije to slucaj nego se cesto 4g prekida :-D

Vrh Dno