Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Probaj tudju 4G kod tebe u telefonu.

Ali ako tvoja ne radi dobro u telefonu gde druga 4G radi dobro, verovatno ti je ostecena, pa je idi zameni. Ako vec jesi - ***, izgleda da te stvarno limitiraju :)

To sam i hteo da uradim ali nemam nijednu sa kojom bi recimo mogao da testiram neki viber video poziv ili tako nesto na duze staze...

Pih, odgovorili mi danas iz VIP-a.
Ništa mi ponudili nisu, 25% popusta, duplo mb za mlađe od 30 i +1GB da sklopim ugovor online.
To je sve standardna ponuda. U suštini ja sam tražio sve to, samo 35% umesto 25%, međutim patka.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Cekaj jos malo da vidimo sta ce ponuditi za NG.

Kad obicno izbace novogodišnje promocije? Ističe ugovor za par dana...

Envoyé de mon SM-G930f

Krajem decembra, ali vise kraj januara/februar ima promocije.

Sneg promocija (onaj rastuci popust) i 60% popusta su bile januar/februar 2013/2015, i nesto plus/minus oko toga.

Mozda bude i nesto decembra, ali ne verujem licno da ce trenutno nesto nuditi. Mislim da su postigli target novih korisnika, sa svim onih extra LTE netom, pa im je bolje da za sledecu godinu zadrze one koji bi ovih meseci uzeli novi ugovor.

Doduse, mene su zvali za obnovu danas bas ;) Rekoh im da ne diraju sve dok se dodaju postojeci meseci na novu obavezu :)

I meni su slali specijalan popust od 6000 dinara za telefon, duple mb i paralelne minute za Vip, po ko zna koji put, krenuli su od avgusta. Sada im istice najveci deo tih popusta, pa ko se upeca na ovo sada upecao se. Ko se ne upeca ili ce mu dati nesto bolje ili odose ljudi.

VIP od juče zeza u Žarkovu kod Super Vera, ul. Trgovačka. Net izbacuje, LTE jedva radio (lošije od 3G). Danas malo bolje ali daleko od onih kako je bilo, brzina na LTE 4 puta manja nego što je bila:
7a837f07568c46f8901cc07a1db29b02.jpg

Ako se uzme telefon na 24 rate, da li vip to prijavljuje u kreditni biro kao kredit, zna li neko?

Sent via Xperia Z3

Popust od 60% je bio u decembru.

Sent from my iPhone using Tapatalk

I u januaru,za 280 din. oko 100 min ka svima extra paket

Samo opusteno,mts nas ceka-sve sto mi treba su oko 100 min.,ne zanima me sms,internet ....

Da li je ovo tacno kako sam smislio:

1. Istice vip 10 jan. idem 11 i raskidam ugovor

2.Prenosim broj u MTS i uzimam KT 500 sa 50% za 250 din

3.Posle 5-6 dana menjam tarifu u pricu-ostaje popust i mesecno se placa 300 din. za 100 min ka svim mrezama

A sto odmah ne predjes na tu pricu? Nego nakon 5-6 dana, ne kapiram poentu, stvarno malo mi nejasno.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Aj malo vise galamite, pa da se sete...

Inace mislim da to neces moci, jer je kt prepaid a prica postpaid zvanicno u sistemu. A preneti brojevi nisu mogli do sada da setaju izmedju pre i post paida van maticne mreze.

Poslednja izmena:
VIP je najgora mreza *****a i mutanata, ko ih brani svaka mu cast

kevu su vec 3x puta zeznuli pre ovog sad desavanja, jedan broj da bi ga spasila gasenja je prenela iz pre paida na post paid, naterali je da potpise 24m ugovor bez razloga, sad narucim joj telefon i nov ugovor, telefon stigne pokvaren sto nije znala tada

Posalje kariticu preko koleginice da joj je saseku i micro oblik sto su odbili (kao oni ne seku kartice a drugu mogu izdati samo licno vlasniku), ode licno 60km jer su drsko zahtevali da je jedini nacin da dobije micro karticu da dodje licno, tu zakljuce da je dobijen telefon neispravan i posalju ga na servis????? (sto ga nisu zamenuli odma jer je tako dobijen par par dana??) odbiju da daju kontakt telefon (poslovnica nema kontakt telefon??) i posalju je kuci stopom jer je zakasnila na autobus!

Ja kad im odem u Kikindu ima da razbijem i telefon i dve karte zivotinji tamo o glavu... nadam se da neki mutant iz VIP cita ovo temu, jer ste najgora marva

Poslednja izmena:
Umesto svega navedenog bolje kontaktiraj društvo za zaštitu potrošača, da ne navlačiš sebi bedu na vrat.

sent from plastique

Trebali su da zamene neispravan telefon drugim.
Sve ostalo napisano nema veze nikakve...

RN3Pro SE

Sve ovo što si napisao nije vip kriv. Čuj spasiti gašenja telefon mora na PostPaid. Da ja nisam imao na Vipu i to odličan broj (privatno ko ima moj broj zna) na prepaidu koji je bio PostPaid, rekao bih da su terali da se potpiše PostPaid ili će ugasiti. 3 godine sam bio na prepaidu. Evo sad posle 3 godine se vraćam, jer sam hteo telefon da uzmem i da promenim telenor kojeg mi bilo muka koliko je očajna mreža.

Telefon stigne pokvaren, što nije znala tada? Kako može neko da ne zna da li je pokvaren telefon? Druga stvar je što su to zapecaceni telefoni. Ne otvaraju oni telefon da vide da li radi i kako radi. Oni samo pošalju.

Što se tiče kartica... Oni ne seku, oni daju novu karticu, što je mnogo bolje, jer sečenje kartica je mač sa dve oštrice, no postoji servisi vala gde se može iseći kartica za 50-100 dinara.

Samo vlasnik mora da bilo šta radi što se tiče ugovora. Zamisli primer. Ti ne znaš, a neki lik ode u banku i promeni ti ratu za kredit na više da plaćaš, a na manje meseci. Sad pošto je on to rekao jelte kolega je, to je sasvim legitimno.

Dolazimo na to da su uzeli telefon. Malo mi je nelogično da oni uzmu telefon i da ga posalju na servis, sem ako ga nisi dao. Mislim bole njih uvo da li ćeš ti nositi ispravan ili pokvaren telefon.

Mogla je da traži zamenski telefon da dobije bilo kakav dok se ovaj ne popravi.

Za kraj, sta su rekli idite stopom? Ne mogu oni da znaju kad je kome bus niti bilo šta.

Uostalom, ne razumem zašto ti nisi išao i sve sredio kad se razumeš. Ja npr za sve svoje u porodici šta god treba idem da kupim ili ako treba nešto oni lično onda idem sa njima i nikakav problem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neki telefoni su otvoreni, a i u poslovnicama zapecacene telefone nekada otvaraju "da provere da li je sve unutra", ako im ne kazes odmah da to ne rade.
Naravno, na tebi je da ne prihvatis takav telefon i trazis drugi.

@Djilkosh_Ns
Peonta da muljaju i lazu starije ljude jer su stoka neopevana, barem ovi u Kikindi, ja ne zivim tamo i znam da su ljudi cudni, pa ok pogrese svi, kontam da je moja keva mogla lose objansiti prvi put i dobiti ugovor koji joj ne odgovara, ali da svaki put sve rade naopako to ne razumem
Pogotovo sto sam ih ja zvao kad je imala los ugovor da predje na veci, uvalili su joj siguricu, i to su non salantno odbili sa obrazlozenjem da sistemski ne mogu nista uraditi da ceka 2 meseca pa zove i tako je vukli do isteka ugovora pre 3 godine....
Ovo sad je cist bezobrazluk:
1. odbio je da da broj poslovnice
2. telefon nije zamenuo odma dobijen je DAO to su i sami zakljucili jer ne prima SIM ( da i pitala je da uzme bilo koji drugi telefon u zamenu sto je odbijeno)
3. nemaju nacin da posalju drugu sim karticu, ako mogu da salju telefon/ugovor mogu slati i sim kartu pa makar broj bio iskljucen par dana
4. broj koji se prebacivao sa pre paida je bio ugasen jer su smanjili vreme od dopune kredita do gasenja, ponasali su se ko da oni njozi izlaze u susret jer joj daju post paid na istom broju, ugovor nije bio potreban bar ne 24m, trazen je ponovo pre paid sto su odbili, jedina solucija je bila ucena ugovor na 2 godine, telefon koji se sad ne koristi uopste za zvanje vec samo za primanje poziva, totalna nebuloza jer ima dva broja

Poslednja izmena:
1. Poslovnice nemaju fiksni broj, time se ne krsi zakon. Sta bi ti znacio taj broj uopste?

2.DOA telefon, kako da ti zamene ako si uradio Online ugovor? Ako sam dobro razumeo, aparat nije uzet u poslovnici, ne mogu da ti izvrse povracaj jer nije kupljen tu.

3. Postoji mogucnost slanje druge kartice, meni su poslali online, samo sam napisao u napomeni na kraju porudzbine.

4. Na kom broju je uzela aparat, na tom broju ima 24 meseca ugovor. Polazimo od toga da svako dobije ono sto trazi. Ukoliko nije tako, postoji zalba i objasnjenje sta ste trazili a sta dobili.

Djolkosh, jel' se meni cini ili je iPhone 7 32GB poskupeo u VIPu????

@zeljko, nemam dobro misljenje o Telenoru zbog stalnog guranja vecih cena, ali da im se mora priznati jedno, to jeste da nema sitnih pokusaja da se uzme novac. Tipa prvi su izbacili naplatu interneta i slicne stvari, koje su shvatili da ljudima cesto pravi probleme, i da to nije dobro za image, iako mogu uzeti nesto vise novca od toga (pitanje je na duze staze da li je tako!).

A nesto imam utisak da je otisla u VIP poslovnicu gde radnici moraju targete da postignu i onda ne daju osnovne stvari :( Tipa ne moze broj bez UO24, kao sto kazes.
Kod mene oko Kneza nije tako... da su brzi i upuceni, mozda ne, ali ne vidim da jure na takve stvari.

1. Poslovnice nemaju fiksni broj, time se ne krsi zakon. Sta bi ti znacio taj broj uopste?

2.DOA telefon, kako da ti zamene ako si uradio Online ugovor? Ako sam dobro razumeo, aparat nije uzet u poslovnici, ne mogu da ti izvrse povracaj jer nije kupljen tu.

3. Postoji mogucnost slanje druge kartice, meni su poslali online, samo sam napisao u napomeni na kraju porudzbine.

4. Na kom broju je uzela aparat, na tom broju ima 24 meseca ugovor. Polazimo od toga da svako dobije ono sto trazi. Ukoliko nije tako, postoji zalba i objasnjenje sta ste trazili a sta dobili.

1. Poslovnica ima mobilni, sad sto im je organizacuju radio mutant to je druga stvar
2. DAO telefon ne vazno kako je uzet, treba da izadju u susret i odma zamene cak i o svom minusu kako bi udovoljili klijentu (sta je to u srbistanu??)
3. sto se tice kartice, keva je prvo zvala call centar, rekli su da nikako ne moze dobiti SIM postom ili bili kako drukcije, nego da putuje do poslovnice licno
4. aparat je uzela na svom prvom post paid broju kad je ugovor istekao, broj koji je prenet sa pri paida na sebi nema nista od aparata ili opterecenja osim 24m ugovorne obaveze, oba su na njenom imenu

Poslednja izmena:
Vrh Dno